Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Muhammet Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İlk sezonda Onur kendi kalesine 5 gol attı. 2 sezonun ortasında Tolga'yı Real Madrid'e sattım 1.2 milyon € bedelle.Sinan Bolat'ı bedelsiz aldım.

Ayrıca çok sakat var
    Bizde çok sakat var ya.
    7

Yorum

• Yeni bir oyun açtım.

Pawel
      Piotr
      Barış
      Alan
      gönderdim.

Amrabat
      Kemal Tokak
      aldım.

1. sıradayız 5. hafta.
      7

Yorum

• Lan bu oyunu böyle yapanın... tövbe tövbe. Bu kadar sakatlık olur mu? Lan bir tane forvetim kalmadı, Alanzinho'yu Paulo'nun yanında forvet olarak oynatmak zorunda kaldım bu sefer Paulo sakatlandı. Kimle oynayacağımı şaşırdım. O kadar sakatlık var ki 18 kişilik kadro yapamıyorum.

Şu adamın ruh halini şimdi anlıyorum:

ççç

Yorum

• Ömür kardeşim tebrik ederim.
          Sakatlıklar ve kırmızı kartları karşın ilk dönemde şampiyon olmayı başardığın için.
          6. hafta Zokora, Colman, Henrique sakat...
          7

Yorum

• Sende yine iyi ben de forvet kalmadı. Henrique, Burak, Halil ve Wilfried sakatlandı. ççç İstifa etmeme az kaldı valla, çok sinirlendim.

Yorum

• Trabzonspor'da hangi taktik ile oynuyorsunuz arkadaşlar?
              "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• İlk olarak agahozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                trabzonspor'da hangi taktik ile oynuyorsunuz arkadaşlar?
                4-2-3-1
                7

Yorum

• alanzinho'yu satin yahu, zaten yaslaniyor ve sözlesmesi bitiyor, satin gitsin para alin ve mis gibi topçular alin.....
                  benim dizilisim 4-5-1, su sekil : kalede Onur

Serkan(Celustka)................Giray(Glo)........ .Materazzi(Danny Wilson)..........Gabriel Silva(Gabriel Araujo)
                  ..............................................Zoko ra(Kara)
                  ..........................Colman(Rithely)......... .....Adrian(Tolga Cigerci)
                  Volkan(Burak)..................................... .......................................Paulo Henrique(Halil Altintop)
                  .............................................Burak Yilmaz (Wilfried)
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Trabzonspor'da ilk seneden şampiyon oldum Allah'a şükür

Kalede Tolgayı oynattım ilk haftalarda, sakatlığı geçince Onur'a şans verdim çok iyi oynuyor.

Savunma Cech-Serdar Aziz-Giray-Serkan Zokora ve Vitolo orta sahada sağ tarafta Burak Solda Adrian Forvet arkası Alan uçta Henrique böyle oynuyorum. Burak Yılmaz inside forward arka direkten girip yazıyor adamım her pozisyonda
                    7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Bazılarına değişik gelebilir ama bu taktikle geçen sene normal sezonda Fenerbahçe'nin 5 puan gerisinde 2. oldum lige çok kötü başlamamıza rağmen. 85 gol attım kalemde 37 gol gördüm. Defansta çok sıkıntı çektik, ilk 4 arasında en fazla gol yiyen bizdik. Gerek sol tarafta Cech'in zafiyeti olsun gerek Mustafa'nın göbekte doğru düzgün partneri olmaması falan filan. Play-offlarda yine Fener'in ardından 2. olduk. Türkiye kupasını İBB'yi finalde 4-1 yenerek aldık, Süper Kupayı Fener'i 2-1 yenerek aldık. Avrupa'da iyi başladık ama sakatlıklardan dolayı 4. olup elendik. Bu sezon ŞL ön eleme maçlarında Metalist'e elendik ama AL'de Dinamo Kiev'i toplamda 4-1 mağlup ederek gruplara kaldık.

Sakatlıklar olmasa şampiyon da olabilirdik.

