Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İki oyuncuyu karşılaştırdığım zaman uyarı veriyor ve oyundan atıyor. Bu sorunun çözümünü bilen bir arkadaş varsa yardımlarını bekliyorum.
    - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• erçağ yazdı,karşıyaka kariyerimin yıldızlarındandı zamanında.tam bizim burak tipiydi amr/c/sc.iyi gol-asist yapmıştı.adana demir kariyerim de vardı fm10'da,gayet iyi kadrosu var 1-2 transferle iyi iş yapabilirsiniz.
      ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Oyunun İdarelik Türkçe Yaması Var ;

Bir Bak BU Oluyormu..

%100 Ü Çıkıcak Çalışmanın Son Çeyreğine Girdiler Bakalın Ne Zaman Biter %70 i Türkçe Olmuş..

Sana Verdiğim Yamada Belirli Şeyler Türkçe Sadece
        eyvallah

Yorum

• Yukarıda anlattığım sorunu çözmüş buluyorum =)

Arka sayfalara göz attım crush dump hatası alan başka arkadaşlar var belki onlara yardımı dokunur diye yazıyorum. İnternette işe yarar birşey bulamadım kendi çapımda birşeyler denerken oldu. Bugün fm'yi 12.0.4'e yükseltmiştim bendeki hata yüzde 99 bu yüzden kaynaklanmış. Daha önceki 12.0.3 update&crack'i bilgisayarımda duruyordu atmamıştım. Onu alıp direk oyun dosyasına kopyaladım(12.0.3 update dosyasını yüklemeden). Yani sadece 12.0.3 crack'ini yaptım. Hata ortadan kalktı. Ama inşallah ilerde başka hata çıkmaz. Çünkü en son yaptığım update 12.0.04 ama crack 12.0.3 Oyuna girince ver12.0.3 gösteriyor. Hata alan arkadaşlar update yapmışsa bunu deneyebilir. Hepten bozulursa mesuliyet kabul etmem

Bu arada çok fazla save yapmışım çok birikmiş farkettim, load dosyalarının çoğunu sildim ondan sonra denedim bu dediğimi. Ama bununla ilgisi olduğunu sanmıyorum.
          - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Arkadaş ne oldu nasıl oldu bilmiyorum ama hiç transfersiz ilk senemde Trabzonspor u şampiyonlar liginde gruptan çıkartıyorum. Hemde Ajax ı deplasmanda 4-0 yenerek 5. haftadan üst turu garantilemiş bulunmaktayım

Şimdi anladım bu oyunu neden bu kadar sevdiğinizi.
            Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• İlk olarak thehell61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              -

BY17
              bu forma yamaları olsun logolar olsun tema olsun nerden buldun? link verebilir misin?

Yorum

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ufuk şenol hoca yolunu buluyor Bende Milli Takımda
                Kıyamadım ya Kartalsporu aldım bende..
                ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu forma yamaları olsun logolar olsun tema olsun nerden buldun? link verebilir misin?
                  Başka bir forum adı vermekte sorun var mı bilmiyorum ama http://forum.turksportal.net/vb/ şurda yöneticiyim.Trabzonspor nickli üye benim,burda oyunla ilgili her türlü dosya vs mevcut.

Yorum

• İlk olarak thehell61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Başka bir forum adı vermekte sorun var mı bilmiyorum ama http://forum.turksportal.net/vb/ şurda yöneticiyim.Trabzonspor nickli üye benim,burda oyunla ilgili her türlü dosya vs mevcut.
                    Teşekkür ettim. İyi oldu bu.

Yorum

• Böyle bir maç ilk kez yaşadım.

Yorum

• thehell61 Hangi Hile Programını Kullanıyorsun Sen Ya

Şaka Maka.. Bu Saf Oyun Mu.

Editör
                        Hile
                        Maç Kapatma
                        Başka Takıma Geçip Para Çalma Olmadan Mı Bu Skorlar
                        ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                        Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Bugün başladım ve sezonu bitirdim hemen.
                          Transferler(Kırmızı çizgiden sonrakiler devre arası)

Hazırlık kampı:

Türkiye Kupası:

Lig maçları ve puan durumu:

Şampiyonlar Ligi maçlarım ve puan durumu

Avrupa Ligi maçları

Genel olarak değerlendirirsem lig ve Türkiye Kupası çok kolay geçti.ŞL'de ilk Barcelona maçı hariç diğer maçlarda kafa kafaya oynadık.Avrupa Ligi bizim için hayırlısı oldu ve beklenmedik şekilde yarı finale kadar geldik. Çok şanssız şekilde elendik.120. dakikada gol yiyip elenmek çok kötü oldu bir sürü de gol kaçırdık. Finale çıksak alırdık kupayı çok rahat neyse seneye artık.
                          Més Que Un Club

Yorum

• Ben bıraktım oynamayı, 2025 teydim heralde en son 2030 da olabilir, Trabzon'u zenginler listesinde ilk 5 e, dünya sıralamasında ilk 10'a sabitledim
                            Ey Türk Gençliği!
                            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Napoli ve Deportivo ile karıyer harika oluyor. Özellikle Napoli çok özel bir klüp. Bir kere başkanı bir dediğinizi 2 etmiyor, finansal açıdan çok kısa zamanda tepelere ulaşılıyor.

İlk sene şampiyon oldum.

Sonra 3 sene üst üste hem şampiyonlar ligini hem de ligi aldım. Cavani insan değil
                              21.12.2009 Unutmayacağız...
                              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                              Cemil Usta
                              Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• doubia var ya oda insan değil dortmunda aldım 45 gol attı bir sezonda
                                !

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X