ALoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo alo diyorumm
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSırf oyun için yayından çıktım çaktırmayın aramızda kalsın.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYiğite mesajı verdik birazdan gelir
- Alıntı
Yorum
-
Haydi gençler.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaydi gençler.
Burada olmayanlara mesaj atayım gelsinler.
- Alıntı
Yorum
-
At bakalım kimler geliyor.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün sırf oyun için akrabaların yanına gitmedim uzun bir aradan sonra oynayacagım ertelemeyelim
Yigit hangi ligde oynayacagız ?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi lig yok. Kendi ligimizi yapacağız. Herkes takımını seçecek.
Edit : Ben yanlış anladım sanırımÖzel lig oluşturma var mı ki FM ' de ?
- Alıntı
Yorum
Yorum