Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beta nerede yazıyor
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Beta nerede yazıyor
      Açılırken yazıyordu 31 Ekim itibariyle tam sürüm olarak oynuyoruz.
      Bordomavi.net

Yorum

• Kargom geldi bu sabah

Pc de formatlandı. Kurup oynayalım. AQAAAR
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• benimkinde açılırken beta yazıyo herhalde yenilemedi daha.

Yorum

• Aral'dan geldi bugün kargo. Tam sürüm oynayalım artık.

Yorum

• Football Manager 2014

Hayırlı uğurlu olsun Bize de gelir oyun günleri inşallah ...
              9 # Osvaldo'

Yorum

• İşten fırsat bulup ne beta ne de tam sürüme başlayabildim.Bugün ilk adımı atıyorum.
                Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Oyun berbat TS'de bir o kadar berbat eski oyun zevkide kalmadı bende oynamam heralde artık.

Yorum

• valla ben beğendim 2013 ten daha iyi bence. Staff kadrosunu iyi adamlardan seçip antreman programını iyi uygulattığın zaman bizim takım bile iş yapıyor açıkçası ama o adamların hepsini kovmak gerek önce ki ben öyle yaptım hemen lig başlamadan önce
                    FOREVER TRABZONSPOR!!!!

Yorum

• Bir fırsat bulup da oynayamadım. Hayat nereye doğru gidiyor yahu?
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• OYUN da cok zorlandım ben..takım cok kotu degıl ama ıyı hiç değil

3. bitirdim ligi fener gidemeyince cl ligne katıldım bakalım nolcak.

ONUR 14.250 MILYON EUROYA NAPOLİYE SATTIM AMA KULUPTE Bİ KURUS PARA YOK TRANSFER

CENK İLE ERKAN ZENGİNİ ALDIM BEDELSİZ..

TRABZONSPORLA OYNAMAK İSTİYORSANIZ 3*4 SENEYİ GÖZDEN CIKARIN BENCE

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          OYUN da cok zorlandım ben..takım cok kotu degıl ama ıyı hiç değil

3. bitirdim ligi fener gidemeyince cl ligne katıldım bakalım nolcak.

ONUR 14.250 MILYON EUROYA NAPOLİYE SATTIM AMA KULUPTE Bİ KURUS PARA YOK TRANSFER

CENK İLE ERKAN ZENGİNİ ALDIM BEDELSİZ..

TRABZONSPORLA OYNAMAK İSTİYORSANIZ 3*4 SENEYİ GÖZDEN CIKARIN BENCE
                          Oyunun gerçekçiliği de burada aslında.

Bu arada ben hala elimi dahi süremedim oyuna. Kıyamet yakın, odunları yakın!
                          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Oyunun gerçekçiliği de burada aslında.

Bu arada ben hala elimi dahi süremedim oyuna. Kıyamet yakın, odunları yakın!
                            İlk senemde laquintayı aldım forvete cok iş çıkardı

Emre cok gol ve asist yaptı

Alanı hemen sattım ben

Takıma maaş bütçesi bile verilmiyo

Bide 2046 kadar borclar yayılmş iyice

Amacım cl katılmak ins iyi takım çıkmaz bakalım..

Türkiyeden iyi topcunda pek yok yanancı sınırlamasıda var çok kötü oldu

Avrupada başarı zor

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İlk senemde laquintayı aldım forvete cok iş çıkardı

Emre cok gol ve asist yaptı

Alanı hemen sattım ben

Takıma maaş bütçesi bile verilmiyo

Bide 2046 kadar borclar yayılmş iyice

Amacım cl katılmak ins iyi takım çıkmaz bakalım..

Türkiyeden iyi topcunda pek yok yanancı sınırlamasıda var çok kötü oldu

Avrupada başarı zor
                              Boştaki futbolcuları iyi araştırmak lazım.

Eldekileri de özellikle takasta değerlendirmek lazım.
                              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak yiğit gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                boştaki futbolcuları iyi araştırmak lazım.

Eldekileri de özellikle takasta değerlendirmek lazım.
                                boşta topcu ikinci senede cok cıkıyor ama kulup maaş bütçesi vermiyor

kulup butce konusunda cok katı oynayınca zaten farkedeceksin

malouda bosi zoko janko gidince ama iyice rahatlar..

Bol şans

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X