Umut'a 12 off the ball veren oyunun aklını yiyim. Eskiden çok daha dikkatli ve gerçekçi belirlenirdi bu özellikler. Türk liglerini iyice bitiriyorlar kafada.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
Sözleşmeler, takım konuşmaları, taktik varyasyonları ve antreman düzeni çok hoş olmuş.
Oyuncu özellikleri konusunda ise hemen hemen Türk oyuncuların dışında hayli şişirme var.
Uykusuz geceler başlasın!"Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
Torrent lınkı alabılır mıyım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülewonderkid adayları çarptı mı gözüne ?
Ama Managerler sık sık futbolcu öneriyor bu çok güzel..
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu indirdiğiniz Demo mu, yoksa direk oyunun kendisi mi ?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut'a 12 off the ball veren oyunun aklını yiyim.
Anlaşılan yine kendi database'imi yapıcam.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Tolga Başman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende Serkan'a 13 tackling veren oyunun...
Anlaşılan yine kendi database'imi yapıcam.
Stoperlere 15-16 veriyorlar genelde ki Serkan'ın Wing Back olduğunu düşünürsek gayet iyi.'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
ben Championship'ten takım alıp Premier Lig'e çıkarmaya sonrada, 2-3 sezon içinde Avrupa'ya gitmeye çalışıyorum. Çok eğlenceli oluyor bir takımı geliştirmeye çalışmak, tabi yenilmeyi hazmedebiliyorsanız. 5 maç üst üste yenildiğim oluyordu mesela West Bromwich ile Premier Lig'de'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerkan'a 15 mi vericekti abi?
Stoperlere 15-16 veriyorlar genelde ki Serkan'ın Wing Back olduğunu düşünürsek gayet iyi.
Cale'ye 16 Ferhat'a 14 tackling veren oyun Serkan'a hayli hayli vermesi lazım.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Tolga Başman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWing back için 13 iyi mi? Hemde Serkan gibi bir oyuncu için?
Cale'ye 16 Ferhat'a 14 tackling veren oyun Serkan'a hayli hayli vermesi lazım.'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
4-2-3-1 ile oynadım birazColman müthiş oynayıp, bol gol atıyor. Taktik hazırlarken ince eleyip sık dokumak lazım.
Ayrıyetten oyuncu almanın & sözleşme uzatmanın zorlaşması epey iyi olmuş. Gerçekçiliğe pek yakın."Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Hqmi tarafından gönderildiEvet torrent çok yavaş, ben o yüzden normal linklerle indirmiştim. Bu arada Bursa'yı çok abartmışlar oyunda. Şl de gruplardan felan çıkıyordu.Kupa maçında biraz zorlanıyoruz.
%76.2 de halen.
- Alıntı
Yorum
Yorum