Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    beyler türk ligi yapmıycaz dimi :s
    İngiltere yada Rusya yapalım transferlerimiz yederli olsun diyorum ben..

€ - $ candır.

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İngiltere yada Rusya yapalım transferlerimiz yederli olsun diyorum ben..

€ - $ candır.
      Bence gadrolar yederli.

Yorum

• ingiltere candır reyisler
        1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
        Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Bence tek bir lig olmasın . Bir çok ligden birbirine denk takımları alalım .

Yorum

• öyle olursa beraber oynamanın tadı olmaz ki.
            1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
            Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Neden abi ? Lig usulü mü yapacağız yoksa eleme mi ?

Yorum

• lig usulü, yani sanırım

Yorum

• İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  lig usulü, yani sanırım
                  Lig usulü olursa farklı lig olmaz . Ama o zamanda güç dengelerinde sıkıntı olacak . Açıklama bekliyoruz @alihan .

Yorum

• Mümkünse ben de oynamak isterim
                    "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
                    Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
                    Kazım Koyuncu

Yorum

• biz burada bir kere denedik lig usulü turnuva ,baya zaman almasına rağmen 3-4 maç yapabilmiştik zaten sonrası gelmemişti

Yorum

• Eleme usulü daha mantıklı , evet .

Yorum

• Ooo Alihan Bey bakıyorum da Fm'ye başlamışız
                          Més Que Un Club

Yorum

• ne zaman başlıyoruz ?
                            Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                            Real Madrid
                            Manchester United
                            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• 12 yıldır bu oyunu oynuyorum ama şu online oynama olayına yabancıyım.Bilgilendirecek varmıdır ?
                              Mustafa Yumlu.

Yorum

• Oyunda basit paslaşma hataları, oyuncuların yapmadığı müdahaleler ve saçma goller fazla, oyun motoru 12 de daha iyiydi

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X