Orijinal oyunda crash dumps hatası alan varsa şöyle bir çözüm yolu mevcut ben de deneyeceğim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrijinal oyunda crash dumps hatası alan varsa şöyle bir çözüm yolu mevcut ben de deneyeceğim.
http://www.fmgraphics.net/forum/fm-2...mp-sorunu.htmlForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyrıca yeni bir save dosyası yap. Oyuna oradan devam et.Bordomavi.net
- Alıntı
Yorum
-
Crash Dumps bir hata bile değil aslında olacak hatanın uyarısı..Çözümü de ne yazık ki Orjinal korsan farketmiyor yok..Çözüm denilen şeylerden nette araştırırsanız 6-7 tane var..Kimi yukarıdaki yöntemle hallettiğini sanıyor kimi farklı çözümlerle sıyırdığını düşünüyor ama sadece oyunun muzipliği tekrar aynı hatayı 5-6 ay sonra alabilirsinizSigames bile bulamıyor nedenini bu uyarının varın siz düşünün
her şeyin baştan sona tekrar yapılması falan gerekiyor gibisinden bi açıklamaları vardı ki bu da bayağı seri kaybına neden olabilecek bir olaymış..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Cem Kıran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrjinal oyun alarak
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaz önce aynı şeyi yaparak bende kurtuldum ilk kez fm ye para verdim
FM ye ilk kez para verenler kulübü
- Alıntı
Yorum
-
Yok, 2 farklı mesaj bıraktım ama Steam oyunu silmiş, gitti para.
Dvd'sini alacağım.
Bir şey soracağım, DVD'sini alıp birden fazla makineye yükleme şansım olabilir mi?''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok, 2 farklı mesaj bıraktım ama Steam oyunu silmiş, gitti para.
Dvd'sini alacağım.
Bir şey soracağım, DVD'sini alıp birden fazla makineye yükleme şansım olabilir mi?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBasit abi, büyütme gözünde o kadarAyrıca kalkar gelirim, hiç üşenmem. Sorun değil
Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoşuna yiğit demiyoruz bu mesajın bile adına yakıştığını gösteriyor .bende oğluma o yüzden yağız koydum aynı manaForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
Yorum