Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ikinci ligden basladigim 1860 München serüvenimde sonunda 2020'de sampiyon oldum. Gercekten zorlu bir sürec oldu. Bu süre icinde bir kere Uefa kupasini alsam da ligde tutunmak icin ilk sene cok bocaladim. Ikinci sezon altinci, ücüncü sezon yedinci, dördüncü sezon tekrar altinci oldum. Dedigim gibi Bayern ile Dortmund cok zorlu rakipler. Yalniz oyun ilerledikce, iyi oyunculari da yaslaninca üstünlük bana gecti. Cünkü iyi transferler yapamadilar ve ben de gencken aldigim yetenekli oyuncularla sonunda 5. sezonumda sampiyon oldum. Artik Dortmund'a Bayern'e 5 atiyorum. Su cikardigim oyuncular özellikle muazzam.

daha yetismekte olan bunlarin seviyesine gelecek oyuncular var. Bu oyunculardan Lama ve Delorme'yi 19 milyon euro civarinda aldim. Uruguay ile Gregori'yi ise 16 yasinda cüzi miktarlara aldim.
    Taktik olarak 4-4-2 Diamond sistemini kullaniyorum. Delorme'nin 1.98 m boyu olmasina ragmen müthis cevik ve hava toplarinda da cok etkili. Gregori ise daha hizli ve daha teknik. Ikisi de birbirini mükemmel tamamliyorlar. Altyapidan su ana kadar bir oyuncu cikardim. O da bu ikisinden biraz daha kötüydü. Harcanmasin diye 15 milyon euroya sattim. Altyapidan gelen üc oyuncu daha var ücü de gelisince avrupayi da domine edecegim. Gecen sene sampiyonlar liginde finale ciktim ve penaltilarla Barcelona'ya yenildim. Bu sene yine finaldeyim. Chelsea cikti. Zor bir mac olacak. Cok iyi oyunculari var Chelsea'nin. Neymar da dahil. Oyun ilerledikce iyi oyuncu bulmak zorlasiyor malesef. Önceden ucuza iyi oyuncular alabiliyordum simdi 30-40 milyon euro cekiyorlar 17 yasindaki adama. Ama altyapim saglam. Kontrati bitmek üzere olan genc iyi oyuncu görünce affetmiyorum. Arada bir kontrol etmekte fayda var transfer piyasasini.
    "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
    "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
    Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Serdar Tascinin kulübünü ikna ediyorum kendisini edemiyorum. Her hafta transfer teklifi yapiyorum, basinla konusuyorum. Yok yok yok olmuyorrr!!! Kafayi yememe az kaldiiii!!!
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Çok kötü bir mali duruma rağmen ligde 2. sıradayım ve 11 maçlık yenilmezlik serim var.

Trabzonspor'da ilk senem.
        En son B61 tarafından düzenlendi; 19.06.2013, 23:36.
        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Durun da size Trabzonspor kadromu şeyettireyim.
          1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
          Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• 1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
            Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• 1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor

Yorum

• En son ilyas BAHADIR tarafından düzenlendi; 20.06.2013, 21:08.
                1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor

Yorum

Yorum

• Lig şampiyonluğunu elde ettim. Trabzonspor ile yeni bir sözleşme imzaladım.

Ligi 25 maç boyunca namağlup ve beraberlik almadan götürdüm. Bu 25 maçlık galibiyet serisi Trabzonspor ve Türkiye Süper Lig'inin tarihine geçti.

Bamba ayın oyuncusu ödülünü elde etti, Emre Güral 25 gol ile gol krallığında 2. sırada yer alıyor.

Ligin bitmesine 3 maç kaldı.
                    En son B61 tarafından düzenlendi; 21.06.2013, 20:28.
                    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• bana fm 2013 crack dosyasını yada linkini atacak babayiğit aranıyor
                      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• sorulmuşdur belki ama 4 Trabzon kökenli yada 3 yıl oynamış oyuncu belirtmem gerekiyor avrupa kadrosu için.. ancak 3 tane var.

ne yapamam lazım kaldım orda oyunda ilerlemiyor
                        ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                        Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bana fm 2013 crack dosyasını yada linkini atacak babayiğit aranıyor
                          football Manager 2013 PROPER crack yaz arat indir

Onur Recep Kıvrak !

Yorum

• İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sorulmuşdur belki ama 4 Trabzon kökenli yada 3 yıl oynamış oyuncu belirtmem gerekiyor avrupa kadrosu için.. ancak 3 tane var.

İki tane normal futbolcuyu listeden çıkarırsan olur.
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sorulmuşdur belki ama 4 Trabzon kökenli yada 3 yıl oynamış oyuncu belirtmem gerekiyor avrupa kadrosu için.. ancak 3 tane var.

o oyuncular olmasada gerek yok. Otomatik seç dersen otomatik olarak gereksiz oyuncularda seçiliyor. Bu sebeple ;

Otomatik seç deyip daha sonra seçilen oyunculara tek tek bak. KAdroda düşünmediğin gereksiz oyuncuları cıkar ta ki liste kabul görene kadar. Bunu yaparsan ilerlersin dostum.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İki tane normal futbolcuyu listeden çıkarırsan olur.
                                İlk olarak Pshycologist41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                o oyuncular olmasada gerek yok. Otomatik seç dersen otomatik olarak gereksiz oyuncularda seçiliyor. Bu sebeple ;

Otomatik seç deyip daha sonra seçilen oyunculara tek tek bak. KAdroda düşünmediğin gereksiz oyuncuları cıkar ta ki liste kabul görene kadar. Bunu yaparsan ilerlersin dostum.

Çok Sağol'un .. 2011'DEN Beri Oynamadım Unutmuşum Biraz.

Onur Recep Kıvrak !

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X