Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Umut'a 12 off the ball veren oyunun aklını yiyim. Eskiden çok daha dikkatli ve gerçekçi belirlenirdi bu özellikler. Türk liglerini iyice bitiriyorlar kafada.
    Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Trabzon'daki arkadaşlar oyun Güney Plak'a geldi dün bizim maçtan önce aldım..Sorunsuz çalışıyor İngilizce..

Yorum

• Sözleşmeler, takım konuşmaları, taktik varyasyonları ve antreman düzeni çok hoş olmuş.
        Oyuncu özellikleri konusunda ise hemen hemen Türk oyuncuların dışında hayli şişirme var.
        Uykusuz geceler başlasın!
        "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
        Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
        Kazım Koyuncu

Yorum

• Torrent lınkı alabılır mıyım
          Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
          Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            wonderkid adayları çarptı mı gözüne ?
            Daha hiç oynuyamadım gibi bir şey
            Ama Managerler sık sık futbolcu öneriyor bu çok güzel..
            İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu indirdiğiniz Demo mu, yoksa direk oyunun kendisi mi ?
            Direk oyun. Orjinali çıkmadı ama kırılmış oyun mevcut..

Yorum

• 5 Kasımda Çıkıcağını Açıklamışlardı..
              1 Kasımda Nete Düşdü..

Gerçek Mi Acaba Netdeki Oyun..
              ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
              Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Umut'a 12 off the ball veren oyunun aklını yiyim.
                Bende Serkan'a 13 tackling veren oyunun...

Anlaşılan yine kendi database'imi yapıcam.

Yorum

• İlk olarak Tolga Başman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bende Serkan'a 13 tackling veren oyunun...

Anlaşılan yine kendi database'imi yapıcam.
                  Serkan'a 15 mi vericekti abi?
                  Stoperlere 15-16 veriyorlar genelde ki Serkan'ın Wing Back olduğunu düşünürsek gayet iyi.
                  '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                  Kazım Koyuncu

Yorum

• heyecan dorukta...az kaldı az 3 gün birşey değil..ilk kariyerim trabzonspor olur ardından schalke ve tottenham...
                    '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• ben Championship'ten takım alıp Premier Lig'e çıkarmaya sonrada, 2-3 sezon içinde Avrupa'ya gitmeye çalışıyorum. Çok eğlenceli oluyor bir takımı geliştirmeye çalışmak, tabi yenilmeyi hazmedebiliyorsanız. 5 maç üst üste yenildiğim oluyordu mesela West Bromwich ile Premier Lig'de
                      '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                      Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Serkan'a 15 mi vericekti abi?
                        Stoperlere 15-16 veriyorlar genelde ki Serkan'ın Wing Back olduğunu düşünürsek gayet iyi.
                        Wing back için 13 iyi mi? Hemde Serkan gibi bir oyuncu için?
                        Cale'ye 16 Ferhat'a 14 tackling veren oyun Serkan'a hayli hayli vermesi lazım.

Yorum

• İlk olarak Tolga Başman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Wing back için 13 iyi mi? Hemde Serkan gibi bir oyuncu için?
                          Cale'ye 16 Ferhat'a 14 tackling veren oyun Serkan'a hayli hayli vermesi lazım.
                          Cale'nin tek iyi yaptığı şey tackling zaten, Serkan'ın da özünde bir ortasaha oyuncusu olduğunu düşündüğümüzde, 13 pekte garip gelmiyor bana.
                          Kazım Koyuncu

Yorum

• 4-2-3-1 ile oynadım biraz Colman müthiş oynayıp, bol gol atıyor. Taktik hazırlarken ince eleyip sık dokumak lazım.
                            Ayrıyetten oyuncu almanın & sözleşme uzatmanın zorlaşması epey iyi olmuş. Gerçekçiliğe pek yakın.
                            "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
                            Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
                            Kazım Koyuncu

Yorum

• Fm 2011 oynuyorum.
                              takım gerçekden güzel.
                              transfer bütçesi yok trabzonsporun tek sıkıntı bu oyuncu alamıyosun

Yorum

• İlk olarak Hqmi tarafından gönderildi
                                Evet torrent çok yavaş, ben o yüzden normal linklerle indirmiştim. Bu arada Bursa'yı çok abartmışlar oyunda. Şl de gruplardan felan çıkıyordu. Kupa maçında biraz zorlanıyoruz.
                                Yok evdekı makınede 3 saatte ındırırdım bunu, buranın (Kıbrıs) netı sağolsun kan kusuyoruz yani...

%76.2 de halen.
                                Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                                Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X