Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yattarayla sorunum vardi, butun takim ayaga kalkti. Basta Alanzinho ve Colman. Takimdan gitmek istediler ama izin vermedim. Israr ettiler bende Alan, Colman, Yattara, Umut ve Tayfun Corayi sattim 6 milyon param var simdi.
    Elmander'e 6 milyon teklif yaptim, Bolton kabul etmedi
    ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Oyunu kurdum sizlerden taktik ve oyuncu önerileri bekliyorum.Takım tabiki Trabzonspor.Ayrıca birde güzel Türkçe yama varsa özel mesaj atarsanız sevinirim
      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
      As Roma
      Francesco Totti "10"
      Twitter:cemtotti61

Yorum

• 4-1-2-1-2

_________Kaleci________
        DR_____Dc_____Dc____Dl
        _________DMC_________
        Mr_______________Ml____
        ________Amc___________
        _____Frv_____Frv________
        facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Oyunu kurdum sizlerden taktik ve oyuncu önerileri bekliyorum.Takım tabiki Trabzonspor.Ayrıca birde güzel Türkçe yama varsa özel mesaj atarsanız sevinirim
          Cem abi 1-2 sayfa geride türkçe yama var. % 50'lik. Herkes'de o var zaten başka bir yama çıkmadı bu sene. Oyuncu önerisine gelirse mevkii söylersen öneri yaparız bizde.

Yanlız Trabzonspor'da berbat bir Finans var. İstersen CL'yi al hiiç birşey değişmiyor sıkılabilirsin yani.

Yorum

• Eyvallah Birtan'im.Roma da olabilirim zaten ya Trabzon yada Roma oluyorum baska turlu keyif almiyorum oyundan.
            As Roma
            Francesco Totti "10"

Yorum

• Bende öyleydim abi Trabzonspor'dan başka hiç bir takım olamıyordum ama neyse ki artık olabiliyorum.

Yorum

• Bu oyunu nereden indirdiniz arkadaşlar?

Torrentten falan mı?Torrentten CM 2009 indirdim hata verdi FM 2010 indirdim o da hata verdi yüklerken.

Yorum

• finallerin bitişiyle yeni fm kariyerimizi başlattık.karşıyaka'dayız. önerebileceğiniz özellikle Türk oyuncular veya wonderkidler varsa bekliyorum.
                  ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bende öyleydim abi Trabzonspor'dan başka hiç bir takım olamıyordum ama neyse ki artık olabiliyorum.
                    Ben olamıyorum ya içim sızlıyor azap çekiyorum kendi kendime .Her mevkiye her telden oyuncu önerir misin bana Birtan.Oyuncu hakkında hiç bilgim yok
                    As Roma
                    Francesco Totti "10"

Yorum

• Aston Villa'yla 2013/2014 sezonuna hazırlanıyorum.

Geçen sezonu yine ilk sezonumda olduğu gibi 7. sırada bitirdik. Sezon biter bitmez transfer çalışmalarına başladık. Sezon sonuna doğru finans durumumuz pek iyi değildi ama sağolsun başkanımız o durumu kökünden halletti. Ben de oynatmadığım yüksek maaş alan oyuncularımla tek tek vedalaştım. Sözleşmesi biten bir kaç futbolcumuz oldu. Zaten gelecek sezon takımda düşünmediğim için sözleşmelerini yenilemek istemedim. Geçen sezon Sunderland'a kiraladığımız Matt Jarvis'i 1.5 milyon euro karşılığında Bolton'a sattım. Yine geçen sezon Newcastle United'tan aldığım fakat oynatmadığım Vuckic'i Fulham'a 4 milyon euro karşılığında sattım. Hugo Rodellega'yı yaklaşık 3 milyon euro'ya, Downing'i de 5.5 milyon euro'ya sattım sol tarafa yeni futbolcular düşündüğüm için. Toplamda transferlerden 15 milyon euro girdi kasaya.

Yeni sezon için de yaklaşık 45 milyon euro transfer bütçemiz oldu. İker Muniain, Hoarau, Sergio Romero ve Eren Derdiyok takımlarında sözleşmeleri bittiği için aramıza bedava katıldılar. Sonra transfer listesine göz attım. Sol tarafa Eljero Elia'yı 5 milyon euro'ya aldım. Kalou'nun yedeği olarak. Yine sözleşmesi bitmiş olan Marilungo'yu da renklerimize bağladık. Sağ tarafa da Alexis Sanchez'in yedeği olarak Antonio Valencia'yı 4 milyon euro'ya aldık. Savunmanın göbeğinin yetersiz olduğunu düşündüğüm için Kompany'ın yanına vatandaşı Boyata'yı aldım 18,5 milyon euro karşılığında. Belki biraz fazla vermiş olabilirim ama başka defans oyuncusu yoktu piyasada.

Gelelim bomba transferlerimize, Mario Balotelli'yi sadece 2.8 milyon euro karşılığında City'den aldık. Tottenham'dan Palacios'u 15 milyon euro karşılığında renklermize bağladık ve belki de en fazla ses getirecek transferimiz Neymar'ı 23 milyon euro karşılığında Shaktar'dan aldık.

Bu da düşündüğüm onbir:

Neymar
                      Kalou - Ashley Young - Sanchez
                      Palacios - Biglia
                      Bertrand - Kompany - Boyota - Gunter
                      Stekelenburg

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben olamıyorum ya içim sızlıyor azap çekiyorum kendi kendime .Her mevkiye her telden oyuncu önerir misin bana Birtan.Oyuncu hakkında hiç bilgim yok
                        Abi ben sana şöyle özet geçeyim inceden.

