Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• https://rapidshare.com/files/460351200/Trabzonspor.rar Buyrun keyifli oyunlar
    1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
    Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Şimdi benim merak ettiğim bir konu, oyuna girince ilk load sayfasında oyunu güncelleştir dersem eğer, güncellendikten sonra benden crack ister mi ? oyunum orjinal değil..netten indirdim..isterse crack bulabilir miyiz ?
      1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
      Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şimdi benim merak ettiğim bir konu, oyuna girince ilk load sayfasında oyunu güncelleştir dersem eğer, güncellendikten sonra benden crack ister mi ? oyunum orjinal değil..netten indirdim..isterse crack bulabilir miyiz ?
        Crack bulmak zor iş biraz,bence hiç girme aynen devam et.

Yorum

• Hoffenheim ile başladım oyuna.

Savunmada oynayan Compper'i 4 milyona satarak transfer bütçesine önemli artışta bulunduk.

Savunmada Simunic'in yanında Papa Gueye'yi aldım. He şunu hatırlatıyım Fm 2011 de hangi takımla oynadıysam Jaja'yı mutlaka almıştım, burada da yanımda.

Pek fazla transfer yapmadık, ileri uçta İbisevic'e alternatif olsun diye Kolombiya'dan Fredy Montero'yu getirttim, 2,5 milyon euroya. Ligde 7 haftayı geride bıraktık 11 puan ile 6. sıradayım. İbisevic'in ligde 1 golü var oda penaltıdan. Fredy Montero ise golle tanışamadı henüz. Devre arası iyi bir golcü transferi yapacağız. Şuan 2 forvetin formsuzluğu nedeniyle Jaja'yı ileride tek forvet oynatıyorum bazen ama o da golden ziyade asist yapıyor nasıl iş anlamadım gitti.

Hoffenheim ile hedeflerimiz Avrupa kupalarına katılmak. Daha sonra ki vaziyet gelecekte ki planlarımıza yön verecek.

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hoffenheim ile başladım oyuna.

Savunmada oynayan Compper'i 4 milyona satarak transfer bütçesine önemli artışta bulunduk.

Savunmada Simunic'in yanında Papa Gueye'yi aldım. He şunu hatırlatıyım Fm 2011 de hangi takımla oynadıysam Jaja'yı mutlaka almıştım, burada da yanımda.

Pek fazla transfer yapmadık, ileri uçta İbisevic'e alternatif olsun diye Kolombiya'dan Fredy Montero'yu getirttim, 2,5 milyon euroya. Ligde 7 haftayı geride bıraktık 11 puan ile 6. sıradayım. İbisevic'in ligde 1 golü var oda penaltıdan. Fredy Montero ise golle tanışamadı henüz. Devre arası iyi bir golcü transferi yapacağız. Şuan 2 forvetin formsuzluğu nedeniyle Jaja'yı ileride tek forvet oynatıyorum bazen ama o da golden ziyade asist yapıyor nasıl iş anlamadım gitti.

Hoffenheim ile hedeflerimiz Avrupa kupalarına katılmak. Daha sonra ki vaziyet gelecekte ki planlarımıza yön verecek.
            Başarılar dilerim.
            Hoffenheim'dan Babel'i çok severim, Liverpool'da da severdim hâlâ seviyorum umarım iyi oynuyordur kariyerinde.
            YOU'LL NEVER WALK ALONE
            OKlahoma City Thunder

Yorum

• Babel Ocak 2011'de katılacak takıma Semih.

Demba ba'da Ocak 2011'de Westham mı, Aston mu tam hatırlayamadım birine gidecek işte. Babel inşallah Demba ba'nın yokluğunu hissettirmez, güveniyoruz kendisine hele bi gelsin.

Yorum

• Teşekkürler İlyas ağabey yeni gördüm indirdim ama şu hatayı aldım yüklerken ;

BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Edit
                  2 kere gitmiş pardon
                  En son Canberk tarafından düzenlendi; 08.05.2011, 19:00.
                  BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Crush dumps hatası bana da veriyordu sürekli oyunu kaldırıp tekrar yükleyince düzeldi.
                    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Bem bu oyunu nerden yüklemiştim yaa onu bile hatırlamıyorum ne olacak Arda yok mu başka yolu
                      BordoMavi.Net

Yorum

• Ben oyunu açıp yarım saat falan oynayınca bilgisayar çok ısınıp kapanıyor. Leptopta bir sorun var ama oyuna girmediğim de çok nadir kapanıyor kendiliğinden. Acaba, bu alttan soğutan şeylerden alsan da altına koysam, yine kapanır mı ? Adını bilmiyorum bu alttan soğutan aletin ama pervanesi var, dönüyor, soğuk hava veriyor ve ısınmıyor leptop sanırım
                        '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                        Kazım Koyuncu

Yorum

• Bu oyunda en çok Trabzonspor ile oynamak istiyorum ama oynamama nedenim Finans. Berbat yapılmış takımın Finansı, ilk sezon şampiyon ol, Şampiyonlar ligini bile alsan en fazla 1 milyon euro veriliyor. Bunun örneği çok, FM Sitelerinde bu konuya ait çok başlık açılmış.

Yorum

• Cm 03-04 oynuyorum ama Fm 11'e de hafiften el atacam. Yarın kurarım kurduktan sonra yapmam gerkenler nedir ? (Patch falan var mı veya güzel forma yamaları vs.)

Ayrıca uygun scout paylaşılırsa da güzel olur
                            En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 11.05.2011, 18:43.

Yorum

• Birtan turksportaldaki konuna cevap verdim bakabilirsin.
                              Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                              Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu oyunda en çok Trabzonspor ile oynamak istiyorum ama oynamama nedenim Finans. Berbat yapılmış takımın Finansı, ilk sezon şampiyon ol, Şampiyonlar ligini bile alsan en fazla 1 milyon euro veriliyor. Bunun örneği çok, FM Sitelerinde bu konuya ait çok başlık açılmış.
                                Editor'dan düzenlemeye çalış? Ben öyle yapıyorum mesela. Yoksa dediğin gibi 1 milyonla 2 milyonla bu iş olmaz.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X