Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kryvtsov bende de gelmiyordu 1yillik mesela ama 6aylik yaptim geldi, kiralik tabii, ama Tolga Cigerci mesela sende 2yil bende anca 6aylik kabul etti =) Danny Wilson 2yil geldi ben yerli hiç almadim çok pahali, aldigim Türkler hep gurbetçi, bir kaç tane daha gelecek sonradan yalniz ben bu kadroyla 8'de 8 yaptim öyle kaydet geri basla ile degil, ama kaydediyorum sundan dolayi eger 5 6 ay sakatlanan olursa yeniden oynuyom, mesela Burak 5 hafta Adrian 3 ay sakatlandi ama dokunmadim, ama gün gelir Burak için 6 ay sakat yazarsa ben devam etmem arkadas, zaten 1 haftada 7 8 sakat verdigim oluyor bir de onunla ugrasamam ^^

Fatih Tekke'nin ziplama degerine bakin da gülün
    En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 09.11.2011, 02:50.
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• sene sonu Serdar Aziz, Pablo Batalla, ve Ibrahim Öztürk'ün sözlesmeleri bitiyor, uzatmazlarsa alinabilirler çok ta iyi olur

Yorum

• Kara'yı almak Colman ve Zokora'yı silmek midir?
        7

Yorum

• Acil bir sorum olacak

Burada ki torrent linkinden indirdim oyunu kurdum açmak istediğim de steam programına yönlendiriyor...

steam üyeliğimi açtığım zaman satın alma seçenekleri çıkıyor oyunu açamadım.

Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
          Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
          #20 COLMAN

Yorum

• FM Türkiye datalarını yollayanlar trabzon düşmanı diye düşünüyorum. geçen sezonun şampiyon takımı böyle olmamalıydı. türkiye ligi gerçekte olduğu gibi FM'de de şaibeli.
            elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
            TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
            legends never die ...

Yorum

• Tolga Ciğerci ve Alper Potuku tavsiye ederim,Zokora pek durmak istemiyor zaten yaşı kaça gelirse gelsin 5 milyona alıcısı var...

Yorum

• Sefer hocam Wilfriedi nasıl aldın ya.

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sefer hocam Wilfriedi nasıl aldın ya.
                  ya 2.9'a 48 aya bölünmüs sekilde, geldi yahu hem su Fierro muydu neydi 5.5'e aldim yine 48 ay tabii her zamanki gibi, sene sonu gelecek, pazarlik mazarlik 5.5'a kapattik olayi

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kara'yı almak Colman ve Zokora'yı silmek midir?
                    degildir, iyi yedeklere ihtiyaç var, ve hep ayni oyuncularin oynamasi yorulmalarina sebep oluyor gerçekteki gibi, ve hiç oynatmasam da Kara savunmada da oynayabililyor

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tolga Ciğerci ve Alper Potuku tavsiye ederim,Zokora pek durmak istemiyor zaten yaşı kaça gelirse gelsin 5 milyona alıcısı var...
                      evet 2si de iyi bence de, Zokora 1 2 sene daha oynar satarim sonra, takimin agabeyi gerçi Materazzi var takim kaptani yaptim onu, 2.kaptan Burak

Yorum

• Serdar Aziz'i 1.4m € ya transfer ettim. Ocakta gelecek.
                        Aykut Demir'i 1.2m € ya transfer ettim. Ocakta gelecek.
                        Glowacki ise 400k € ya Stoke'a gidiyor.

Ligde 10 maç 7galibiyet 3yenilgi 5.yiz.
                        Ş.Ligi 4 maç 7 puan 1.yiz.
                        Ey Türk Gençliği!
                        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Serdar Aziz'i 1.4m € ya transfer ettim. Ocakta gelecek.
                          Aykut Demir'i 1.2m € ya transfer ettim. Ocakta gelecek.
                          Glowacki ise 400k € ya Stoke'a gidiyor.

Ligde 10 maç 7galibiyet 3yenilgi 5.yiz.
                          Ş.Ligi 4 maç 7 puan 1.yiz.
                          Serdar Aziz'in sözlesmesi sene sonu bitiyordu, uzatti mi yoksa acilen lazim miydi da aldin =) ?

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Serdar Aziz'in sözlesmesi sene sonu bitiyordu, uzatti mi yoksa acilen lazim miydi da aldin =) ?
                            Glowacki deli ediyor her maç hatalar bende hemen alıverdim.
                            Hasan Ali ve Okay Yokuşlu'yu da aldımmı tamamdır yerli transferleri sonra dış transfere yönelecem.
                            Ey Türk Gençliği!
                            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Glowacki deli ediyor her maç hatalar bende hemen alıverdim.
                              Hasan Ali ve Okay Yokuşlu'yu da aldımmı tamamdır yerli transferleri sonra dış transfere yönelecem.
                              Okay evet bir kaç yil içinde çok iyi hale gelebilir, Hasan Ali bence pek iyi degil, ben 2 tane yabanci aldim oraya 2si de Gabriel ^^ yalniz çok iyiler ve biri 20 biri 19 yasinda =)
                              savunmaya yabanci olarak israrla Danny Wilson, mükemmel solak hem de

Yorum

• Maçları nasıl izliyorsunuz arkadaşlar?

2D Klasik - Önemli Anlar - Son Hız
                                7

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X