Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ligin ilk yarısını Nağmalup lider bitirdik. Puan kayıplarımız 5 Beraberliğimizden oldu. Teofilo , Burak Yılmaz ve Sezer Badur takıma katıldılar. Daha sonra oyunu Kaydedip kapattım. Geride bıraktığımız Ligin ilk yarıısında oyuncularımı değerlendirecek olursam Colman ve Engin Baytar sezon başından beri oldukça formdalar. Bu ikiliye zaman zaman Alanzinho ve Selçuk İnanda ekleniyor.

Kalede Sylva ve Onur'u değişmeli oynatıyorum. Türkiye Kupası maçlarında ise Tolga şans buluyor. Onur'u önümüzde ki sezona hazırlıyoruz yavaş yavaş.. İyide oynuyor.

Savunmanın sağında Serkan Balcı yeri garanti olan oyunculardan. Sol da ise Ferhat ve Cale değişmeli oynuyor. Ve hangisi oynarsa oynasın oldukça iyi işliyor sol kanatımız hiç sorun yok. Onun için o mevkiide Banko isim veremeyeceğim. Orta ikili ; Egemen-Giray , Ceyhun-Song , Song-Egemen , Giray-Ceyhun vs vs değişmeli oynuyor. Stoper mevkiinde de hiç sorun olmuyor kimi oynatırsak oynatalım iyi performansları var. Song'un son senesi olduğu için önümüzde ki sezonuda düşünerek Genelde Giray şans buluyor.

4lü defansın önünde Selçuk - Colman ikilisi var yerleri garanti olan. Colman Ofansif , Selçuk ise Defansif ağırlıklı oynuyor. Colman istatistiksel olarak çok iyi bir performans sergiliyor. Selçuk'u ise oyun içi performansını değerlendiriyorum oldukça iyi.

Sağ kanatta Drago Gabric , Sol Kanatta ise Engin Baytar oynadılar ilk yarı boyunca genel olarak. Bazen yerlerini değiştirerekde oynatıyorum bu oyuncuları. İleride Umut Bulut , Arkasın ise forvet arkası olarak Alanzinho'yu oynatıyorum. Zaman zaman Gökhan Ünal şans buluyor Umutun yerine.

Sene başında Hırvat Andrej Kramaric'i kiralık olarak transfer etmiştik. 9 maç 2 asistlik bir performans sergiledi. Teofilo ve Burak takıma katılınca bu oyuncunun sözleşmesini Fesh ettim. Ligin 2.yarısında aynı tempo ile ilerlersek şampiyonluk hiç uzakta değil...

Bu arada 6,5 Milyon Euro nakit param var. 17-20 yaş arası geleceğe yönelik bir transfer yapmayı planlıyorum. Önerisi olan var mı ?
    19 yaşında Bernardo var ben 8,5M$ teklif ettim geldi maaşıda uygun.Ortasaha Orta,Sağ da oynuyor..

İstatistikleri ;
    34 Maç 17 Gol 12 Asist 2 Maçın Adamı ve Ort. puanı 7.29

Öneririm..

Ben şampiyon oldum ama mutlu olamadım herkes yeni sözleşme istiyor ve finans oyuncu maaşlarından dolayı her ay açık vermeye başlıyor.O yüzden sözleşme isteyenleri satacağım ve genç oyuncu alacağım..

Yorum

• Ya oyunda bizim bütçemiz 300 K, nasıl 6,5 milyon luk transfer yapıyorsunuz, 48 aylık taksidi bile karşılayamıyor ücret ?

Carlos Carmona - Regginada oynuyor 22 yaşında gerçi ama ort asahanın her yerınde oynar
      En son Burak tarafından düzenlendi; 06.09.2010, 10:00.
      Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
      Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ya oyunda bizim bütçemiz 300 K, nasıl 6,5 milyon luk transfer yapıyorsunuz, 48 aylık taksidi bile karşılayamıyor ücret ?

Carlos Carmona - Regginada oynuyor 22 yaşında gerçi ama ort asahanın her yerınde oynar
        ( Abi senin 10.3 yamasında Transfer bütçesi ile oynanmış. Ama ben 10.0 oynuyorum. 10.0'da Bütçemiz max. 4.7 Milyon)

Ocak 2010 yılının ilk maçlarını Türkiye Kupası maçları oynayarak startı verdik. Mersinspor'u Umutun golleri ile 3-0 mağlup ettik.

İlk maçta da Ankrasporu yenmiştik. Gaziantepspor maçını kazandığımız takdirde Gruptan çıkmayı garantilemiş olacaktık. Karşılaşmayı 2.Yarıda oyuna aldığım Teofilo'nun golü ile 1-0 kazanarak Gruptan çıkmayı garantiledik. Son karşılaşmada 2.Lig'den bi takım ile ama hatırlayamadım tam olarak. O Karşılaşmada forma şansı bulamayan oyuncularıma şans vereceğim.

Sene başında kadroda tuttuğum Göksu ve Barış Memiş'i 1461 Trabzon'a kiralık olarak yolladım. Pilot takımımızında Bankasya ligine çıkmasını çok istiyorum inşallah başaracaklar.

