Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak Alican Altunbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyvallah reyizKapışalım
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer türlü#LiverpooL#-GünahLarın Takımı Şikebahçe-
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Cem Kıran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYiğit crackli oyunlarda online modda oynanabiliyor mu?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer türlü
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alican Altunbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnline hiç oynamadım çaktırma:d deli cesareti bendeki ama her türlü kapışırım:PForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen oynadım sanki
Fena tongaya geldim
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alican Altunbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de adam işin piridir fazla atmayayım diyorum.:d
Fena tongaya geldimForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLa yardır, bişeden haberim yok
- Alıntı
Yorum
-
Evet bekliyruz Sıkidrow abi.
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
- Alıntı
Yorum
-
Oyunu dün akşam kurdum oynamaya başladım
İlk önce yabancı sayısını azaltmak amacım.Cech , Henrique'yi sattım.
Halil'e teklif geldi.2 milyona bıraktım.Ligin ilk maçında Kasımpaşa ile içerde berabere kaldımTransfer düşünmüyorum.Bu kadro ile alabileceğim en iyi verimi alıp seneye seneye yeni bir yapılanmaya gideceğim
- Alıntı
Yorum
Yorum