Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beyler FM2012 indirebileceğimiz kaynak var mı ? Crack bulunabildi mi ?
    “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Bi oyun sitesinde adamin biri sunu yazmis.

"
      Arkadaşlar bugün Eminönü'ye gittim. Orada kaçakcılar caddesi vardır bilen bilir. Sordum adama dedim abi Football Manager 2012 var mı. Dedi onun crack ini hala yapamadılar. Yarın uğra buyuk ıhtımalle elımızde olucak. Bu akşam crack piyasaya dağıtılır dedi. Ne kadar doğrudur bilmemekle beraber içimde bir umut var artık!

"

Hakkatten, varmi öyle bir yer?
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yanlış anlamayın ama ne bekleniyor ? bir oyuncunun özelliğinin 19-20 olması o oyuncunun o özellikte gelmiş geçmiş en iyiler arasında oldugunu gösterir..Bir çok kıstası var bu özellik vermelerin.Bence Burak'ın 1-2 özelliği dışında harika olmuş..Bir de orta sıra takımı diyoruz ama Trabzonspor dışında takım yöneten görmüştür Ligde Trabzonspor ve Fenerbahçe agırklı oluyor oyun ilerleyen yıllarda..hatta Turksportal'da istatistik vardı oyundaki ilk 10 yılın en çok puan toplayan takımları listesi..1-Fener 2-Trabzon oluyor..
        19-20 olmasını bekleyen kim ? Ben öyle birşey demedim ki. Fiziksel özelliklerde Burak'ın 15 in altında özelliği olması çok saçma, 20 olsun demiyorum 13-14 verilmesi Burak'a haksızlık. Tekniksel özelliklere birşey demiyorum ama Burak Yılmaz gibi bir oyuncunun Hızı 14, Sürekliliği Çevikliği falan 13-14 her neyse fizik özellikler böyleyse bana saçma gelir.
        Semih'in hızının 13 olduğu yerde Burak'ın hızı 17 dir. FM ne kadar genç yetenekler konusunda gelecek için oyuncuları doğru keşfetsede, yanıldıkları bildiklerinden az da değil. Çalışmaları yetersiz ben bunu derim.

FM de 19-20 o alanda en iyisi dedin de, FM 2005 te Serkan Gedik diye bir elaman vardı, Bitiriş,Uzak Şut,Top Sürme hepsi 20 idi. 2007 de Hepsi 14 e falan düştü
        FM 2006 da Jefferson Tomas Jun , 2.sene Milan alıyordu bu 2sini Trabzonspor'dan.
        Bazen abartıp bazen yeterince özeni göstermiyor FM.
        Ben Trabzonspor'da bu sene doğru tepsitlerinden ender olarak Glowackinin hızını 11 den 9'a düşürmelerini görebildim. Tolga vasat bir kaleci standartında, Celutska berbat ... Dünyada futbolda ülkemizden görelim çok büyük denge farklılıkları yok artık. Messi Ronaldo ve diğerleri var. Diğerleri arasında çok uçurum yok. Birde kendi takımlarının öne çıkan 2-3 oyuncuları var o kadar. Sabri nedir ya kimdir Sabri Tekniği 10 u geçemez adamı her sene kral yapıyorlar
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• evet yaa bizim ligdekileri genelde iyi yapmiyorlar, baktim turksportal sitesinde yazilara, kimisi diyor ki iste iyi bile yapiliyor bakin avrupa'da basarimiz yok bilmem ne, bana n kardesim onlar takim olmasini biliyor yoksa tek tek baktin mi o kadar saçma oyuncu var ki Celustka'dan kat kat iyi olan oyunda, tam anlamiyla rezillik, avrupalilar oyuncularini sisirip dursun biz ise yok kriter yok bilmem ne, sanki zarari olacak bir kaç puan artis olsa topçularimizda.......
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• @Kaka, bende seninle aynı şekilde düşünüyorum bir kere Burak'ın hızlanmasının 14 olması hakikaten rezalet. Bana göre 16-17 olmalıydı Burak hakikaten çok süratli çıkıyor. Çıkışta 3 metre fark atıp sürekli yanlış bayraklar kaldırttıran adamdan bahsediyoruz burda. Yani 17 Burak için abartı değil örnek vermem gerekirse Balili, Ömer Rıza gibi futbolculara veriliyor bu hızlar. Pace 16 da 17 olabilirdi. Fenerde oynasa kesin öyle olurdu Heading 10 mesela... Tamam yüksek verme ama 10 nedir yahu? 12 falan yapınca da vasat oluyor zaten. Burak ortalara o kadar kötü kafa vurmuyor sadece kafa topu fazla gelmiyor. Geldiğinde kötü vurmuyor. Composure 13 düşük, creative 10 düşük bunlar hep birkaç puan yüksek olabilirdi. Yani bir iki tarafı eksik olsa tamam diycemde her yönünden biraz eksiltmişler. Çok az yönü kıvamında olmuş.

Passing 10, creative 10... Yani fm'ye göre Burak pas özürlü. Pas kalitesi bir Murat Tosun'dan düşük. Bu ne Allah aşkına ya ? Sanki Burak çok iyi olmasın diye kasmışlar. Bana öyle geliyor gerçekten.

Ben bildim bileli fm'de üç kızkardeşlere puanlar bol keseden dağıtılır. Trabzonspor'a gelince de eller korkak alışmıştır hep. O takımların yedekleri bile Trabzonspor'un as kadrosundan iyidir veya eş kalitededir. Ts sezonu onların 30 puan üstünde tamamlasa da bu değişmiyor işte.
            En son MonteCristo tarafından düzenlendi; 25.10.2011, 04:13.
            - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Skidrow sitesine koymus bir iki saatlik. Cracki yapamayinca silmis linkleri...
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Beyler ses yok mu hala ?

Yorum

• İlk olarak Bilâl ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Beyler ses yok mu hala ?
                  malesef yok bu aralar.....

Yorum

• Gaza geldim para ile alacaktım, steam hata verdi.. İyi ki hata vermiş Az daha sabredeceğiz artık.

Yorum

Gaza geldim para ile alacaktım, steam hata verdi.. İyi ki hata vermiş Az daha sabredeceğiz artık.
                      nasil yani hata verdi ??

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        nasil yani hata verdi ??
                        İşleminizi şu anda gerçekleştiremiyoruz, lütfen destek sayfamıza müracaat edin türevinde birşeyler söyledi..

Yorum

İşleminizi şu anda gerçekleştiremiyoruz, lütfen destek sayfamıza müracaat edin türevinde birşeyler söyledi..
                          haa netten parayla alacaktin da hata verdi ?? anlasildi ^^

Yorum

• Steam üzerinden satılan Bf3'ü kırdılar fm'yi daha kıramadılar bu işte birşey var hiç böyle uzun sürmemişti en azından bayrama kadar çıksa şu kürek

Yorum

• İki güne çıkmazsa ben de parayla alacağım.

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İki güne çıkmazsa ben de parayla alacağım.
                                Ne kadar ki ?
                                '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                                Kazım Koyuncu

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X