Elimde ki nakit para ile geleceğe yönelik transfer yapmayı düşündüğümü belirtmiştim. İnternacionalli Giuliano , Santosdan Neymar , Cruzeirodan Bernardo ile yaptığımız görüşmeler sonuç vermedi. Oldukça uçuk fiyat talep ettiler.

Yorum

• off ya 4.sezonda nottm forest kariyerimi bıraktım bastan yeni kariyer açtım ts ile dayanamadım ya insan ts ile yapmayınca tutmuyor pek bütçeleride ayarladım felan gerçekçi zevli oluyor
          '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Arkadaş ile online yaptığımız kariyerde 2. sezondayız.Ligde 10 hafta falan ilerledik.Ben transferlerimi koymak istedim.
            İlk sezon.

2. sezon

Gidenler 2 sayfa olduğu için düzenledim orayı.Bazı oyuncuları kestim.Önemlileri koydum.
            En son Atakan tarafından düzenlendi; 06.09.2010, 19:40.
            Més Que Un Club

Yorum

• O nasıl bir transfer bütçesidir
              ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ( Abi senin 10.3 yamasında Transfer bütçesi ile oynanmış. Ama ben 10.0 oynuyorum. 10.0'da Bütçemiz max. 4.7 Milyon)

Ocak 2010 yılının ilk maçlarını Türkiye Kupası maçları oynayarak startı verdik. Mersinspor'u Umutun golleri ile 3-0 mağlup ettik.

İlk maçta da Ankrasporu yenmiştik. Gaziantepspor maçını kazandığımız takdirde Gruptan çıkmayı garantilemiş olacaktık. Karşılaşmayı 2.Yarıda oyuna aldığım Teofilo'nun golü ile 1-0 kazanarak Gruptan çıkmayı garantiledik. Son karşılaşmada 2.Lig'den bi takım ile ama hatırlayamadım tam olarak. O Karşılaşmada forma şansı bulamayan oyuncularıma şans vereceğim.

Sene başında kadroda tuttuğum Göksu ve Barış Memiş'i 1461 Trabzon'a kiralık olarak yolladım. Pilot takımımızında Bankasya ligine çıkmasını çok istiyorum inşallah başaracaklar.

Elimde ki nakit para ile geleceğe yönelik transfer yapmayı düşündüğümü belirtmiştim. İnternacionalli Giuliano , Santosdan Neymar , Cruzeirodan Bernardo ile yaptığımız görüşmeler sonuç vermedi. Oldukça uçuk fiyat talep ettiler.
                Türkiye Kupasında Gruptan çıkmayı garantilediğimizi daha önceden söylemiştim. Son maçta Diskispor ile oynadık. 2-1 kazandık maçı.

Ligde nağmalup serimiz Galatasaray maçı ile son buldu. (3-0)

Ligde liderliğimiz sürüyor. Bu arada 2 genç türk oyuncu ile gelecek sezon için sözleşme imzaladım. Orduspor'dan sağ kanat Muhammed ve Bursaspor'dan İsmail Göktaş. Bu transferlere her hangi bir bonservis bedeli ödenmeyecek.

Oyuncularımın gösterdiği performansdan memnunum. Engin Baytar 11 gol 7 asist ile sallıyor ligi. Takımın en formda oyuncusu. Ardından Gustavo Colman 7 gol 7 asistle oynuyor. Sezon sonuna kadar bu rakamlar artar bundan eminim. Önemli transferlerimiz önümüzde ki sezon takıma katılacağı için bu sezona aslında pek fazla asılmıyorum ama Lider gidiyor takım.

Yorum

• İlk olarak psikopat_hamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O nasıl bir transfer bütçesidir
                  48 ay taksit hepsi. Peşin yok yani.

Bursaspor'a 3 tane sallayınca transfer bütçesi istedim verdiler.Ligin ilk yarısını iyi bir sonuçla kapayınca maaş bütçesi istedim verdiler.Durum ortada.
                  Més Que Un Club

Yorum

• İlk sezon $1M bulamakta zorluk çekiyorum . Sen nasıl yapmışsın . Sadri Başkan uçmuş .
                    Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• İlk sezon sattığım adamlarla aldım devre arasına kadar.Bir de başkanın verdiği var.Devre arasından sonra asıl başkanın verdikleri çıkıyor ortaya.

Bu arada internette buldum.Çimşir şov yapmış.
                      Més Que Un Club

Yorum

• Ben şampiyon olunca Sadri baba transfer bütçesini 30M e kadar çıkardı gözlerime inanamadım.Şimdi bir tane yıldız oyuncu alacağım defansın sağına varmı önerileriniz?

Yorum

• Srna'ya bak derim.
                          Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Srna'ya bak derim.
                            Çok pahalı yav 23M verirsem gelir maaşıda cabası Bunun performansında ucuz yollu birileri yok mu?

Yorum

• Brezilyada genç bir oyuncu olması lazım her iki bek kanatında da oynayabiliyor adı Diego Renan.

Yorum

• Yıldız alacağım diyorsun ya.O yüzden dedim. Sağ beke niye yıldız alıyor ki hem.Ben Uğur Uçar ve Orhan Şam ile götürüyorum orayı.Neyse önerilerime geçeyim.

Cesar Azpilicueta
                                Micah Richards ()
                                Paulo Ferrari
                                Mickael Chretien
                                Otamendi'yi alıp, sağ bek oynatabilirsin.
                                Més Que Un Club

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X