Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben dosyayı editor data ya attım ama yeni transferler falan yok..Sorun ne acaba?

Yorum

• emirhan bide şey dene indirdiğin dosyayı program files-sports interactive-fm2010-data-uptadese at bende böyle oluyor...
      '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        4EVERTS'den aldım Birtan.Bursaspor süper olmuş valla, parasını da arttırmışlar Şampiyonlar liginden dolayı herhalde, taş gibi takım yaptım onlara.
        Hangi Ligleri kapsıyor bu transfer güncellemeleri abi bilgin var mı o konu hakkında ?

Yorum

• İlk olarak emreyavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          emirhan bide şey dene indirdiğin dosyayı program files-sports interactive-fm2010-data-uptadese at bende böyle oluyor...
          Tamam deniyorum.Sağol.

edit: Denedim olmadı.Oyundan bu dosyayı seçeceğimiz yer varmış herhalde ama bulamadım..
          En son Emirhan Uludüz tarafından düzenlendi; 28.08.2010, 17:09.

Yorum

24 Ağustosa kadar yapılan tüm transferlerin olduğu editör dosyası : http://www.sendspace.com/file/kkahhr

Belgelerim / Sports Interactive / Football Manager 2010 / editor data klasorune kopyalayın cıkan dosyayı...
            Hata veriyor bazı ligler seçilemiyor içinde Türkiye dahil.

Yorum

• Valla bende bır sorun yok, belli başlı liglerde tüm transferler var, tam detaylı ıncelemedım dıger lıgleri.

Transferlerin gozukmesı ıcın oyuna baslarken YENI OYUNa bastıgınızda çıkan kutucukda CHANGE'nın yanındakı kutucugu secın ok dugmesıne basın, edıtor dosyası cıkacaktır dolum olduktan sonra, o dosyayı ısaretleyın, okeye basın lıglerı secın... dıger makınedeyım bunda fm yok, sorun olursa yazarım.
              Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
              Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

Valla bende bır sorun yok, belli başlı liglerde tüm transferler var, tam detaylı ıncelemedım dıger lıgleri.

Transferlerin gozukmesı ıcın oyuna baslarken YENI OYUNa bastıgınızda çıkan kutucukda CHANGE'nın yanındakı kutucugu secın ok dugmesıne basın, edıtor dosyası cıkacaktır dolum olduktan sonra, o dosyayı ısaretleyın, okeye basın lıglerı secın... dıger makınedeyım bunda fm yok, sorun olursa yazarım.
                Bende aynısını yaptım ama çalışmıyor..

Yorum

• Paranız varsa Ola Toivonen'i mutlaka alın !.. Ocak ayında 16 milyon €'ya aldım ( 2010 yılındayım- 2. sezon ) henüz 5 maçta 10 gol attı ..

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Paranız varsa Ola Toivonen'i mutlaka alın !.. Ocak ayında 16 milyon €'ya aldım ( 2010 yılındayım- 2. sezon ) henüz 5 maçta 10 gol attı ..
                    Emirhancım, vallahi sorununu bilmiyorum, bende takır takır çalışıyor.

Alihan Dentinho'yu al 12'ye geliyor, 3lü forvette deli gibi atıyor.

Yorum

Paranız varsa Ola Toivonen'i mutlaka alın !.. Ocak ayında 16 milyon €'ya aldım ( 2010 yılındayım- 2. sezon ) henüz 5 maçta 10 gol attı ..
                      Önceki oyunda almıştım o adamı süper Sonrada personel oldu benim takımda..

Yorum

Emirhancım, vallahi sorununu bilmiyorum, bende takır takır çalışıyor.

Alihan Dentinho'yu al 12'ye geliyor, 3lü forvette deli gibi atıyor.
                        .. Premier Lig'de mütevazi bir takımla 3lü forvet oynarsam yerler beni .. O kadar cesur değilim malesef.

*
                        Yahu az önce birşey oldu oyunda .. Oyunun görselliği bozuldu birden.. Sanki yüzde yüz yakınlaştırmışız oyunu.. Rakamlar / harfler falan çok büyük gözükmeye başladı.

Başınıza geldi mi hiç, ne yapmalıyım?..
                        En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 29.08.2010, 00:53.

Yorum

• -------------Joe Hart-----------
                          -Riberiro--Campell--Matip--Masilela
                          ------------Annan(Baraja)--------
                          --Gökdeniz--Badelj--Matic---Belhanda
                          --------------Toivonen--------------

Bu kadro ile mücadele ettim ligin büyük bölümünde. ( Toivo ve Annan'ı ikinci yarıda aldım ) Yeni çıktığımız Premier Lig'i 33 puanla 17. bitirdik ve ligde kaldık.. Juhazs ve Afellay ile bonservissiz olarak anlaştık geliyorlar.. Flaş transferlerle bu sene ligde büyük etki yapmaya çalışacağım.. Dentinho ile de ilgilenebilriim ..

Yorum

.. Premier Lig'de mütevazi bir takımla 3lü forvet oynarsam yerler beni .. O kadar cesur değilim malesef.

*
                            Yahu az önce birşey oldu oyunda .. Oyunun görselliği bozuldu birden.. Sanki yüzde yüz yakınlaştırmışız oyunu.. Rakamlar / harfler falan çok büyük gözükmeye başladı.

Başınıza geldi mi hiç, ne yapmalıyım?..
                            Çözünürlüğe bak 1024x768 yap büyük ihtimal sorun bu.

Yorum

• Daha önceden de belirtmiş olduğum gibi 2011 model Editör çalışmalarımız devam ediyor. Hemen hemen bütün liglerde olan transferleri işlemiş bulunmaktayız. Türkiye Alt Ligleri de dahil.

Yamaya şimdi 6+2+2 ve A2 (Rezerve Takım) uygulamasını eklemeye çalışacağız. Olur da başarırsak çok kral bir yama olacaktır bundan şüphemiz yok..

Çarşamba günü yayına girebilir.

Yorum

-------------Joe Hart-----------
                                -Riberiro--Campell--Matip--Masilela
                                ------------Annan(Baraja)--------
                                --Gökdeniz--Badelj--Matic---Belhanda
                                --------------Toivonen--------------

Bu kadro ile mücadele ettim ligin büyük bölümünde. ( Toivo ve Annan'ı ikinci yarıda aldım ) Yeni çıktığımız Premier Lig'i 33 puanla 17. bitirdik ve ligde kaldık.. Juhazs ve Afellay ile bonservissiz olarak anlaştık geliyorlar.. Flaş transferlerle bu sene ligde büyük etki yapmaya çalışacağım.. Dentinho ile de ilgilenebilriim ..
                                Alihan bu tovi yi aldım atletico madride adam traş makinesi çıktı Necid'i kiraladım allahtan atıyor golleri : ) Sınırlendım oyunu kapattım ya Gökhan Ünal daha iyi bu adamdan kale çizgisinden gol kaçırır mı bir insan yahu
                                En son Burak tarafından düzenlendi; 29.08.2010, 13:23.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X