Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fm 2013'te olurda M.City'i alırsanız,özellikleri kötü diye Dzeko'yu yollamayın.Adam mac basına gol ve havadan affetmiyor

Yorum

• Fmrte 13'ü bir türlü yapamadim arkadas...
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• CL'de Barca-Man Utd-Arsenal'i eledim,üstelik Man Utd'ye toplamda 6,Arsenal'e 7 tane attım.

Finalde kime elendim dersiniz ? Adamların sadece 2 sutu(burak-selcuk) var ve ikiside gol..

Bunun siniri ile Agüero-Silva-Toure gibi bir sezon boyunca sırıtan oyuncuları satısa cıkardım.

Yorum

• 3. sezonuma başlarken AMC için Meher ve Dombia'yı, bir önceki sezon da Aykut ve Konopylanka'a bedavadan kadromuza katmıştık.
          Sezona şampiyonlar ligi elemelerinde play off turunda Valencia'yı eleyip başladık.
          Grupta PSG, Manu ve R.Vien var. İlk maç TS:2-0:PSG, sonraki maç R.Vien:1-11:TS (kesinlikle hile yoktur ve aç-kapa yapılmamıştır). Son maç TS:0-0:Manu.

Ekim ayının sonlarındayız devam ediyoruz.
          Alper'in aklını çelmeyi başardık, devre arasında sezon sonu için anlaşacağız sanırım.
          Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• bahadır dostum kullandıgın taktiği paylaşırmısın? Ciddi derecede taktik sorunum var da...

Yorum

• Kullandığım taktik 4-2-3-1 hocam.
              ileri üçlü AMR AMC ve AML.
              Taktik anlayışı ofansif.

Başlarda takım alışana kadar zorlanabilirsin ama hızlı kanatlarla beraber bence oldukça iyi bir taktik.

Yorum

• Bu arada sağ ve sol beklerim 18'er yaşlarında

Bir tanesi 17 yaşından beri alt yapımdan çıkardım ve oynatıyorum her maç. Diğerini de Bursadan 18yaşına girerken ücretsiz aldım ve sezon başından beri yine banko oynatıyorum. Milli takıma çağrılacaklar diye haberler çıkıyor.
                Serkan Balcı'dan sonra bu oyuncuları oynatmak büyük zevk gerçekten

Dip not, 34 yaşında İbra fenere geldi yıllık 10 milyon dolar alıyor. Adamlardaki maaş bütçesine bakar mısınız.

Yorum

• Ulan Aykut'un aklını ben çeldim sözleşme imzalamadı.. Devre arasında geldi Psv teklif yaptı onlara gitti... Neyse, Giray'da efsane top oynuyor, her sezon 10 golü de var garanti.

Yorum

• Teşekkürler Bahadır öneri için

Yorum

• İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kullandığım taktik 4-2-3-1 hocam.
                      ileri üçlü AMR AMC ve AML.
                      Taktik anlayışı ofansif.

Başlarda takım alışana kadar zorlanabilirsin ama hızlı kanatlarla beraber bence oldukça iyi bir taktik.
                      Bende aynisini kullanirim hep. Arada bir AMC pozisyonundaki futbolcuyu cikarir cift forvete dönerim.
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ulan Aykut'un aklını ben çeldim sözleşme imzalamadı.. Devre arasında geldi Psv teklif yaptı onlara gitti... Neyse, Giray'da efsane top oynuyor, her sezon 10 golü de var garanti.
                        Bende de aynısını yapmasın

Giray bende arada maçın adamı seçiliyor ama maçları takip ediyorum az-çok, inanılmaz hatalar yapıyor. Aynısını Serkan Balcı'da yaptı, ilişiği kestim

Sapara'yı Fener'e sattım 550bin euro'ya, hiç top oynatmamıştım 1 sene boyunca. Zokora'yı 4M €'ya sattım, oynamıyor istediğim gibi. Bekir Ozan bile ondan faydalı oynuyor.

Yorum

• İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Öyle bir zevki kalmıyorki,sen heralde Fm 2008'in transfer acıgını bilmiyorsun.Baska takıma falan girmene gerek yok.

Oyuncunu 24 ay vadeli 20 m euro'dan satısa cıkar,herkes reddedecektir,sonra 2.5'ar m euro indirip gene satısa cıkar.En dandik adamı 5 m euro'ya garanti satarsın.

Satacagın adam brezilyalı ise,30-35 m euro'dan satısa cıkar ve düsür,15-20 m euro arası banko teklif gelecektir.

Tita'yı belese alıp 10 m euro'ya satmıstım bu taktik ile,nede olsa brezilyalı
                          ben bu özelliği bilmiyordum bende nasıl kurtulacağım bu yabancılardan diyordum
                          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                          ~Twitter ~

Yorum

• Benim futbolum kontroldür. Her takımda 3 farklı taktiğim vardır ama her gittiğim takımda bu taktiği oturtmaya çalışırım. Maç içinde çift forvete dönerim, bazen 2 defans önü Zokora stayla futbolcuya dönerim.

[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Yorum

• Kendimi kaptırdım 2019'a geldim.
                              3 lig Şampiyonluğu 2 Türkiye Kupası 2 Süper Kupa
                              Şampiyonlar Ligi 1 yarı Final.
                              Uefa'da bir Final.
                              Dünya sıralamasında 20 yaptım Trabzonspor'u.
                              Galatasaray ayda bir teklif yapıyor. Kiraladığım oyuncular ile 1461 Süper Lig'de Uefa'ya oynuyor
                              Ayrıca Bayern Munich 2 yıldır beni pilot klüp yaptı. Çok iyi gençler çıkıyor Türk felanda onları kiralıyorum.
                              Eski Kadrodan kadroda sadece Onur kaldı.
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Stoperlerden biri de daima pas dağıtan stoper olur, burada göstermemişim. Özelliklerinin o mevkiye ligin kalitesine göre uygun bir adam olmasına dikkat edin yoksa sürekli o adamın oyun kuracağım diye defanstan yaptığı hatalı paslarla gol yeniyor.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X