atakan senin bütçen nekadar?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabi ki.
Hala Sözleşmeli oyuncun sanırsam elden çıkarmamışsın ?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtakan Papy'nin Profilini , Geçmişini Rica edebilirmiyim ?
Ne yer , ne içer bu uşak ?)
Mario Alberto Kempes - El Matador
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCebinde yiyecek taşıyormuş..
Seyahat biletleri kulübümüz tarafından 3 ay önce alınan oyuncunun ülkesinden gelirken parasızlıktan günlerce aç kaldığı ve bu nedenle de kampta 5 öğün yemek yediği yönündeki haberler tamamen gerçek dışıdır. Zaten teknik heyetimizin hazırladığı antrenman, dinlenme ve yemek programına göre oyuncularımızın tamamı 3 ana, 1 ara öğün olmak üzere 4 öğün yemek yerlerken böylesi bir haberin kaleme alınmasını iyi niyetli bir yaklaşım olarak görmemiz mümkün değildir. Gerek kişiyi gerekse de vatandaşı olduğu ülkeyi rencide edici bu yöndeki haberleri ve yapanları kınıyor, medya mensuplarımızı günlük magazinsel yaklaşımlardan çok futbolun temel gerçekleriyle daha fazla ilgilenmeye davet ediyoruz.
))))
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeşekkür Ederim.
Hala Sözleşmeli oyuncun sanırsam elden çıkarmamışsın ?Més Que Un Club
- Alıntı
Yorum
-
Papy'e sezonun ilk 10 haftası şans verdim.
Ondan sonra yardımcım Papy faydasız-bir işe yaramıyor dedi yedek kulübesine çektim ama oyunu bırakana kadar sözleşmeli futbolcum olarak kalacak.
Bu arada Orta saha oyuncularım ; Ceyhun-*Selçuk-Ayhan Akman-Colman-Hazard-*Alanzinho-Engin-Barış-Sezer
* --> Transfer listesinde.
Son olarak Dragan Mrdja ve Mustafa Pektemek'i kadromuza kattığımızı da belirtmek istiyorum..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet.Hem kıyamadım hem de Altay ve Giresunspor (Pilot klüplerim) için elden çıkarmadım.İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePapy'e sezonun ilk 10 haftası şans verdim.
Ondan sonra yardımcım Papy faydasız-bir işe yaramıyor dedi yedek kulübesine çektim ama oyunu bırakana kadar sözleşmeli futbolcum olarak kalacak.
Bu arada Orta saha oyuncularım ; Ceyhun-*Selçuk-Ayhan Akman-Colman-Hazard-*Alanzinho-Engin-Barış-Sezer
* --> Transfer listesinde.
Son olarak Dragan Mrdja ve Mustafa Pektemek'i kadromuza kattığımızı da belirtmek istiyorum..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakın kardeşlerim ikinizide severim ama Papy'i elden çıkarırsanız aramız bozulur ona göre.
Fk Moskova'ya kiralayacaktım şans bulsun diye , kabul etmedi.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok nankör ama.
Fk Moskova'ya kiralayacaktım şans bulsun diye , kabul etmedi.)
Klüp ile özdeşleştir onu Futbol hayatının son demlerine kadar Trabzonspor'da kalsın.))
- Alıntı
Yorum
-
Arkadaşlar tuhaf bir soru olacak belki ama oyundan görüntüyü nasıl alıyorsunuz. Önceki oyunlarda print screen'e basınca alıyordu ama şimdi öyle yapınca masaüstünün görüntüsünü kopyalıyor. Oyunda başka bir numara mı var yoksa Windows 7 kullandığım için mi olmuyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR
- Alıntı
Yorum
-
7 macta 6 beraberlik 1 maglubiyet...
maglubiyet siradan bir takima karsi, beraberliklerin arasinda 6da 6 yapan Real Madride karsi bir beraberligimde var...
bana biri bunun aciklamasini yapabilirmi... ben niye hep berabere kaliyorum. kazandigim maclarin niye cogunda son dakika son saniyelerde goller yiyip berabere kaliyorum...???
bunun aciklamasi varmi?
- Alıntı
Yorum
Yorum