Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• indirmek icin link paylasirmisiniz

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      indirmek icin link paylasirmisiniz
      Steamdan lisanslısını indiriyoruz hocam. Korsan ile online şansı yok diye biliyorum.
      Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Steamdan lisanslısını indiriyoruz hocam. Korsan ile online şansı yok diye biliyorum.
        Doğru biliyorsun.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• Şu lig kurma işlerini bu işten anlayan birisi ele alsa da yönlendirse bizi
          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Ben de lig olayını bilmiyorum. Yok mu bir cengaver Hep korsan yaktı bu gençliği
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Mert Zaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ooo lig mi kuruyoruz bir ara oynamıştım ama hiç bilmiyorum eğer öyle birşey varsa alabilirim oyunu da bilgisayar kaldırır mı acaba
              Pentium 4 ,üstü işlemci.
              2 gb üstü ram
              256 mb üstü ekran kartı.
              3 gb üstü boş alan yeterli. çok çok eski değilse kaldırır. Acele edin indirm yarin bitiyor

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Pentium 4 ,üstü işlemci.
                2 gb üstü ram
                256 mb üstü ekran kartı.
                3 gb üstü boş alan yeterli. çok çok eski değilse kaldırır. Acele edin indirm yarin bitiyor
                rahat kaldırır o zaman voidu dan almayı düşünüyorum
                #50 Jackson Avelino Coelho
                #7Miroslaw Szymkowiak
                #61 İbrahima Yattara

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Pentium 4 ,üstü işlemci.
                  2 gb üstü ram
                  256 mb üstü ekran kartı.
                  O zaman fazla lig eklememeli.O da bana ters.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    O zaman fazla lig eklememeli.O da bana ters.
                    Benim pc 8 yıllık teklemeye başladı ram'den atiyor ara sira
                    Ram çok önemli oyunda. Ben de idare ediyorum. Lig az veri tabanı geniş idare ediyoruz

Yorum

• Abdulkadir, Onazi,İbanez ve özellikle Yusuf çok iyi yapılmış oyunda.Yusufa oyunun 6.ayinda çokta bişey yapmamasına rağmen real madridden teklif geldi. Yillardir bu oyunu oynarım,
                      başlayacak arkadaşlar açısından bu seneki kadro bence şuana kadarkilerinn en iyilerinden birisidir ilk seneyi rahatlıkla eldeki kadroyla tamamlayabilirsiniz kovulmadan.. Ancak onazi ve yusufa ciddi teklifler geliyor elde tutmak zor oyuncuları ..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        iste o lisansli olan sayfayi diyordum korsanla isimiz olmaz

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          iste o lisansli olan sayfayi diyordum korsanla isimiz olmaz
                          şu an 33 liraya inmiş durumda ancak akşam 8 gibi indirim bitecek.
                          Bugüne kadarki en gerçekçi ve en sürükleyici futbol menajerliği oyunu olan Football Manager 2017'de en sevdiğiniz futbol takımını kontrol edin. Gerçek hayatta futbol menajerliği yapmaya en yakın deneyim bu!

Yorum

• Kariyerime Trabzonspor'u alarak başladım.

Castillo ve Mehmet Ekici gerçekten de takımın en iyileri keza Perreira da öyle. 19. hafta oldu ve dördüncü sıradayım, liderle aramda dört puan fark var.

Yorum

• Her takımla kariyer yaptım, çoğunda ilk 3'ün altına düşmedim. Hull City ile ilk sene 6.lık 2. sene 2.lik kazandım.

E, gurbete dayanamayıp tekrar bi' Trabzonspor kariyeri yapalım madem öyle dedik. İki hafta oldu lige başlayalı. Hücum ve topa hakim olan yüksek derecede pas ağırlıklı bir oyun oynatıyorum. Yusuf-Okay-Onazi-Olcay-Pereira bağlantısı çok işe yarıyor bu bağlamda. Castillo'nun yaratcılığı da ekstrası.

İki hafta oldu. İlk maç 4-0 Alanyaspor'a karşı, ikinci maçı da 2-0 kazandım Gaziantep'e karşı.

Mehmet zaten serbest kalacak bari bedavaya gitmesin diye de 4 milyon euro'ya Leicester'a sattım. İyi oldu, kasaya da para girdi

En son B61 tarafından düzenlendi; 09.06.2017, 15:23.
                              And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Ben ilk sezon 1 puanla kaçırdım şampiyonluğu 2. sezon 29. hafta şampiyon oldum Cengizi mutlaka alın sol kanatta yardırıyor adam Yusuf Yazıcı, Okay, Ramil ve Bero da çok gelişiyor.
                                [MENTION=5977]M.berk[/MENTION]e Gayretli taktikleri indirmişsin tabi internetten
                                En son Arda' tarafından düzenlendi; 09.06.2017, 17:21.
                                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X