Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• CL üzerinde bir şeyler deniyorum Real-Juve-Stuttgart ölüm grubundan namağlup lider çıktım ikinci turun ilk maçında deplasmanda Leverkusen'i 3-0 yendim tek rakibim Barça.
    Bordomavi.net

Yorum

• Bu aralar Assasin's Creed oynamaktan Fm'ye vakit ayıramadım Dönüşüm muhteşem olacak
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• Ilk Sende 3 .cü takimdayim Trabzonspordan Kovuldum SOnra Paris den de kovulunca BJK den gelen teklife sarildim ligde 3 mac sonunda Galibiyetim yok
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Hüdai Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ilk Sende 3 .cü takimdayim Trabzonspordan Kovuldum SOnra Paris den de kovulunca BJK den gelen teklife sarildim ligde 3 mac sonunda Galibiyetim yok
          bunu da ben analmıyorum..ilk sene, 2 takımdan kovulunca beşiktaş nasıl takımın başıan getiriyo sizi??

nasıl bi profil oluşturuyosunuz oyuna başlarken bunu yapabilmek için?

Yorum

• Takimlarin talepleri farkli sanirim, ben 12 de Bursa ile ilk sezonda 10.olmustum ki hayatimin en kotu Fm sezonudur ilk 6 hafta 0 puan ki cogu 90 artilarda yedigimiz gollerle. Sezon sonu kovulmustum. Ama takimin finansal gucunu oldukca duzeltmistim hemde baya baya. Finansal yonetim gucum zirvedeydi.6.bitiren Besiktas'dan teklif gelmisti ilk sezon sampiyon oldum gidip. Besiktas'in finansal olarak kotu olmasina bagladim ben bunu. Ama Bursa'da kalsam Ocak ayi icin bagladigim adamlar ile buyuk basari planlarim vardi
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Avrupa Ligi grupları 4. maçlar sonunda 8 puanla liderim Son maçta Şututgart'ı deplasmanda yendim, keyfime diyecek yok
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• Sonunda ilk 11 imi Türkleştirdim

-------------------------Onur-------------------------
                Serdar Kurtuluş----Serdar Aziz----Giray----İsmail Köybaşı
                ------------Soner Aydoğdu----Okay Yokuşlu------------
                Emrah Başsan-----------------------------Ömer Bayram
                ---------------------Kerim Frei------------------------
                ------------------Muhammet Demir--------------------

Yorum

• Şimdi ben bu oyunu nasıl indireceğim bir yardım eli uzatıverin..

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şimdi ben bu oyunu nasıl indireceğim bir yardım eli uzatıverin..
                    Orjinal cd aldınmı

Yorum

Şimdi ben bu oyunu nasıl indireceğim bir yardım eli uzatıverin..
                      Crack yok indirmen bir işe yaramaz..

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Orjinal cd aldınmı
                        Hayır almadım.

Önceden orjinal sidi mi vardı..

Yorum

Hayır almadım.

Önceden orjinal sidi mi vardı..
                          Fm 2013 te crack yok biz boşuna mı orjinal aldık

Yorum

• Size hayırlı oyunlar o zaman ben zaten ders çalışacaktım..

Yorum

• fm 2013 için illa da orjinal cd mi almak gerekiyor?
                              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                fm 2013 için illa da orjinal cd mi almak gerekiyor?
                                Evet

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X