Herkes kendi hızını ayarlıyor tanıdığınız kişilerle yapmanız sizin faydanıza olacaktır yoksa oyun işkence halini alıyor..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendi sahamda seyirci yok normal mi?Hangi takım?
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaç maç oldu?Hangi takım?
Bordomavi.net
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor 4-5 maç oldu.
İkinci sezon da 5000 falan olur büyük ihtimal. Başarı kazandıkça, takım ve senin teknik direktörlük kariyerin yükselişe geçtikçe taraftar sayısı da ivmeleniyor.
İlk derbi maçında ful çekecektir stad.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak onur_alabuga_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecrash dump hatası alıyorum sağlam crack yok mu ???Bordomavi.net
- Alıntı
Yorum
-
Şu an steam'de oyun yükleniyor, adamlar Türkçe'sini çıkartmışlar, emeğe karşılıksız kalmamak gerek.
Steam kullanıcı adım: soul4mate
+
Listedeki arkadaşları ekledim arkadaş listeme.En son Hamdi Karamahmutoğlu tarafından düzenlendi; 12.11.2012, 19:05.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
- Alıntı
Yorum
-
Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Özellikle pc için orjinal oyun almanın (bizim ülkemizde) kritik bir kaç altın kuralı var.
1) Ana dilde çıkması (Türkçe dil desteği)
2) Sürekliliği (Spor oyunları)
3) Bölgesel, ülkesel veya kültürel öğelerimizi barındırması (Assasin's Creed serisi, Crysis serisi, spor oyunlarında Türk takımları veya Türkiye liglerinin olması vb.)
4) Yüksek işletim sistemi istememesi ve oyun için mevcut sisteme fazladan harcama yapma gereği bırakmaması (özellikle konsol oyunuysa; düzgün optimizasyon)
5) Fiyatın makul seviyede olması (bu genelde vergilerle ilgili kısım)
6) Kalite (grafik kalitesi, oyun performansı, senaryo kalitesi, database genişliği, gerçekçilik vb.)
Fm'ye baktığımız zaman çok başarılı bir yapım ve pazarlama süreci geçirmiş. Türk oyuncusunun temel beklentilerini büyük oranda karşılamış. Fiyatı da bir çoğumuzun biraz sıkıntıya girse de başka zevklerimizden kısarak sahip olabileceği seviyede.
Bu koşullar altında "Neden Türkçe çıkmıyor? Neden Türkiye ligi yok?" gibi soruları yakın gelecekte sormamak ve oyunu hatasız ve özgürce oynamak adına orjinal alım önemli. Her oyun için bunu söyleyemem ama Fm verilen paranın karşılığını kesinlikle veriyor.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
Hazır konu açılmışken, Trabzonspor'a gelebilecek düzeyde kaliteli sol bek ve sağ bek önerilerinize açığım dostlar. (=''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHazır konu açılmışken, Trabzonspor'a gelebilecek düzeyde kaliteli sol bek ve sağ bek önerilerinize açığım dostlar. (=
Gerisi scouting başarısıForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesayı artmışken kuralım daa bi lig kupa falanForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk sezonlarında transfer zor. Domagoj Vida, defansın her bölgesinde oynayabiliyor. İyi bir stoper. Bamba'yı çok güzel tamamlıyor. Orta sahaya alabilirsen Henrikksen'i al. Alper'i ilk sezondan al, sakın kaçırma
Gerisi scouting başarısı
Bi de Vida ve Henrik'i bulamadım, veritabanını küçük seçmişim galiba.
Hangi ligdeler?
+
Steam'de oyunu kaydettiğimde evdeki pcden devame debiliyor muyum acaba?''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
- Alıntı
Yorum
Yorum