Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yıl 2014 Trabzonspor seçimleri yapılıyor ve tek başkan adayı Bekir Çınar. Güle güle Sadri Şener!

Yorum

• inanılmaz bir 2013-2014 sezon geçirdik... son 3 maçım gs-gs ve bucaydı.. türkiyee kupasında gsyi penaltılarla yendik şampiyon olduk.ardından 4 gün sonra avni akerde yine gs ile yaptık 2 puan önümdeki gs...fakat yine fmnin saçmalıkları izin vermedi şampiyonluğumuza 9 şuta karşın 31 şut attık.3 kornere 13 korner attık fakat 0-1 yenildik..2.olduk gsnin ardından...ronaldinho 17gol 12 asist adriano jaja 13er gol...derken...the could be not load hatası ve 5 sezonluk kariyer çöpe gitti...artık 2-3 gün fm oynamam kendimi pop5e veririm.
      '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Asenjo
        Macion chellini mexes maxvell

Simao Camacho Gourguf Alexsis

torres-agüero

Asrın kadrosu bu

A. Madrid'yim
        yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Oyun hata verdi 5-6 maçım bitti daha da oynamak gelmiyor içimden
          "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• ve evet aldığım radikal bir kararla tekrar kariyer yapacağım manchester city ile çıktık yola fm11 gelene kadar...hayde hayırlısı...
            '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yıl 2014 Trabzonspor seçimleri yapılıyor ve tek başkan adayı Bekir Çınar. Güle güle Sadri Şener!
              Sadri ŞENER Kayseri Erciyesspor başkanı oldu.

*
              Trabzonspor'dan sonra kısa bir dönem Valencia, ardından Gaziantep maceram oldu. Sezon sonunda istifamı verdim ve gelecek teklifleri dinlemeye karar verdim.

Manchester City başkanı Khaldoon El-Mubarak'in teklifini hiç düşünmeden kabul ettim. 90 milyon € transfer bütçesi verdi Şeyh Başkan.

Takım tam bir yıldızlar topluluğu. 30'u aşkın futbolcu var ve yeni sezona girerken takımdaki fazlalıkları gönderip kendi kadromu kurmayı hedefliyorum.

( YIL 2015 )

Yorum

• 2 Gün aralıksız oynadığım için burayada kariyerim hakkında bişeyler yazamadım. Öne çıkan gelişmeleri anlatayım.
                2.Sezonumda Son haftada Lokomotif Moskovayı 3-2 yendim ve Cska'nın da Dinamo Moskova'ya yenilmesiyle şampiyon oldum. Bu şampiyonluğu hakettiğimizi düşünüyorum takımı övmek gibi olmasın fena dirençli oynadık son haftaya kadar.

Oyuncu performanslarına gelirse Welliton toplamda 33 maç 36 gol gibi inanılmaz bir performans sergiledi. Kendisine alternatif olarak aldığım Marquinhos genelde son 5-10 dakika falan şans bulmasına rağmen oyuna girip gol veya asistleri ile kendisine ilk 11de yer edindi ve sezonu 10 gol 11 asist ile bitirdi. Jaja toplamda 13 maç oynayabildi genelde sakatlık sorunları ile uğraştı.

Welliton'un bu sene son senesi sözleşme uzatmıyor. Alex 15 Milyon'a Benfica, Mcgeady 11 milyona Stoke Ctiy'e gitti. Bende takımı Rusya'da Şampiyonluğa Ulaştırdıktan sonra İstifa ettim. Burda hedefim Şampiyonluktu onu gerçekleştirdik yolumuz açık olsun.

Rusya'da herşey çok güzeldi.

Viva Spartak !

Yorum

• İlk sezonda Türkiye Kupası ve Lig Kupasını almıştık. 2. sezonda iyi takviyelerle yine şampiyon olduk ve bu sefer Türkiye Kupasında ilk turda Belediye'ye elendim. Bugüne kadar kariyerlerimde hiç bu kadar erken Şampiyonlar ligi finali oynanmamıştım o da oldu. Finalde Chelsea'ye kaybettim.

Yeni sezona girerken birçok oyuncuyu sattım..

Annan'ı Hoffeneim'a 5.25 'e..

De Mul'u Olimpiakos'a 7 milyona..

RiQuelme'yi 3.5 milyona Werder'e...Hemde baya iyi istatistik yakalamıştı. 14 gol 8 asist gibi bişeydi.

Burak Yılmaz'ı Cagliari'ye 2.1'e..

Giray'ı Toulouse'a 2.9'a..

Serkan Balcı'yı Siena'ya 2 milyona..

Barış ve Göksu'yu tomlamda 1.8 e Augsburg'a verdim.

Bu paraların hepsini peşin aldım..

Gelelim aldıklarımıza. Şampiyonlar Liginde final oynayınca adımız duyuldu tabi. Uefa sıralamasında 100 aşkın sıra atladım. Geçen sezon Eneramo'nun 3 ay sakat olmasında dolayı Umut'la idare etmeye çalıştık gerektiğinde Jaja ve Burak'la götürmüştük. Ama yinede Eneramo gibi olammamıştı. Bu sene işi sıkı tuttum hücum hattında..

Geçen yıl devre arsında Sinan Bolat'ı aldım..

Artem Milevski'yi bedava kadroma kattım..

OsCar Cardozo'yu taksit ve peşin karışık 25 milyona aldım..

