İki oyuncuyu karşılaştırdığım zaman uyarı veriyor ve oyundan atıyor. Bu sorunun çözümünü bilen bir arkadaş varsa yardımlarını bekliyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
erçağ yazdı,karşıyaka kariyerimin yıldızlarındandı zamanında.tam bizim burak tipiydi amr/c/sc.iyi gol-asist yapmıştı.adana demir kariyerim de vardı fm10'da,gayet iyi kadrosu var 1-2 transferle iyi iş yapabilirsiniz.ÜNAL KARAMAN!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyunun İdarelik Türkçe Yaması Var ;
Bir Bak BU Oluyormu..
%100 Ü Çıkıcak Çalışmanın Son Çeyreğine Girdiler Bakalın Ne Zaman Biter %70 i Türkçe Olmuş..
Sana Verdiğim Yamada Belirli Şeyler Türkçe Sadece
- Alıntı
Yorum
-
Yukarıda anlattığım sorunu çözmüş buluyorum =)
Arka sayfalara göz attım crush dump hatası alan başka arkadaşlar var belki onlara yardımı dokunur diye yazıyorum. İnternette işe yarar birşey bulamadım kendi çapımda birşeyler denerken oldu. Bugün fm'yi 12.0.4'e yükseltmiştim bendeki hata yüzde 99 bu yüzden kaynaklanmış. Daha önceki 12.0.3 update&crack'i bilgisayarımda duruyordu atmamıştım. Onu alıp direk oyun dosyasına kopyaladım(12.0.3 update dosyasını yüklemeden). Yani sadece 12.0.3 crack'ini yaptım. Hata ortadan kalktı. Ama inşallah ilerde başka hata çıkmaz. Çünkü en son yaptığım update 12.0.04 ama crack 12.0.3Oyuna girince ver12.0.3 gösteriyor. Hata alan arkadaşlar update yapmışsa bunu deneyebilir. Hepten bozulursa mesuliyet kabul etmem
Bu arada çok fazla save yapmışım çok birikmiş farkettim, load dosyalarının çoğunu sildim ondan sonra denedim bu dediğimi. Ama bununla ilgisi olduğunu sanmıyorum.- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
- Alıntı
Yorum
-
Arkadaş ne oldu nasıl oldu bilmiyorum ama hiç transfersiz ilk senemde Trabzonspor u şampiyonlar liginde gruptan çıkartıyorum. Hemde Ajax ı deplasmanda 4-0 yenerek 5. haftadan üst turu garantilemiş bulunmaktayım
Şimdi anladım bu oyunu neden bu kadar sevdiğinizi.Kusur değil, çare bulun.
Henry Ford
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak thehell61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleufuk şenol hoca yolunu buluyorBende Milli Takımda
Kartalsporu aldım bende..
( ゚д゚)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu forma yamaları olsun logolar olsun tema olsun nerden buldun? link verebilir misin?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak thehell61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşka bir forum adı vermekte sorun var mı bilmiyorum ama http://forum.turksportal.net/vb/ şurda yöneticiyim.Trabzonspor nickli üye benim,burda oyunla ilgili her türlü dosya vs mevcut.
- Alıntı
Yorum
-
Bugün başladım ve sezonu bitirdim hemen.
Transferler(Kırmızı çizgiden sonrakiler devre arası)
Hazırlık kampı:
Türkiye Kupası:
Lig maçları ve puan durumu:
Şampiyonlar Ligi maçlarım ve puan durumu
Avrupa Ligi maçları
Genel olarak değerlendirirsem lig ve Türkiye Kupası çok kolay geçti.ŞL'de ilk Barcelona maçı hariç diğer maçlarda kafa kafaya oynadık.Avrupa Ligi bizim için hayırlısı oldu ve beklenmedik şekilde yarı finale kadar geldik. Çok şanssız şekilde elendik.120. dakikada gol yiyip elenmek çok kötü oldu bir sürü de gol kaçırdık. Finale çıksak alırdık kupayı çok rahat neyse seneye artık.Més Que Un Club
- Alıntı
Yorum
-
Napoli ve Deportivo ile karıyer harika oluyor. Özellikle Napoli çok özel bir klüp. Bir kere başkanı bir dediğinizi 2 etmiyor, finansal açıdan çok kısa zamanda tepelere ulaşılıyor.
İlk sene şampiyon oldum.
Sonra 3 sene üst üste hem şampiyonlar ligini hem de ligi aldım. Cavani insan değil21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
- Alıntı
Yorum
Yorum