Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Orijinal oyunda crash dumps hatası alan varsa şöyle bir çözüm yolu mevcut ben de deneyeceğim.

Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Orijinal oyunda crash dumps hatası alan varsa şöyle bir çözüm yolu mevcut ben de deneyeceğim.

http://www.fmgraphics.net/forum/fm-2...mp-sorunu.html
      Ayrıca yeni bir save dosyası yap. Oyuna oradan devam et.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ayrıca yeni bir save dosyası yap. Oyuna oradan devam et.
        Mantıklı
        Bordomavi.net

Yorum

• Crash Dumps bir hata bile değil aslında olacak hatanın uyarısı..Çözümü de ne yazık ki Orjinal korsan farketmiyor yok..Çözüm denilen şeylerden nette araştırırsanız 6-7 tane var..Kimi yukarıdaki yöntemle hallettiğini sanıyor kimi farklı çözümlerle sıyırdığını düşünüyor ama sadece oyunun muzipliği tekrar aynı hatayı 5-6 ay sonra alabilirsiniz Sigames bile bulamıyor nedenini bu uyarının varın siz düşünün her şeyin baştan sona tekrar yapılması falan gerekiyor gibisinden bi açıklamaları vardı ki bu da bayağı seri kaybına neden olabilecek bir olaymış..

Yorum

• İlk olarak Cem Kıran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Orjinal oyun alarak
            az önce aynı şeyi yaparak bende kurtuldum ilk kez fm ye para verdim

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              az önce aynı şeyi yaparak bende kurtuldum ilk kez fm ye para verdim
              aramıza hoş geldin...

FM ye ilk kez para verenler kulübü

Yorum

• Crack yok mu beyler. Adam gibi çalışan bir crack yahu.
                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Yok, 2 farklı mesaj bıraktım ama Steam oyunu silmiş, gitti para.
                  Dvd'sini alacağım.
                  Bir şey soracağım, DVD'sini alıp birden fazla makineye yükleme şansım olabilir mi?
                  ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yok, 2 farklı mesaj bıraktım ama Steam oyunu silmiş, gitti para.
                    Dvd'sini alacağım.
                    Bir şey soracağım, DVD'sini alıp birden fazla makineye yükleme şansım olabilir mi?
                    Aynı risk yine mevcut.
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Basit abi, büyütme gözünde o kadar Ayrıca kalkar gelirim, hiç üşenmem. Sorun değil
                      Boşuna yiğit demiyoruz bu mesajın bile adına yakıştığını gösteriyor .bende oğluma o yüzden yağız koydum aynı mana
                      Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Boşuna yiğit demiyoruz bu mesajın bile adına yakıştığını gösteriyor .bende oğluma o yüzden yağız koydum aynı mana
                        Eyvallah abi. Öp yanaklarından benim yerime de
                        Ayağa KALK!

Yorum

• Daha 2012'nin tadını alamadan 2013 çıktı adalet mi bu ? Ben 2013 oynayana kadar 2014 bile çıkar.

2012 ile 2013 arasındaki farklar neler arkadaşlar.
                          "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Crraaccaaak geri dööön seni çok seviyoom bitanaaam sensizz yapamaıyooooom elini ayağını öpem CCrrraaaacckk!! Crack bi türlü çıkmadı abi yaa..
                            https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• Crack bulan insan evladı yayınlasın mümkünse
                              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Crack mrack yok arkadaşlar.

Maalesef yok.

Ulan sen bir saatte COD Black Ops gibi bir oyunu kır, ama kıçı kırık FM'i iki haftadan beri kırama.Olacak iş değil valla.Reloaded ve SKidrow garanti anlaşmış oyunu çıkaran firma ile.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X