Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kurtlar Vadisi sebebiyle az ilerledim yeni sezonda.

Ligde ilk maçımızda Moscow ile 2-0 öndeyken 2-2 berabere kaldık. 2.Maçımızda Zenit'e 3-1 mağlup olduk.
    Rusya Kupasında ise Khimki'yi 4-1 mağlup ettik.

Takımın geneli mutsuz ve bazı oyuncular idmana katılmıyor. Bazı oyuncularda Disiplin eksikliğinden dolayı endişeli yazıyor. Bu mutsuzlukda saha içinde olumsuz yansıyor.

Moskova'da istifam cebimde artık takım karıştı.

Memleketten çağrı var ne yapacağımı bilmiyorum Ziya Doğan gibi oldum.

Yorum

• 3. sezonumda mutsuzluk sorunlar Trabzonspor'da da başladı. Welliton huzursuzluk çıkartmaya başladı, yeni sözleşme imzalamıyordu ama mecburan sattım. Bu sezonda Gervinho aynı şekilde uğraştırıyor beni. Rakiplerden çok takım uğraştırıyor beni
      ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• En sıkıcı yanı bu oyunun. Trabzonspor ile çok oynayasım var ama önce ki kariyerim yeni sözleşme istekleri ve mutsuzluklar yüzünden istifa etmek zorunda kalmışdım.

Şimdi bi daha oynasan yine aynı sorunlar olacak ve emekler boşa gidecek nerdeyse. Maaş bütçesi iyi olmalı ki oyuncularının beklentilerine karşılık verebilesin.
        En son Birtan Karaman tarafından düzenlendi; 24.09.2010, 15:02.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Pulusoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          2011 gelmeli artık ya. 2010 sıktı artık.
          Al benden de o kadar.
          "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Arkadaşlar dün akşam aklıma takıldı hala aklıma gelmiyor. fm 2009'da 18-19 yaşlarında brezilyalı çok iyi bir forvet vardı, attığı kadar da attırırdı. Neydi onun adı? Keirrison ve Nilmar değil.

Yorum

• Victor İrineu olmasın ?

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İlk sezonda bu kadroyu kurdum ve 9 da 9 la gidiyorum herkesi yeniyorum. İlk defa bu kadar iyi başladım bir kariyere..

---------------Onur-----------

Serkan--Glowacki--Kryvtsov--Masilela

----------Annan---Selçuk-----------

Badelj----------Jaja------------Hazard

-------------Eneramo-----------------

Ceyhun, Egemen, Giray, Umut, Burak, Yattara, Tayfun, Ferhat, Engin, Bora, Tolga, Colman,
                Baboş , İlk 11 de 8 yabancı oynatamıyorsun ki Fm 2010 da hangi oyun bu ?

İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yattara ve Colman'ı 3 er milyona sattım. Masilela 6 milyona gitti. Yeni sezona yeni transferlerle başladım..

-------------------Onur---------------

Diego Renan---Ömer T.--Kryvtsov---Dodo

------------Annan------Badelj----------

Tom De Mul--------Riquelme---------Hazard

------------------Eneramo----------------

Jaja, Burak, Ceyhun, Engin, Serkan, Ferhat, Egemen, Giray, Umut, Tolga, Bora..

9 yabancı oldu bu Fm 2011 de bile olamaz xD
                En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 24.09.2010, 16:02.
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Avrupa'da kullandığı kadro diye bilgilendirmişti.

Yorum

• Yerli kadroyla Avrupada başarı gelmiyor. Bende iyi oyuncular alıyorum ligde yabancılar baya rotasyona giriyor ama Avrupa sürekli 11'deler. İlk maçımda Real Madrid'i 2-0 mağlup ettim..
                    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kurtlar Vadisi sebebiyle az ilerledim yeni sezonda.

Ligde ilk maçımızda Moscow ile 2-0 öndeyken 2-2 berabere kaldık. 2.Maçımızda Zenit'e 3-1 mağlup olduk.
                      Rusya Kupasında ise Khimki'yi 4-1 mağlup ettik.

Takımın geneli mutsuz ve bazı oyuncular idmana katılmıyor. Bazı oyuncularda Disiplin eksikliğinden dolayı endişeli yazıyor. Bu mutsuzlukda saha içinde olumsuz yansıyor.

