Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ayıp lan
    Olm bugünde ertelersek daha oynayamayız ben size söyleyeyim . Siz ne derseniz o olsun ama ben sıkıldım sürekli sorun çıkıp başlayamamaktan .

Yorum

• Dış etkenlerden dolayı oyunun ertelenmesine....

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Olm bugünde ertelersek daha oynayamayız ben size söyleyeyim . Siz ne derseniz o olsun ama ben sıkıldım sürekli sorun çıkıp başlayamamaktan .
        Valla ben de sıkıldım da adam elektrik kesildi diyor. Boğazına yapışacak halimiz yok.

Son erteleme olsun bu.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Valla ben de sıkıldım da adam elektrik kesildi diyor. Boğazına yapışacak halimiz yok.

Son erteleme olsun bu.
          Tamam ligi kaydedip çıkayım .

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tamam ligi kaydedip çıkayım .
            Aynen.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• Buralar şenlenmiş ben yokken

Yorum

• Bir de biz deneyelim bakalım FM 13'ü.
                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Chelsea deyim. CL de ikinci turda barcayla eşleştim. Deplasmanda 6-2 yenildim. İkinci maçı öylesine oynuyodum başlat dedim 15 dk da 4-0 yaptı bizim uşaklar. İlk yarı 4-1 bitti. İkinci yarı 8-1 bitti turu geçtim. hala şoktayım
                  Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Ve oyuna dün akşam itibariyle ilk girişimizi yaptık. Bu kez bizim yetersiz başkanın ise bilgisayara koy şampiyon olur dediği kadro ile Trabzonspor'un başına geçtim.

Ne oyuncu gönderdim ne de oyuncu aldım. İyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. Hazırlık maçlarında pek iyi sonuçlar aldığımız söylenemez. Ancak istekli ve arzulu oynadık. Yaptığımız 5 hazırlık maçının 2'si zorlu idi.(diğerlerini yazmaya gerek yok ) Bunları da Liverpool'a 2-0, Sparta Prag'a 2-1 kaybettik. Takım Liverpool maçında pek etkili olamasa da Prag maçında müthiş futbola rağmen şanssız bir yan top sonucu maçı kaybetti.

Ligde ise ilk maçımızda Karabükspor'u 4-1 yenerek güzel bir başlangıç yaptık.

UEFA'da ise rakip yine bir Macar takımı Debrecen.

Son olarak Serkan Balcı süresiz kadro dışı. Genç oyuncuya örnek olması için yaptığımız toplantıda lakayıt hareketleri ve reddetmesi sonucu süresiz kadro dışı.

Kafamdaki kadro şu an için bu 11.

-------------Onur----------------

Celu----Giray-----Bamba----Emerson

-------------Zokora----------------

-------Soner----------Colman------

Volkan------------------------Yasin

--------------Janko----------------

Duruma göre;
                    Celu yerine Zeki,
                    Yasin yerine Adrian,
                    Soner yerine Alan ya da Sapara,
                    Janko yerine Henrique ya da Emre'ye şans vermeyi düşünüyorum.
                    En son Emrah Akcagöz tarafından düzenlendi; 06.03.2013, 12:42.

Yorum

• Ben hala 12 oynuyorum. Yıl oldu 2022 takımın başına 4-5 yıl sonradan geldim. Alt yapıya önem veriyorum birkaç önemli isim yetiştirdim birisi kaleci diğeri Forvet Sol bekim ise daha 17 yaşında 11'in adimi oyuncusu oldu. Dışarıdan da 1,2 genç alarak yerli kalitesini belli bir seviyeye çıkardım yabancılarda ise geleceği parlak isimlere yönelip 1,2 yıl oynattıktan sonra çok iyi rakamlara gönderip yerine yine genç takviyesi yaptım 3 kez ust uste ş.l kazandım ve Dünyada Real'in arkasından en tanınan takım konumuna geldik. Takımda oluşturduğum iskeleti Türkiye'nin başında da kullandım ve hem Avrupa hemde Dünya kupasını kazandım.

Şuan para kısma politikası ile takımın fianansal durumuda harika,tesisler en üst seviye ve 77 bin kişilik stad yapıldı ortalama 73 bin seyirci çekiyor.Yalnız oyunculardaki maaş dengesini kormuak için çok maaş isteyen oyuncuları yollamayı tercih ediyorum. Çokta cimriyim

Alt yapıya çok önem vermeme rağmen Yıldız denecek oyuncu çıkmaması limi kolumu bağlıyor. Türk oyuncular belli rakamları aşamıyor.

Kaleciler

Cihan

Sinan

Bekler

Tolgay

Semavi

Musa

Musa daha yeni a takıma katıldı devre arasında diğer Türk sol bek'i kiralık yolladım huzursuzluk çıkarıyor diy yerine Musa'yı a takıma aldım.

Forvet

Ziya

Aslında ziya AMC idi onu ben forvet yaptım.

Bora

Bora'da son gzödemiz. Oda şuanda altyap hocalrının elinde ğişiyor. 2 sezona a takıma alırım heralde.

Yorum

• Oyun iyi güzel hoş da zor sanki yahu. Kaleciler topa hiç hamle yapmıyor. Bu arada Trabzonspor'dan kovuldum. Adanaspor'un başına geçtim. Ptt 1. Lig'den Süper Lig'e çıktık ancak ligde 15. durumdayız buna rağmen yönetim bana çok güveniyor. Dediğim gibi takım iyi oynuyor ama bizim ataklarımız sonuç vermezken rakibin 3 atağından en az 1'i gol oluyor buna anlam veremedim.

Yorum

• Oyunu kurdum ama Crack sorunu yüzünden sürekli oyundan atıyor...Oyunu sorunsuz oynayanlar acaba Crak'ını nereden indirdi ? Daha doğrusu Link paylasırsanız sevinirim.

Yorum

• AW: Football Manager 2013

İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Oyunu kurdum ama Crack sorunu yüzünden sürekli oyundan atıyor...Oyunu sorunsuz oynayanlar acaba Crak'ını nereden indirdi ? Daha doğrusu Link paylasırsanız sevinirim.
                            Oyun çıktıktan sonra bir buçuk ay crack üzerinde çalışmalar oldu beceremediler.

İki günde bir yeni Update çıkarıyor oyunun yapımcıları, crackciler uğraşmaktan vazgeçtiler.

O iş bitti artık. FM12'den devam ediyorum ben. Bence sende öyle yap.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Ayrıca Adanaspor'la olmayacak gibi. Yeni oyun kurmayı düşünüyorum. Ancak hangi takımı alacağıma karar veremedim. Fm 12'deki takımım Tottenham ve B. Dortmund arasında kararsız kaldım.

Var mıdır önerileriniz ?

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ayrıca Adanaspor'la olmayacak gibi. Yeni oyun kurmayı düşünüyorum. Ancak hangi takımı alacağıma karar veremedim. Fm 12'deki takımım Tottenham ve B. Dortmund arasında kararsız kaldım.

Var mıdır önerileriniz ?
                                işsiz başla
                                All gave some;
                                Some gave all.

PSN: Abdisson

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X