Kaleci almazsın.

Stoper'e Gladbach'dan Dante'yi mutlaka ama mutlaka al. Çok sağlam, adam markajlamada çok iyi, ve hava toplarında etkili bir stoper. Sende en fazla alırsan 1, bilemedin 2 senesi var. Hemen parayı basıp alırlar senden ama seninde alman için önemli miktarı gözden çıkarman lazım.

Dante'nin dışında Rafael Toloi var abi genç Brezilya'lı stoper. İlk başlarda kaparsan kaparsın bu adamı yoksa Ruslar genelde atlıyorlar hemen. Stuttgart'ta Boulhaoruz var adını doğru yazmamış olabilirim abi tanıyorsundur bu adamı. 29 yaşında ama çok iyi bir profile sahip bir oyuncu tam Kaptan yapılacak adam. Trabzonspor'a gelir sorun olmaz. Anderlecht'li Roland Juhasz'da çok sağlam bir stoper. 1 Milyon Euro tutar bedeli ama paranın hakkını fazlası ile verir. Yedek oturt 10 hafta hiç sesini çıkarmaz.

Sol bek için Spartak Moskova'dan Makeev ve Dimitry Kombarov'u öneririm abi. Genç ve çok yetenekli isimler sol tarafta ileri geri her yerde oynayabiliyorlar. Aynı şekilde ileri geri oynayabilen Güney Afrika'lı Masilela var her türlü ihtiyacını karşılar bu adam. 250 Bin dolar'a alırsın. Yanlız elini çabuk tutman lazım. Birde Atilla Turan adında genç geleceği çok parlak bir sol bek var abi. Bu adamı al 1 sene kirala ardından Cale'ye yol verebilirsin. Atilla'da yüzünü kara çıkarmaz.Gerçekte'de gündemimizde olan Oscar Wendt'te çok iyi bir bek. Hem ucuz hem kaliteli bir bek oyuncusu. 1,5 Milyon Euro'ya işi bitir.

Sağ bek için yerlilere bak abi. Serkan'ı satma. Ben pek sağ bek transferi yapmadığım için kariyerlerimde pek bilgim yok. Ama param çoksa Andreas Beck'i Hoffenheim'den alırım garanti.

Sol kanat için Getafe'den Juan Angel Albin çok iyi bir adam. Top tekniği, ortaları, driblingleri falan çok üst düzey. Haziran 2011 de bitiyor sözleşmesi bedava kapma şansın var bu adamı, eğer kaparsan öp başına koy o derece abi. Ön Libero için Serigne Kara adında genç bir çocuk var Trömsö'den. 2 ye alırsın 6-7 ye satarsın öyle bi çocuk. Stoper ve Defansif orta saha da oynayabiliyor 1,92 boyu var. Orta sahanın ortası için Dinamo Zagrep'ten Milan Badelj'i alıp, Colman ve Selçuk'u gözün kapalı satabilirsin. Bu adam için geç kalmışda olabilirsin ama. Türkiye liginde her takımda liderlik rolünü üstlenecek yetenekte. Sol ve Sağ kanat için Sao Paulo'dan Lucas'ı alabilirsin ama bu adamın uyum sorunu oluyor genelde. Ben hangi takıma alsam patlama yapamadı ama profili harika. Real Betis'den Achille Emana çok çalışkan ve golcü/asistçi bir oyuncu. Eşşek rolü vereceksin abi bu adama ileri geri koşacak 90 dakika. Yine ön libero için Cruzeiro'dan Henrique'yi mutlaka almanı tavsiye ederim Tam bir görev adamı içkisi falan yoktur. Çok çalışkan yedek falan oturur hiç sesini çıkarmaz. Aynı şekilde Gremio'dan Adilson. Bu adamda Brezilyalı. Hertha BSC'yi 1 lige çıkarıp 4 sene içinde şampiyon yapmamda Henrique-Adilson ikilisinin payı çok büyük. Palmeiras'dan Edinho'yu da alabilirsin. Yaşı 30 ama katkısı tartışılmaz.

Sağ açıkda git D'Alessandro'yu al diyeceğim ama pahalı gelir. Genelde ortada oynar ama Kanatlarda çok verimli olur.

Abi diğer mevkiilere yarın devam edeceğiz affet.

Yorum

• Birtan Özet Geçiyimden SOnrasını Okumadım
                          ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                          Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Eyvallah Birtan söylediğin adamların hepsini listeme ekledim .Bende yarın oynayacağım işten döndükten sonra kendimi bu oyuna adayacağım
                            As Roma
                            Francesco Totti "10"

Yorum

• Eveeeet oyuna başladık sonunda hayırlısı ile .Takımda ilk olarak Selçuk,Cale ve Umut ile yollarımızı ayırdık.Sol beke Roma'nın alt yapısından çıkan Antunes'i transfer ettik.Tek transferimiz bu oldu.Süper kupa finalinde bursa'yı penaltılar sonucu yendik ve kupayı kazandık.Taktiğimiz 4-1-2-1-2.Eleme maçında rakip Juventus
                              As Roma
                              Francesco Totti "10"

Yorum

• Cem abi başarılar dilerim yeni kariyerinde.

Diğer abilerime de başarılar dilerim, umarım bol bol kupalar kazanırsınız.
                                YOU'LL NEVER WALK ALONE
                                OKlahoma City Thunder

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X