Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tottenham ile ne zevkli oluyor ya şu FM

İlk sezon hiç transfersiz ligi 4.bitirdim diğer kupalarda başarısız olduk...Takımın yarısını gönderdim.İkinci sezona Thiago Silva,Esteban Granero,Steven Defour ve Sergio Agüero transferleri ile başladık hedef ligde şampiyonluk...
    En son EmreYavuz61 tarafından düzenlendi; 30.04.2011, 14:19.
    '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Bi kariyere başlayamadım henüz.

Kararsız kalıyorum hangi takımla oynasam diye. Aklıma Spartak Moskova , Hoffenheim ve Wolfsburg var.

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bi kariyere başlayamadım henüz.

Kararsız kalıyorum hangi takımla oynasam diye. Aklıma Spartak Moskova , Hoffenheim ve Wolfsburg var.
        Palermoyu tek geçerim.Müthiş genç oyuncuları var.

Yorum

Bi kariyere başlayamadım henüz.

Tottenham , tottenham , tottenham...
          Kefilim Tottenham'a
          '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Emre Lennon nasıl Lennon ?
            YOU'LL NEVER WALK ALONE
            OKlahoma City Thunder

Yorum

• Cm 03/04 oynuyorum kopamadım

Yorum

• İlk olarak EmreYavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tottenham , tottenham , tottenham...
                Kefilim Tottenham'a
                İngiltere ligine tek sıcak bakmama nedenim Çalışma izni muhabbeti.

Yorum

• Trabzonspor 6 mac 5 galibiyet 1 beraberlik 16 gol atip 4gol yedim
                  Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Emre Lennon nasıl Lennon ?
                    İlk sezon 32 maç 4 gol 4 asist
                    Bu sezon 7 maç 1 gol 1 asist ile başladı ve kulübeye çekildi...

Sistemde değişiklik yaptım Lennon yedek artık devre arasıda büyük ihtimal Milan'a satarım istiyolar zaten
                    '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

İlk sezon 32 maç 4 gol 4 asist
                      Bu sezon 7 maç 1 gol 1 asist ile başladı ve kulübeye çekildi...

Sistemde değişiklik yaptım Lennon yedek artık devre arasıda büyük ihtimal Milan'a satarım istiyolar zaten
                      Kardeş yukarıda belirttiğim gibi çalışma izni muhabbeti bazen can sıkıyor, onun için İngiltere ligine sıcak bakamıyorum. Sen ne diyorsun bu duruma ?

Yorum

Kardeş yukarıda belirttiğim gibi çalışma izni muhabbeti bazen can sıkıyor, onun için İngiltere ligine sıcak bakamıyorum. Sen ne diyorsun bu duruma ?
                        Çalışma iznine takıldığına göre Amerika'dan felan genç yetenekler alıyorsun...
                        Ama pek önemli değil ya...Tottenham'ı seç kefilim ya...
                        Zaten her adama çalışma izni sorunu olmuyor...Yardımcı antrenörün verdiği raporlarda 2 veya 2buçuk yıldızlı olan adamlar genelde çalışma iznine takılıyor -ki Tottenham'da 2 yıldızlı adamın ne işi var...
                        Hemen başarı diyorsan Manu veya Chelsea olabilir...
                        Biraz daha kendi çabanla olsun istiyorsan Tottenham , Liverpool olabilir...
                        Ve İngiltere Ligi zevkli oluyor...
                        '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

Çalışma iznine takıldığına göre Amerika'dan felan genç yetenekler alıyorsun...
                          Ama pek önemli değil ya...Tottenham'ı seç kefilim ya...
                          Zaten her adama çalışma izni sorunu olmuyor...Yardımcı antrenörün verdiği raporlarda 2 veya 2buçuk yıldızlı olan adamlar genelde çalışma iznine takılıyor -ki Tottenham'da 2 yıldızlı adamın ne işi var...
                          Hemen başarı diyorsan Manu veya Chelsea olabilir...
                          Biraz daha kendi çabanla olsun istiyorsan Tottenham , Liverpool olabilir...
                          Ve İngiltere Ligi zevkli oluyor...
                          Yok kardeşim hemen başarı işine ben karşıyım. Hayatta öyle direk büyük takım yönetmemişimdir. Hep küçük takımla büyük hedefler sloganı ile girmişimdir işlere.

Ama ben hangi takım olursam olayım Jaja'yı mutlaka alırım ne olursa olsun.

Tottenham'da değerlendirebilirmiyiz ?

Yorum

• Jaja Tottenham'da iyi bir yedek olur bence...
                            Hem sol hem orta hem forvet oynuyor...İyi bir yedek olur...
                            '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

• Birtan abi Tottenham'le başlayacak olursan ver Kranjcar'ı, al Jaja'yı.

Bu arada istatistikleri paylaştığın için sağol Emre. Lennon'un gidecek olması iyi olmadı Seri A'da fazla yaşamaz.
                              YOU'LL NEVER WALK ALONE
                              OKlahoma City Thunder

Yorum

• İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Birtan abi Tottenham'le başlayacak olursan ver Kranjcar'ı, al Jaja'yı.

Bu arada istatistikleri paylaştığın için sağol Emre. Lennon'un gidecek olması iyi olmadı Seri A'da fazla yaşamaz.
                                Tamam kardeşim seni mi kırıcam , aynen dediğin gibi yapıcam inşallah anlaşacağız.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X