Yaz gelsede oyuna doyabilsem.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
An itibariyle ligin ilk devresini 3. sıra da bitirdim, Avrupa Lig'in de gruplardan çıktım. Oyunun başında Andre Hahn ve Humam Tarıq'ı aldım. Samed Yeşil ve Levent Ayçicek'i kiraladım. Humam Tarıq sezon sonu takıma katılacak.
Andre Hahn'ı herkese öneririm. 2,5 milyon €'ya serbest kalma maddesi var. Rakibin sol tarafını otoban yapıyor.En son bordomavi1 tarafından düzenlendi; 10.06.2014, 11:54.
- Alıntı
Yorum
-
AW: Football Manager 2014
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye Süper Lig oynayan var mı yahuNe zevk alıyorsunuz. EPL den veya Sky Bet'ten başkası yalan
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAn itibariyle ligin ilk devresini 3. sıra da bitirdim, Avrupa Lig'in de gruplardan çıktım. Oyunun başında Andre Hahn ve Humam Tarıq'ı aldım. Samed Yeşil ve Levent Ayçicek'i kiraladım. Humam Tarıq sezon sonu takıma katılacak.
Andre Hahn'ı herkese öneririm. 2,5 milyon €'ya serbest kalma maddesi var. Rakibin sol tarafını otoban yapıyor.
- Alıntı
Yorum
-
Trabzonspor ile yeni kariyere başlayalı 1 hafta oldu. İlk işim kadroda temizlik yapmak oldu. Janko'yu adını sanını duymadığım bir takım aldı. Giray'ı elde çıkardım ama alan yok. Bosingwa'nın performansından memnun kalmadım yollarımızı ayırdık. Colman'ı da yurtdışına sattık. Bamba'yı Kasımpaşa aldı. Abdülkadir, Kadir gibi isimlerin sözleşmelerini fesh ettim. Fatih'i kiraladım. Şu an performansından gayet memnun olduğum isimler ; Malouda, Emre, Olcan, Mustafa. Gelenlerle birlikte kadroyu oturttuk.
Türkiye Kupasında Fenerbahçe, Gaziantep ve Gençlerbirliği ile aynı gruba düştük. Fenerbahçe ve Gaziantep'le aynı puanda grubu tamamladık ama averajla elendik.
Lig'de 52 puanla bir maç eksikle en yakın rakibim Fenerbahçe'nin 1 puan önündeyim. Galatasaray'ın 50, Bursaspor'un 50 ve Eskişehirspor'un 49 puanı var. Ligin zirvesi her hafta değişiyor. Bu hafta kazanırsam arayı az da olsa açacağım. 25. haftadayız.
Uefa'da çeyrek final öncesi bir maç kaldı. Deplasmanda 2-2 berabere kaldığım Kiev ile rövanş var.
- Alıntı
Yorum
-
2014e dün basladim, böyle zor bi oyun görmedim arkadas. Üc kere yeniden basladim, sezon hazirligini en iyi sekilde gecirip lige hazir baslamak icin. Hic birindede tutmadi. Sonuncusunda tüm teknik ekibi yolladim, bu sefer bi önceki oyunda iki ay sonra aldigim 4, 5 yildizli adamlarin hic biri gelmeye yanasmadi. Kaldim dimdizlak ortada.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
- Alıntı
Yorum
-
O kadar kovulmanın ardından 4'te 4 yaptım Trabzonspor ile sonunda. İlk sezon sadece teknik ekibe yatırım yaptım başarı geldikçe arttırdım şuan 20-25 kişilik ekip var. Takım uçuşta 5-6 rahat gelir İHO 3'te 3 yaptı seçilemedi
Avrupa kulüpleri kapımda yatıyor ama Ancelotti manyağı da benim gibi 4'te 4 yaptığı için Madrid olmadığından yola devam ediyorum. Transfer bütçesi çok fazla artmıyor. İstanbul takımlarına oranla yarı yarıya artış var. 4'te 4'e rağmen 40 Milyon TL bütçe veriyor..
Kadroyu paylaşayım ben bir ara..
- Alıntı
Yorum
-
Takıntımdır, teknik ekip ve personeli temizlemeden başlamam oyuna.
Bu oyunda Trabzonspor'a personel bulmak, futbolcu transfer etmekten çok daha zor!Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
Yorum