Moskova'da istifam cebimde artık takım karıştı.

Memleketten çağrı var ne yapacağımı bilmiyorum Ziya Doğan gibi oldum.
                      İç sorunları göz önüne alırsak düzlüğe çıktık sayılır. Her hangi bir sorun kalmadı herkez mutlu şuanda. Alex Meschini hariç.
                      Gitmek istiyor kendisi bizde uygun fiyatı veren klübe satacağız ama hala beklediğimiz teklif gelmedi.

Ligde 6.Sıradayım. 8 hafta geride kaldı, güçsüz takım yok artık lig sonuncusu ile oynasam kıyasıya mücadele içinde geçiyor maç. İnişli-çıkışlı bir formumuz var. Transferlerden söz edecek olursak Genç stoper Jorgensen alternatif olarak alınmıştı ama fena oynuyor Miranda'yı kesmeyi başardı. Miranda ise ilk 3 hafta berbat bir ortalama ile oynadıkdan sonra formayı kaybetti. Ceyhun Gülselam 3.Maçında kırmızı kart gördü ve 4 maç ceza aldı. Bende maç eksiği olmasın diye yedek takımla maçlara çıkardım 4 hafta.

İnternacional'den aldığımız Marquinhos iyi bir yedek. Genelde sonradan oyuna dahil oluyor ve takımı hareketlendirebiliyor. İlerleyen haftalarda önemli katkıları olacaktır. Teofilo iyi bir yedek. 4 kere sonradan oyuna dahil olduğu maçlarda 2 golü bulunuyor ve şuan 2 haftalık sakatlık sürecinde.

Welliton'u sene başında kaptan yaptık. 8 maç 9 gol gibi müthiş bir form grafiği ile oynuyor kaptanlık ona yaradı. Alex transfer spekülasyonları olmasına rağmen takıma katkılı oynuyor. Jaja'nın ilk 2 hafta sakatlığı vardı şimdi tam anlamı ile kendini buldu sayılır.

4-4-1-1 sistemi ile oynuyoruz. Önümüzde ki sezon veya Ligin 2.yarısından itibaren mevcut sistemi değiştirebilirim tam emin değilim ama böyle bir sistem değişikliğine gidebilir Moskova. Çift forvet ile takımın daha iyi oynayabileceğini düşünüyorum.

Yorum

• Sen ne yapıyorsun ya, sabah 8 akşam 8 oyunun başındamısın ?. Bu kadar hızlı ilerleyemedim hiç, tabi sürekli oyunun başında değilim.

Yorum

• İlk olarak psikopat_hamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar dün akşam aklıma takıldı hala aklıma gelmiyor. fm 2009'da 18-19 yaşlarında brezilyalı çok iyi bir forvet vardı, attığı kadar da attırırdı. Neydi onun adı? Keirrison ve Nilmar değil.
                          Marquinhos olabilir.

Yorum

• İlk olarak Halit Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Marquinhos olabilir.
                            Hay yaşa ya 15M'a almıştım, yeni sözleşme imzalamayınca bedavadan Valencia'ya kaptırmıştım, 2010'da da Welliton aynı şekil gidecek diye satmak zorunda kaldım Bu arada oyunda tuhaf birşey oldu, 2-1 kazandığım maçtan sonra devam ettirdim ve mesajların olduğu anasayfaya geldim ama orda 2-1 yenildiğim yazıyordu. Olan şampiyonlar ligindeki 3 puana oldu, Bayern Munih'e torpil geçtiler. Şimdi Inter'den deplasmanda puan almalıyım yoksa 3. oluyorum. İlk maçı 2-1 aldık ama Guiseppe Meazza'da ne yapacağız bakalım.

Yorum

• Alihan bana diyorsan eğer, akşam 7-7.30 gibi başlıyorum 11'de kapatıyorum ertesi gün işim oldu mu.

He, olmadı mı sabahlara kadar bazen.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Pulusoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                2011 gelmeli artık ya. 2010 sıktı artık.
                                Katılıyorum Ama Daha Var Kasım Falan Diyorlar Yaa
                                ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                                Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X