Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor'la 2012 yılına geldim bir kariyerimde.. Ama sıkıldım açıkçası. Oyuna Trabzonspor'la başlayınca istifa edemiyorum, sonra da oyundan zevk alamıyorum..

Yeni kariyere başlayacağım ama Trabzonspor kariyerimde çalıştırdığım son takım olacak bu sefer!

Yorum

• Trabzonspor ile bir başka zevk alıyorum bu oyunda..

Gerisi Falan filan İnter Milan..

Yorum

• Ben de öyle ama uzun süre aynı takımda kalınca hafiften bi can sıkıntısı oluyor.. Bu yüzden en son TRABZONSPOR'un başına geçmeyi düşünüyorum, bakalım bensiz neler yapıyorlar.. Şu an ikinci sıradalar ikinci yarının ilk haftası oynanıyor.

Ben CSKA'dayım..

Yorum

• Kaç senedir oynuyorum sadece Trabzonsporla oynadım başka takım alınca farklı oyunmuş gibi geliyor..

Yorum

• Juventus ile 2033 yılındayım.. Marttan beri oynamıyorum. Fena sıkıldım..
            Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

• İlk olarak eemmiirrhhaann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kaç senedir oynuyorum sadece Trabzonsporla oynadım başka takım alınca farklı oyunmuş gibi geliyor..
              Aynen bende. Tüm serilerde böyle. Çok az oynamışlığım vardır başka takımla.
              -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• 2011'i bekliyorum sabırsızlıkla. Türkçe olma ihtimali de varmış yamasız yani full Türkçe. Avrupa'da 29 Ekim'de çıkıyor Türkiye'ye de Kasım gibi gelir.
                En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 23.08.2010, 05:44.
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Bilmiyorum size de oldu mu hiç ama az önce başıma çok ilginç birşey geldi oyunda.

Bristol City ile Premier Lig'de mücadele ediyorum, ilk 3 haftayı mağlubiyetle kapadım. Asıl konumuz lig kupasında olanlar.. Milwall ile deplasmanda karşılaşıyorum, 1-0 öne geçtim ilk yarı böyle bitti.. İkinci yarı beraberlik geldi, ardından stoperlerimden McCombe ( Adını tam hatırlamasam da böyle birşeydi ) kırmızı kart gördü ve atıldı.

3 oyuncu değişiklik hakkımı da kullandım.. Daha sonra tecrübeli oyuncum Sol Campell sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Kaldım 9 kişi. Oyuna dokuz kişi devam ettim ve Fernando Morientes'in golü ile birkez daha öne geçtim ( 2-1 ). Tam maçı kazanacağım derken 90+ bilmem kaçta yeniden beraberlik golünü yedim. Maç uzatmaya gitti. Uzatmalar da aynı skorla 2-2 sona erdi. Bu arada uzatmaları 8 kişi ile oynadığımdan takımı tamamiyle savunmaya çektim.

Uzatmaların ardından penaltılara geçtik ;

Milwall -------------- Bristol City

Gol attı ----------------- Gol attı
                  Gol attı ----------------- Penaltıyı kaçırdı
                  Penaltıyı kaçırdı ----------------- Gol attı
                  Penaltıyı kaçırdı ----------------- Penaltıyı kaçırdı
                  Penaltıyı kaçırdı ----------------- Gol attı

Böylelikle 90 dakikası ve uzatmaları 2-2 biten maçı penaltılar sonucu 3-2 kazandım. Fm hayatım boyunca böyle birşeye ilk kez rastladım, ilginç geldiği için sizlerle de paylaşmak istedim.

Yorum

• Son günlerin favori dedikodusu Fm 2011 Türkçe olacak söylentiden ibaret mi yoksa aslı astarı var mı?
                    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• FM2011 Türkçe olmayacak fakat Türkçe, Norveççe, İsveççe, Portekizce, Danimarkaca ve de Hollandaca dillerinden herhangi birinde uzman kişiler aranmaktaymış fm yetkililei tarafından.

Buda demek oluyorki sonraki serilerde oyun Türkçe olabilir.
                      Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                      Бургундия синий
                      61

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        2 kişiden fazla oluyorsa aslında , ligdeki tüm takımlara BMN'den birileri gelsin ortak oynayalım..

Ama herkesin müsait olması gerek galiba.. O iş yaş o zaman.
                        Ben varım.

Yorum

• 18 kişi online oynamak için herkesin bilgisayarının uçması gerekiyor.
                          Més Que Un Club

Yorum

• 24 Ağustosa kadar yapılan tüm transferlerin olduğu editör dosyası : http://www.sendspace.com/file/kkahhr

Belgelerim / Sports Interactive / Football Manager 2010 / editor data klasorune kopyalayın cıkan dosyayı...
                            Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                            Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Sen mi yaptın abi bu Dosyayı ?

Yorum

• 4EVERTS'den aldım Birtan.Bursaspor süper olmuş valla, parasını da arttırmışlar Şampiyonlar liginden dolayı herhalde, taş gibi takım yaptım onlara.
                                Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                                Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X