Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oynamayı bıraktım.

2011 bekliyorum , diğer seri oyunları gibi ..
    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
    Real Madrid
    Manchester United
    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Kardeşimle beraber Fenerbahçe'yi alıyoruz şimdi, kendisi zaten Fenerbahçelidir Bir kere beraber oynayalım dedi, kırmayalım çocuğu
      Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
      Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Trabzon'dan yeni geldim.

Tekrar devam edeceğim oyuna. Fenerbahçe ile Süper Kupada karşılaşıyoruz.

Yorum

• ne güzel oynuyordum crush dump hatasi yüzünden oyunu sildim.

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Oynamayı bıraktım.

2011 bekliyorum , diğer seri oyunları gibi ..
            Aynen bende
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Kardeşim Aaron Lennon'u alamayınca oyunu kapatmıştı, yeni bir Fenerbahçe kariyeri açtım tek başıma ...

Lyondan Cris, Sampdoriadan Marilungo, Bursadan Muhammet Demir, Wigandan Paul Scharner'i aldım, Güiza'yı da 6,250 milyon €'ya sattım...

İlk maçım Braga ile Şampiyonlar Ligi ön elemesindeydi

Sonuç bu

Ashley Young'u da almak istiyorum az bir fark var fiyatta, real madrid ile city de peşinde inşallah gelir bana
              Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
              Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• fm 2010 data editörden herculesi la ligaya çıkarttım çünkü şuan gerçekte la ligada şuanki transferleri güncelledim inş. uzun soluklu bir kariyer olur.
                şu ana kadar 2 hazırlık maçı oynadım 2 güçsüz ekibe karşı birini 5-1 birini 7-0 aldım 2 maçada farklı 11 ler ile çıktım önümde brescia ve valencia gibi zorlu hazırlık maçları var o maçlar oyuncularının kaderlerini belirleyecek
                Sadece Trabzonspor !

Yorum

• Oldukça keyifli ilerlerleyen Trabzonspor kariyerim kötü gidiyor. İç transferde ki olumsuzluklar takım içinde ki dengeleri alt üst etti.

Kontratı 2013 yılında bitecek olan adam 2011'de yeni kontrat istiyor. Ve üstelik 50'den aşşağı imzalama bedeli isteyen oyuncu yok. Bizimde durumumuz malum en fazla 30 falan verebiliyoruz. Kabul edilmiyor böylece, ardından İdmana katılmamalar falan filan karma karışık oldu işler.

Ve bu kariyere ara verdim.

Avrupa'dan bir takım ile hiç uzun soluklu bir kariyer yapmış değilim. Türkiye Ligi bana daha çok zevk veriyor.
                  Ligimizde ki çıkış yapacak olan genç yetenekleri 1461 Trabzon klübü çatısı altında kiralık olarak toplayabilirim. Böylece zamanla klüp büyür..

Ne bilim işte alternatifli fikirler geliyor aklıma. Yapacağım bişeyler..

Yorum

• 2 haftalık bir fm arasından sonra ts ile yeni ve son kariyerime başladım..bakalım neler olacak..diego renanın peşindeyim...
                    '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Yil 2016 sadece türkiye kupasi kazandim ve bu sene Sampordia ile anlastim varmi iyi bildigin iz oyuncular
                      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• ve umutu bulut 3.3 mn pounda sampdoriada...onun yerine büyük ihtimal alternatif olarak 1 mnye i.akını alacağız...
                        bu arada altyapıdan regen bir oyuncu çıktı daha ilk sezon başlamadan yusuf dikmen diye 16 yaşında mc,amc değeri şu an 4.5 mn...özgür çekide aldık bedava..
                        '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• giray kaçarıda sampdoriaya verdik 2 mnye allah razı olsun
                          '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

• İlk senemde uefa kupasını aldım bıraktım daha devam etmiyorum.Fm 2011i bekliyorum heyecanla.

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Oldukça keyifli ilerlerleyen Trabzonspor kariyerim kötü gidiyor. İç transferde ki olumsuzluklar takım içinde ki dengeleri alt üst etti.

Kontratı 2013 yılında bitecek olan adam 2011'de yeni kontrat istiyor. Ve üstelik 50'den aşşağı imzalama bedeli isteyen oyuncu yok. Bizimde durumumuz malum en fazla 30 falan verebiliyoruz. Kabul edilmiyor böylece, ardından İdmana katılmamalar falan filan karma karışık oldu işler.

Ve bu kariyere ara verdim.

Avrupa'dan bir takım ile hiç uzun soluklu bir kariyer yapmış değilim. Türkiye Ligi bana daha çok zevk veriyor.
                              Ligimizde ki çıkış yapacak olan genç yetenekleri 1461 Trabzon klübü çatısı altında kiralık olarak toplayabilirim. Böylece zamanla klüp büyür..

Ne bilim işte alternatifli fikirler geliyor aklıma. Yapacağım bişeyler..
                              Senin kariyerlerin hep aynı oluyor yahu.

Hep aynı şeylerin etrafında dönüyorsun.

Més Que Un Club

Yorum

• Benim gördüğümü siz de görüyormusunuz Oldu evet nihayet oldu 22 Eylülün yaklaştığı şu günlerde olaya bakın ya
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X