Tuncay Şanlı'yı yine karışık 12.5 milyona..

Gökhan İnler'i 22.5 milyona..

Aykut Demir geçen sene yılın kadrosuna seçilnişti hemen aldım 9.75'e..

Birde Engin Bekdemir'i 950 bine aldım.

Birde geçen senden transfer ettiğim Verratti yeni geldi.

Toplamda 71 milyonluk transfer yaptım ama çoğu taksitle olunca 25 milyonluk transfer geliri ve kasada olanlarla param yetti..Şimdi taksitleri ödemesi var.

--------------Sinan Bolat---------------

Renan----Ömer T.--Kryvtsov---Dodo

----------Selçuk---Gökhan İ.-------

Badelj-----------Jaja-----------Hazard

----------------Cardozo--------------

Onur Kıvrak, Aykut Demir, Ceyhun Gülselam, Engin Bekdemir, Engin Baytar, Tuncay Şanlı, Egemen Korkmaz, Umut Bulut, Ferhat Öztorun, Tolga Zengin
                  Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Gökhan abi Jaja kaptan olsun bari takımın en eskisi.

Yorum

• Jaja ilk sezonda çok iyiydi ama geçen sene Riquelme gelince pek şans bulamadı. Sırf onun için Riquelme'yi gönderdim. Tabi birde yaşıda vardı..Vazgeçemiyorum Jaja'dan..

Yorum

• Benimde vazgeçilmezlerimden abi. Rusya'da Spartak Moskova'ya götürmüştüm.

Şimdi Benfica ile oynayacağım büyük ihtimalle. Orda da yanımda olur kendisi maliyeti ne olursa olsun.

Yorum

• Valla helal olsun ne güzel oynuyorsunuz ben A.Madrid ile 1 sezon oynadım şampiyon oldum daha da oynayasım yok kadro çok çok iyi o yüzden oyuncuları oynatmakta güçlük çekiyorum kimi koysam kararsız kalıyorum neyse başka bi takımla kariyere başlayacağım gibi böyle giderse evet arkadaşlar gönlümden geçen şu an B.Dortmund ama başka bi takım da olabilir..

Sizce hangi takımı seçsem.. (Alt liglerden de olabilir)
                          "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Valla helal olsun ne güzel oynuyorsunuz ben A.Madrid ile 1 sezon oynadım şampiyon oldum daha da oynayasım yok kadro çok çok iyi o yüzden oyuncuları oynatmakta güçlük çekiyorum kimi koysam kararsız kalıyorum neyse başka bi takımla kariyere başlayacağım gibi böyle giderse evet arkadaşlar gönlümden geçen şu an B.Dortmund ama başka bi takım da olabilir..

Sizce hangi takımı seçsem.. (Alt liglerden de olabilir)
                            Hocam çok da süper kadro kurmayacaksın.

Ben ilk defa Trabzonspor dışında bir takım ile oynadım ve bu kadar zevk aldım. O Takımda Spartak Moskova.

Oynayacağın ligde kapışacağın takım sayısı fazla olmalı. Mesela Rusya'da Cska,Rubin,Zenit 3lüsüyle kapıştım 1 sezon tarttım onları 2.sezon şampiyon olduk. Şimdi büyük ihtimalle Benfica ile oynayacağım orada da Sporting ve Porto var.

Birşeyler anlatabilmişimdir umarım yani çekişme yaşarsan daha zevkli olur oyun.

Yorum

• Takımın Coach'ları...Massimo Oddo, Hasan Salihamidzic, Santiago Canizares, Dida, V. Hooijdonk, M. Reizeger..

Gk. Coach'lar...Angelo Beruzzi, Bernard Lama

Youth Coach'lar.. Luis Garcia, Dennis Bergkamp
                              En son Gökhan KAN tarafından düzenlendi; 29.09.2010, 16:50.

Yorum

• Rusya'da daha öncede yazmıştım Rus futbolcular kısıtlı. Zaten en iyileri Avrupanın büyük klüplerinde oynuyor. Bizim Ligimizde ki büyükler ise bize gelmiyorlar yani pek seçilen bir takım değiliz. Bunu bi zaman sorun ettim ama Şampiyonluğu kazandıktan sonra pek fazla düşmemiştim üstüne. Şimdi McGeady,Alex,Welliton gibi takımın %60'ını oluşturan oyuncular ayrılıyor takımdan ve yerlerini doldurmak zordu. Benim yerime gelen hoca yapar artık bişeler. :P

Rusyada ilk 11de 6 yabancı oynatabiliyordun en fazla. Ama normal kadroda herhangi bir kısıtlama yok istersen 20 tane yabancın olsun. Portekize baktım yabancı kısıtlaması yok. Ama yine en azından Portekizin topçusu Rusya'ya göre çok ve Benfica'da oldukça iyi bir takım yani itibarı var. Reddedilecek bir takım değil. Önce Ligde Şampiyonluğu istiyoruz daha sonra Avrupada başarı. İyi bir takım. 2-3 transfer yapılır. Yanlız nasıl bir sistemle oynayacağımız konusunda bi karar vermiş değilim tam olarak. 4 forvet var takımda. Cardozo'nun yeri garanti. Nuno Gomez tecrübeli iyi bir yedek olur. Saviola da var. Weldon var bitanede Brezilyalı ama onu yedek takımda oynatırım büyük ihtimal veya satarım.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X