Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Senol Günes asistan olarak gelmek istemedi. Bari Yilmaz Vural'i takima aldim. Oyunculari döver falan
    ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Jaja gider de, biz gidemezmiyiz..

FM 2011 Suudi Arabistan Ligi yamasını indirdim.

Jaja ile birlikte kasıp kavurabiliriz oraları.

Yorum

• Jajaspor diye takim kur Süper Ligde. 11 tane Jaja'yi oynat takimda
        ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Benim kariyerde jaja çok fenaydı, her maçta adam akıllı oynamıyordu ama oynadığı zaman feci oynuyordu çok önemli maçlar kazandım sayesinde sonra 7'ye a.madride sattım gitmek isteyip durdu diğer oyuncularıda etkiledi, sonra yönetimde bu kadar ucuza satılırmı falan diye hayıflanıyordu takımında dengesi bozulmaya başladı.
          Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
          Бургундия синий
          61

Yorum

• Jaja iyi oynuyor ama mübarek gerçekteki gibi sorunlu,takımda dalaşmadığı adam kalmadı.Kimin profiline baksam Jaja adlı oyuncuyu sevmiyor yazıyor.

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kadro şekillendi süper bir şey oldu.Şlde çeyrek finali geçmek istiyoruz artık.
              Més Que Un Club

Yorum

• Tottenham kariyerimde Giggs futbolu bıraktıktan sonra Trabzonda antrenör oldu
                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Arkadaşlar benim bir problemim var. Dortmund ile oynuyorum, ilk yarı bitti ligde. Kendi evimde 8 maçta 5G-3B aldım ama deplasmanda 9 mağlubiyet aldım. Hiç berabere bile kalmayı başaramadım, ilk defa böyle bir şey oluyor. 9 maçta sadece 3 gol atabildim, sorun buradan kaynaklanıyor zaten. Genelde 1-0 yeniliyorum ya da 2-0. Gol atmayı başarabilsem aslında bir çok maçı kazanabilirim ama deplasmanda oynarken, ileri bile çıkamıyor takım. Hep baskı yiyoruz. Neden kaynaklanabilir sizce?

Taktiğim şöyle: 4-1-3-2 Dar alanda, yavaş bir tempoda oynuyoruz. Defansım önde kurulu. Kısa paslarla oynuyoruz vs.
                  '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                  Kazım Koyuncu

Yorum

• Al-Ahli UAE takımı ile sözleşme imzaladık.

Araplar oldukça bonkör. 5,5.000.000 € transfer bütçem var, maaş bütçem ise 2.000.000 €.

Yani Maaş'tan kısarak transfer bütçemi 20-30.000.000 €'ya kadar getirebilirim. Yabancı olarak iyi adamlarımız var.

Bu isimler;

Aristide Bance

Fabio Cannavaro

Grafite

Ve bunlara Jaja'yı da eklersek çok iyi bir hücum gücümüz olduğunu söyleyebilirim.

*

Allah'a şükür paramız falan var. Dubai'ye büyük yıldızlar getirmek istiyoruz, çok farklı bir deneyim olacak benim için.

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar benim bir problemim var. Dortmund ile oynuyorum, ilk yarı bitti ligde. Kendi evimde 8 maçta 5G-3B aldım ama deplasmanda 9 mağlubiyet aldım. Hiç berabere bile kalmayı başaramadım, ilk defa böyle bir şey oluyor. 9 maçta sadece 3 gol atabildim, sorun buradan kaynaklanıyor zaten. Genelde 1-0 yeniliyorum ya da 2-0. Gol atmayı başarabilsem aslında bir çok maçı kazanabilirim ama deplasmanda oynarken, ileri bile çıkamıyor takım. Hep baskı yiyoruz. Neden kaynaklanabilir sizce?

Taktiğim şöyle: 4-1-3-2 Dar alanda, yavaş bir tempoda oynuyoruz. Defansım önde kurulu. Kısa paslarla oynuyoruz vs.
                      defansı biraz daha geride tut uzun paslarla boş alanları kullan , atak oynamayı dene
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                      BordoMavi.Net
                      burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Birtan'ım takipteyim
                        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                        As Roma
                        Francesco Totti "10"
                        Twitter:cemtotti61

Yorum

• Birtan Karaman
                          vay be gerçekten iyiymiş
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                          BordoMavi.Net
                          burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Birtan'ım takipteyim
                            Peki abi, detayları aktarırım buraya.
                            İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Birtan Karaman
                            vay be gerçekten iyiymiş
                            İyi yabancılar var gerçekten.

*

Her ne kadar çok para olsa da Dubai pek tercih edilmeyen bir takım malesef. Aynı şekilde Lig ve Ülke'de öyle. Mesela Jaja,Bance,Grafite gibi isimleri oyunda transfer etmek imkansız gibi. Ama para açıyor bazı kapıları.

Takımın yerli oyuncu olarak hiç elle tutulur bir isimi olduğunu söylemek zor. Forvette genç Ahmed Khalil var, yıldız adayı gözü ile bakılıyor kendisine.
                            Yabancı sınırlaması olmadığı için Brezilya ağırlıklı transferlerimiz olacak, Brezilya Ligini de açtım zaten bu yüzden. Pek ünlü bir takım değiliz dediğim gibi bu yüzden oyuncu seçimleri biraz hedefi 12'den vurma gibi olacak. Yani aldığımız adam mutlaka tutmalı. Tanınmış isimler alamıyoruz çünkü. Tanıdığın bi adamı aldın mı neler yapıp yapamayacağını biliyor oluyorsun.

Dünya yıldızları da gerçekte olduğu gibi 32-33 lü yaşlarda tercih ediyor genelde bu ülkeyi. Ve o transferler maddi olarak katkısı büyük oluyor forma satışları falan ama Allah'a şükür maddi anlamda pek desteğe ihtiyacımız yok.

Sistemimiz 4-2-3-1 olacak.

İleri de tek forvet Grafite, arkasında Jaja, Stoper'de Kaptan Cannavaro formaları garanti elemanlar. Diğer bölgeler mutlaka transfer gerektiriyor.

Yorum

• İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              defansı biraz daha geride tut uzun paslarla boş alanları kullan , atak oynamayı dene
                              Sagol Burak, atak oynamayı deneyebilirim.
                              '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                              Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kadro şekillendi süper bir şey oldu.Şlde çeyrek finali geçmek istiyoruz artık.
                                kaç yılında yaptın bu kadroyu
                                ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                                Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X