Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu nasıl bir fikstürdür arkadaş

En son EmreYavuz61 tarafından düzenlendi; 14.02.2011, 19:14.
    '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Emre işin zor kardeşim Allah kolaylık versin ççç
      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak EmreYavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        11.1 ile uyumlu olan 12.1 ile de uyumlu...
        Denedimde olmadı..Nasıl yaptın..
        SAATLERİN ULAŞAMADIĞI
        ...'61.DAKİKA'DAYIM...

Yorum

• İlk olarak _SaMeT_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Denedimde olmadı..Nasıl yaptın..
          türkçe dil dosyasını hem data içerisindeki language'ye atacaksın...Hemde data-uptade-1120 içindeki languageye atacaksın...
          '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Real Madrid'le dördüncü sezonuma başladım. Sekizde sekiz yaptık şu ana kadar. Baya para harcayarak kurduğum takım şöyle:

Benzema

Robben - Ronaldo

Mesut Özil - Cesc Fabregas
            Alonso

Marcelo - Vidic - Pepe - Ramos

Casillas

Yedekler: Tevez, Higuain, David Silva, Nani, Riise, Azpilicueta, A. Santos, Gourcuff, Khedira, Stekelenburg, Albiol, Huntelaar ve Xavi.

Özellikle Xavi'yi almam zor oldu. Sözleşmesi sona ermesine rağmen adamı bir türlü ikna edemedik. Sonra Santander'a transfer oldu yanılmıyorsam, iki gün sonra da 2 milyon euro'ya ben transfer ettim. Pek işe yarayacak gibi değil ama genç oyuncularıma yardımcı olabilir belki. Di Maria'yı Wolfsburg'a Canales'i ise Manchester United'a kiraladım. Bunlardan kurtalamadım gitti. Kaka'yla falan ikinci sezonda ayrıldık. Sonra Götze, Van Nistelrooy, Beckham, Lampard ve Balotelli gibi oyuncuları aldım fakat memnun kalmadığım için bedellerinin çok altında satmak zorunda kaldım. Özellikle Götze'yle Balotteli'ye verdiğim paralara yanıyorum.
            En son Kereşenli tarafından düzenlendi; 14.02.2011, 22:13.

Yorum

• 1 haftada 3 kez oyuna baştan başladım ve hepsindede sezon sonu array acces out of bounds hatası aldım malesef...Büyük ihtimal türkçe yamadan kaynaklanıyor...FM11'i yükleyeyim dedim oda Runtime error hatası verdi...FM 2012ye kadar FM yok bana anlaşılan...
              '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

• İlk olarak EmreYavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                1 haftada 3 kez oyuna baştan başladım ve hepsindede sezon sonu array acces out of bounds hatası aldım malesef...Büyük ihtimal türkçe yamadan kaynaklanıyor...FM11'i yükleyeyim dedim oda Runtime error hatası verdi...FM 2012ye kadar FM yok bana anlaşılan...
                ewet bende de 2011 hep hata veriyordu türkçe yamada bende ingilizce oynuyorum oyunu sorun yok.daha doğrusu oynuyordum.artık bağımlılık oluyor diye ben bunu bırakacam yoksa hayatımı etkiliyor dedim ve yaklaşık 3 aydır oynamıyorum
                Muharrem Usta & Ersun Yanal & Akyazı. Trabzonspor'un Diriliş İçin Son Şansı.

Yorum

• ----------------------Onur---------------------
                  --Gökhan G.--------Kolo Toure------William Gallas----- Carlos------------
                  --Quaresma---------Mascherano------Nuri Şahin--------- İssiar Dia
                  ---------------David Villa ------Berbatov---------------

Yedek kaleci buffon , kolo toure ve william gallas ( Türk )

Yorum

• arkadaşlar oyun bende çok kasıyor 2010'u çatır çatır oynatırken 2011 de oyun çok yavaş hareket ediyor nedenini bilen varmı?

bu arada takımınıza mutlaka nuri şahini alın,tabi paranız varsa

Yorum

• Valencia'yı aldım şimdi, Onur ile Burak'ı transfer ettim.Orta saha hakkımı da Selçuk'tan yana kullanacağım Az duygusala bağladık ama olsun
                      Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                      Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak ma80 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkadaşlar oyun bende çok kasıyor 2010'u çatır çatır oynatırken 2011 de oyun çok yavaş hareket ediyor nedenini bilen varmı?

bu arada takımınıza mutlaka nuri şahini alın,tabi paranız varsa
                        Ramın kaç
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Valencia'yı aldım şimdi, Onur ile Burak'ı transfer ettim.Orta saha hakkımı da Selçuk'tan yana kullanacağım Az duygusala bağladık ama olsun
                          Az mı ?
                          Més Que Un Club

Yorum

• Türkçeee oyun istiyorummzzzz.....
                            Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Türkçe yama çıktı mı?

Yorum

• Tan tükce yama yokmu
                                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum