Hay ben böyle işin bir saatten beri düşmedi torrente.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak ruudroam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyun dustude crack bekleniyor
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞurada milletin ağzını sulandırıp hava atmayın kardeşim.Sizin steamınız varsa bizim de skidrow'umuz reloaded'imiz var..Bir de Fm'yi büyük ihtimal Skidrow kırar
Yalnız link paylaşımlarını burada yapmayalım lütfen.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTorrent linkini verebilir misin?Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Cem Kıran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar oyunu play store üzerinden ttnet ile alırsam kutu ile evime mi geliyor yoksa steam üzerinden mi oynanıyor bilgisi olan?#LiverpooL#-GünahLarın Takımı Şikebahçe-
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Cem Kıran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar cvp lütfen??Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ruudroam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilgim olsa cvplicam fakat kutu ile steam arasinda ne fark olacakki? Netten biraz daha bak bence#LiverpooL#-GünahLarın Takımı Şikebahçe-
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleReloaded hala bizimBir de Fm'yi büyük ihtimal Skidrow kırar
Yalnız link paylaşımlarını burada yapmayalım lütfen.
Bu arada orjinal oyun ve steam fiyatları nedir?Ayrıca Steam'de orjinal oyunu netten indiriyorsun ama olaki bilgisayarın başına bi iş geldi ve format atmak zorunda kaldık ne oluyor?Tekrar mı satın almak zorundayız oyunu?
Ek olarak orjinal oyunu dışardan dvd olarak satın aldığımızda da kaç kere yükleme hakkımız oluyor?''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Cem Kıran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar oyunu play store üzerinden ttnet ile alırsam kutu ile evime mi geliyor yoksa steam üzerinden mi oynanıyor bilgisi olan?
Steam kullanman mecburi bu oyunu oynamak için. Güncellemeleri de oradan indireceksin. Zaten gayet de güzel bir yazılım. Seni cd kalablığından koruyor. Cd bozuldu, kayboldu derdinden kurtarıyor. Tüm işin internet üzerinden.En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 02.11.2012, 15:26.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFifa'yı kıramamıştı galiba Skidrow ama fm'yi kıracağına inanıyorum.
Bu arada orjinal oyun ve steam fiyatları nedir?Ayrıca Steam'de orjinal oyunu netten indiriyorsun ama olaki bilgisayarın başına bi iş geldi ve format atmak zorunda kaldık ne oluyor?Tekrar mı satın almak zorundayız oyunu?
Ek olarak orjinal oyunu dışardan dvd olarak satın aldığımızda da kaç kere yükleme hakkımız oluyor?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleProfil adım; Foxx61
Steam hesabı olanlar eklesinOnline kapuşuruk
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyunu sen depolamıyorsun. Steam hesabında arşivleniyor. Sonsuza kadar orada kalıyor. İster bilgisayarına kurarsın, ister kaldırırsın. Ama steam kütüphanende daima kalır o oyun.''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVay be istediğin zaman oynayıp sonra kaldırıp istediğinde tekrar kurmak çok iyiymiş gerçekten.Bu steam işi yattı kafama.Kutuda almanın pek bi esprisi kalmıyor anladığım kadarıyla.Hem steam daha ucuzdu galiba öyle hatırlıyorum.Tam olarak steam fiyatı ne kadar FM 13'ün?#LiverpooL#-GünahLarın Takımı Şikebahçe-
- Alıntı
Yorum
Yorum