indirmek icin link paylasirmisiniz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleindirmek icin link paylasirmisinizTrabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSteamdan lisanslısını indiriyoruz hocam. Korsan ile online şansı yok diye biliyorum.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mert Zaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleooo lig mi kuruyoruz bir ara oynamıştım ama hiç bilmiyorum eğer öyle birşey varsa alabilirim oyunu da bilgisayar kaldırır mı acaba
2 gb üstü ram
256 mb üstü ekran kartı.
3 gb üstü boş alan yeterli.çok çok eski değilse kaldırır. Acele edin indirm yarin bitiyor
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePentium 4 ,üstü işlemci.
2 gb üstü ram
256 mb üstü ekran kartı.
3 gb üstü boş alan yeterli.çok çok eski değilse kaldırır. Acele edin indirm yarin bitiyor
#50 Jackson Avelino Coelho#7Miroslaw Szymkowiak#61 İbrahima Yattara
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePentium 4 ,üstü işlemci.
2 gb üstü ram
256 mb üstü ekran kartı.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman fazla lig eklememeli.O da bana ters.
Ram çok önemli oyunda. Ben de idare ediyorum. Lig az veri tabanı geniş idare ediyoruz"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
- Alıntı
Yorum
-
Abdulkadir, Onazi,İbanez ve özellikle Yusuf çok iyi yapılmış oyunda.Yusufa oyunun 6.ayinda çokta bişey yapmamasına rağmen real madridden teklif geldi. Yillardir bu oyunu oynarım,
başlayacak arkadaşlar açısından bu seneki kadro bence şuana kadarkilerinn en iyilerinden birisidir ilk seneyi rahatlıkla eldeki kadroyla tamamlayabilirsiniz kovulmadan.. Ancak onazi ve yusufa ciddi teklifler geliyor elde tutmak zor oyuncuları ..
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSteamdan lisanslısını indiriyoruz hocam. Korsan ile online şansı yok diye biliyorum.korsanla isimiz olmaz
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiste o lisansli olan sayfayi diyordumkorsanla isimiz olmaz
- Alıntı
Yorum
-
Her takımla kariyer yaptım, çoğunda ilk 3'ün altına düşmedim. Hull City ile ilk sene 6.lık 2. sene 2.lik kazandım.
E, gurbete dayanamayıp tekrar bi' Trabzonspor kariyeri yapalım madem öyle dedik. İki hafta oldu lige başlayalı. Hücum ve topa hakim olan yüksek derecede pas ağırlıklı bir oyun oynatıyorum. Yusuf-Okay-Onazi-Olcay-Pereira bağlantısı çok işe yarıyor bu bağlamda. Castillo'nun yaratcılığı da ekstrası.
İki hafta oldu. İlk maç 4-0 Alanyaspor'a karşı, ikinci maçı da 2-0 kazandım Gaziantep'e karşı.
Mehmet zaten serbest kalacak bari bedavaya gitmesin diye de 4 milyon euro'ya Leicester'a sattım. İyi oldu, kasaya da para girdi
En son B61 tarafından düzenlendi; 09.06.2017, 15:23.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
- Alıntı
Yorum
-
Ben ilk sezon 1 puanla kaçırdım şampiyonluğu 2. sezon 29. hafta şampiyon oldum Cengizi mutlaka alın sol kanatta yardırıyor adam Yusuf Yazıcı, Okay, Ramil ve Bero da çok gelişiyor.
[MENTION=5977]M.berk[/MENTION]e Gayretli taktikleri indirmişsin tabi internettenEn son Arda' tarafından düzenlendi; 09.06.2017, 17:21.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
- Alıntı
Yorum
Yorum