Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu da benim TS kadrom (2. sezon başı). Yaklaşık 4-4.5 ay önce oynamıştım en son. Sezonu şampiyonlukla , kupayla ve uefa yarı finaliyle kapatmıştık (Palermo elemişti beni -.-) Hatırladığım en son Türk oyuncu bulmakta zorlanıyodum regen de yoktu ortalıkta

Devam etsem mi etmesem mi kararsızım
    En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 25.06.2012, 23:36.

Yorum

• bu tottenham ne gudubet bir takımdır yaa takımın yarısı sakat aldığımdan beri....

Yorum

• İlk olarak kürşat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İBB'nin kadrosu bir kaç takviye ile rahat şampiyonluğa oynatılır. Webo ile Doka çok iyi performanslar sergiliyorlar zaten alıp götürüyorlar takımı.
        Of offfffffffff belediye'ye oyunda aşığım ben
        Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
        Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Yok mu şöyle geceleri lig yapıp oynayacağım biri ?

Yorum

• İlk sene playoff oynadıktan sonra şampiyon oldum Trabzonspor ile. Sadece Gökhan Süzen'i aldım. İkinci sezon tam bir hayal kırıklığı ile 5. bitirdim. 3. sezon ise Roncaglia ve Dante ikilisini alara stopere koydum. Forvete Jelle Vossen'i alıp Burak ile beraber oynattım.

4-1-2-1-2 sisteminde oynadım. Colman 20 asist ile (CM), Burak 23, Vossen 19 gol attı. "Iron Curtain" ödülü aldım, az gol yediğimden dolayı. Şampiyonlar liginde gruplardan her defasında çıktım ama orada kaldım daha ilerleyemedim.
            "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• FM 12'nin 12.2 serisinin crack'i var mıdır beyler ? varsa verinde gece oynayalım da ?

Yorum

• İlk olarak agahozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İlk sene playoff oynadıktan sonra şampiyon oldum Trabzonspor ile. Sadece Gökhan Süzen'i aldım. İkinci sezon tam bir hayal kırıklığı ile 5. bitirdim. 3. sezon ise Roncaglia ve Dante ikilisini alara stopere koydum. Forvete Jelle Vossen'i alıp Burak ile beraber oynattım.

4-1-2-1-2 sisteminde oynadım. Colman 20 asist ile (CM), Burak 23, Vossen 19 gol attı. "Iron Curtain" ödülü aldım, az gol yediğimden dolayı. Şampiyonlar liginde gruplardan her defasında çıktım ama orada kaldım daha ilerleyemedim.
                Dante bana gelmek istemiyor sen nasıl getirdin? Vossen bende hiçbir halta yaramadı direk sattın sende iyi iş çıkarmış
                #LiverpooL#
                -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  FM 12'nin 12.2 serisinin crack'i var mıdır beyler ? varsa verinde gece oynayalım da ?
                  Yamayı nasıl buldun ya ben bulamadım? Ama o yamadan sonra 2 yama daha çıktı çok hatası varmış..
                  #LiverpooL#

Yorum

• Yamayı bulmadım daha..Crack yoktu yamanın bildiğim kadarıyla yama da yokmuş ama 12.2 için mükemmel bir taktik var hile gibi sırf onu denemek için istiyorum 12.2'yi..

Yorum

• İlk olarak Cem Kıran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dante bana gelmek istemiyor sen nasıl getirdin? Vossen bende hiçbir halta yaramadı direk sattın sende iyi iş çıkarmış
                      Dante'yi 3. sezon başında bonservissiz aldım. Bazı oyuncular görüşmek istemiyor ama teklif kısmında kadrosunu key player ve maaşını yüksek seviye de yapınca alabildim. 2 defa sakatlandı bir yılda 2-3 haftalık olarak öyle bir problemi var. Vossen ise ilk sene bende de pek bir şey yapamadı, gerçi o sene ben de kötüydüm. İkinci senesi Burak ile beraber çift forvet oynattım. Vossen- Poacher olarak Burak Deep Lying Forward olarak iyi işler çıkardılar. Ama asıl kilit nokta Colman'dı bence.

Mehmet Topal'ı da alabilirsin ben 1,5 a aldım.

Yorum

• İlk olarak agahozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dante'yi 3. sezon başında bonservissiz aldım. Bazı oyuncular görüşmek istemiyor ama teklif kısmında kadrosunu key player ve maaşını yüksek seviye de yapınca alabildim. 2 defa sakatlandı bir yılda 2-3 haftalık olarak öyle bir problemi var. Vossen ise ilk sene bende de pek bir şey yapamadı, gerçi o sene ben de kötüydüm. İkinci senesi Burak ile beraber çift forvet oynattım. Vossen- Poacher olarak Burak Deep Lying Forward olarak iyi işler çıkardılar. Ama asıl kilit nokta Colman'dı bence.

Mehmet Topal'ı da alabilirsin ben 1,5 a aldım.
                        Key player bende yapacam da hiçbiri etkin değil ki hiç görüşmek istemiyor
                        #LiverpooL#

Yorum

• Etkin değilse yapabilecek bir şey yok. Ya da varsa ben bilmiyorum. Yoksa ne oyuncular oluyor bonservisi elinde

Yorum

• Trabzonsporda ikinci sezonum Fm 2012 de.İlk sezon şampiyonluğu playoffta kaçırdım..Son maçta.

21 milyon euroya kadar bütçem var.

Orta sahaya 15 milyon euro teklif yapıp alamadığım birsürü adam var..

Renkdaşlar bana orta saha için ,15 milyon euroya kadar yolu var , adam önerebilir misiniz ..?

Yalnız şöyle birşey ekleyeyim adamların çoğunun kulübüyle anlaşıyorum , sözleşme teklifi yapıyorum , imzalamaya yanaşmıyorlar , yani teklifle ilgilenmiyorum diyorlar.

Birsürü adamı alamadım bu yüzden.
                            En son -Samet tarafından düzenlendi; 16.07.2012, 00:54.
                            "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Su ana kadar 3 defa sampiyonlar ligini aldim..

Bu arkadas sagolsun :P
                              En son Proof tarafından düzenlendi; 16.07.2012, 21:45.
                              twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonsporda ikinci sezonum Fm 2012 de.İlk sezon şampiyonluğu playoffta kaçırdım..Son maçta.

21 milyon euroya kadar bütçem var.

Orta sahaya 15 milyon euro teklif yapıp alamadığım birsürü adam var..

Renkdaşlar bana orta saha için ,15 milyon euroya kadar yolu var , adam önerebilir misiniz ..?

Yalnız şöyle birşey ekleyeyim adamların çoğunun kulübüyle anlaşıyorum , sözleşme teklifi yapıyorum , imzalamaya yanaşmıyorlar , yani teklifle ilgilenmiyorum diyorlar.

Birsürü adamı alamadım bu yüzden.
                                Beni Colmanla Zokora baya bi goturdu, iyi degillermi?
                                Orhan Gulle tavsiye edebilirim..
                                twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X