Taktiği kısaca anlatmak gerekirse, görüldüğü gibi sağ açıkta futbolcu yok. Burayı sağ beke emanet ettim, kondisyonu iyi olan bir sağ bek burada sağ açık gibi iş görür. Hem ofansif hem defansif anlamda iyi bir futbolcu olmalı. Geçen sezon Serkan'la idare ettim bu sene Renan'ı kiraladım. Sol bek fazla öne çıkmıyor, savunma anlamında işini yapsın yeterli. Mustafa Yumlu takımın gizli gölcüsü, geçen sezon kornerlerden yaklaşık 20 gol attı. Yanında bazen Glowacki, bazen Giray, bazen Tonel ve bazen de Aykut oynadı. Ama takımın vazgeçilmezlerinden biriydi Mustafa. Orta sahada Zokora'yı defansif olarak kullanıyorum. Jenas'ın yerinde geçen sezon Colman vardı, Colman'ın yerine de Sapara vardı. Ama Sapara'nın kondisyon eksiği olduğu için yerine Colman'ı onun yerine de sözleşmesi biten Jenas'ı aldım. Takımın en önemli oyuncularından biri sol açık Adrian, yeri geliyor Paulo Henrique ve Alanzinho da oynayabiliyor o bölgede. Volkan Şen'i de unutmamak gerekiyor, sağ tarafta daha iyi oynamasına rağmen solda da fena değil. İleri uçta takımın gölcüsü Wilfried, yardımcısı Burak. Ama sık sık sakatlıklar olduğu için burada Halil de oynayabiliyor Paulo da. Geçen sezon Halil gol kralı olmuştu mesela, Burak'ın 10 ay süren sakatlığından dolayı.

Yorum

• savunmaya Danny Wilson kesinlikle mükemmel, kiralayin para ödemeden, sadece 50% maas, 2 sene kirala hem de oh, Kryvtsov da kiralanabililr Ferrari'nin yerine ise Materazzi daha iyi, savunmanin soluna Gabriel Araujo ve Gabriel Silva gelecek vaad ediyorlar sag tarafta Serkan Celustka fena degiller ^^ orta sahada Kara Colman Zokora Rithely T.Cigerci ........... ileride Wilfried Burak Henrique Volkan Halil Eren Sercan gayet yeterli

Yorum

• Ligde 4 te 4 le başlayıp, Ş.Liginde B.Munich'i yenip Zenitle berabere kalmışken. İç sahada rotasyonla Antalyaspor'a 2-0 yenilmemiz adeta şok etkisi yarattı bana.
                          Ey Türk Gençliği!
                          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ligde 4 te 4 le başlayıp, Ş.Liginde B.Munich'i yenip Zenitle berabere kalmışken. İç sahada rotasyonla Antalyaspor'a 2-0 yenilmemiz adeta şok etkisi yarattı bana.
                            ben rotasyon denen seyin en kralini yapiyorum skinti yaratmiyor sasiriyorum ^^ benim tek yenilgim hazirlik karsilasmasinda shakhtar'a karsi, yoksa hep galibiyet, ligde 6'da 6, samp liginde olympiakos'u disarida 1-4, milan'i evde 2-1 yenip bayern ile disarida 1-1 berabere kaldim

Yorum

• Oyun hızlanmış doğru ama , zaman 2011 deki gibi kolay geçmiyor. Ben 2011 de 1-2 gün böyle başından kalkmadım 2020 ye gelmiştim hemen bu oyunda daha çok ayrıntı var daha fazla uğraş gerektiriyor buda daha iyi oldu.
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Oyun hızlanmış doğru ama , zaman 2011 deki gibi kolay geçmiyor. Ben 2011 de 1-2 gün böyle başından kalkmadım 2020 ye gelmiştim hemen bu oyunda daha çok ayrıntı var daha fazla uğraş gerektiriyor buda daha iyi oldu.
                                daha iyi oldu gibi yeni basladigimiz için oyuna, ilerleyen haftalarda anlariz iyi mi kötü mü ^^ ayrintilar var yalniz su var bende, gözlemciden rapor istiyorsun ya bir oyuncu için, orada sey yazardi bu oyuncu size gelmeyi düsünüyor düsünmüyor falan, ama 12'de yok yazmiyor bu ama güzel oyun
                                idmanlara falan dikkat etmek lazim, oyuncunun özel idmani + çalisma yogunlugu falan, oyunun baslangicinda çok rahat oluyorlar, daha agir olmasi lazim idmanlarin, buna dikkat etmek gerekiyor yoksa saçma sapan sonuçlarla karsi karsiya kalabiliriz, basari böyle gelir =)

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X