Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu Cache dosyasını silince oyun da mı siliniyor ..?

Logo paketi yükledim sonra Cache'yi sildim şimdi oyunu bulamıyorum.

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Pardon 12 maç 59 gol
      Engin abi senin bu taktiği Download edebileceğimiz bir link var mı ?
      Verdiğin talimatlara göre bende yarattım senin taktiği ama doğru olup olmadığından emin olamıyorum sadece. Bide şu korner ayarlamalarını nerden yaptın ?

İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Avrupa'da umduğumu bulamıyorum pek. En uzun kariyerim 1 sezon oluyor. )

Türkiye'ye geri döndüm. Hedefim Bankasya liginden başlayıp SüperLig'de sonlandırılacak bir yolculuk..

Büyük ihtimal Rizespor olacağım. Bi ihtimal Karadenizspor ile oynayabilirim belki..
      Dün transfer görüşmeleri ile geçti. Yeni takımımızı henüz bulamadık.
      Bugün Rizespor ile bi anlaşma olması muhtemel. Belkide bir Süper Lig takımı.. Belli olmaz yani..

Yorum

• An itibariyle Man City kariyerime nokta koydum ve Real Madrid ile sözleşme imzaladım

Kariyerimde calıstıragım 3. kulüp olacak , ilk Trabzonspor ' la başladım sonra Man City şimdi de Real Madrid Göreve geldigimiz ilk dakika kulüpte istemedigim yaslı yıldızları takımdan uzaklastırmaya basladık cok tepki cekiyoruz ama devir Ronaldonun degil genclerin devri
        En son Cagdas Topal tarafından düzenlendi; 29.06.2010, 14:14.

Yorum

• İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu 3 oyuncuya çok fazla para mı saçtım acaba ayrıca Lukaku'nun boyu uzarmı Matts Hummelsi satmak bir hatamıdır..?

Bu üçünün cevabını istiyorum..
          Geçen de söylemiştim. 24 yaşına kadar bekle. 184cm civarı boyu vardı 18 yaşındayken. Lukaku bende 24 yaşına geldiğinde 194cm oldu boyu. Daha da uzamadı.

Yorum

• Bana iyi bi sol açık ve sağ açık lazım 2014-2015 sezonundayım

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu Cache dosyasını silince oyun da mı siliniyor ..?

Logo paketi yükledim sonra Cache'yi sildim şimdi oyunu bulamıyorum.
              Oyun silinmez..
              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Atılay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bana iyi bi sol açık ve sağ açık lazım 2014-2015 sezonundayım
                Marko Marin

Yorum

• Marin'i Liverpool kapmış

Yorum

Marin'i Liverpool kapmış
                    Sag Acık ; Diego Perotti ya da Giuliano alabilirsin

Sol Acık ; Stevan Jovetic ya da Alan Gatagov

Hangi takıma transfer edeceksin bir de onu söylesen

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sag Acık ; Diego Perotti ya da Giuliano alabilirsin

Sol Acık ; Stevan Jovetic ya da Alan Gatagov

Hangi takıma transfer edeceksin bir de onu söylesen

Göztepe'ye geçen sezon ligi ikinci bitirdim ama şampiyonlar liginde gruplara kalamadım maalesef

Yorum

Göztepe'ye geçen sezon ligi ikinci bitirdim ama şampiyonlar liginde gruplara kalamadım maalesef
                        Hmmm Real Madrid ' deyim bende Böyle zevki cıkmıo pek ama napalım

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Eger yıldız transfer hedefliyorsan verilen paralar normal bence..

Lukaku bende 181cm zannediyorum 24 yaşına kadar uzuyordu oyuncular..

FM'de çalıştırdıgım en büyük takım Dortmund.hem de defalarca.Matts Hummels'i yakından tanıyorum o yüzden..benim takımımın değişmezi oluyodu 2-3 sene sonra ve ben de onu 15-20 civarına satıyordum Bayern'e ilerleyen yıllarda..Ama bir Ömer Toprak,Jorgensen,Otamendi varsa elinde ya da bu ayarda ( ilerde süper star olabilecek) satılması pek garip değil..Yine de stoplerini bilmiyorum ama iyi bir alternatif olurdu gibi kadronda hem de Dm,mc oynama yeteniği varken..
                          Otamendi, Ujfalusi, Juanito, M.Richards ve Chiellini var savunmada. Richards'ı genelde sağbekte oynatıyorum..
                          İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Geçen de söylemiştim. 24 yaşına kadar bekle. 184cm civarı boyu vardı 18 yaşındayken. Lukaku bende 24 yaşına geldiğinde 194cm oldu boyu. Daha da uzamadı.
                          Galiba çok fazla acele ediyorum bu boy konusunda..

Lukaku'yu ilk aldığımda yardımcı antrenör Santi şiddetle karşı çıkmıştı umursamadım yardımcıyı şu an yönetim Lukaku transferinden çok memnun az maç oynamasına rağmen çok etkili oldu şu an için iyi bi yedek..
                          "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Acele etme, ben çok memnunum kendisinden. Komple forvet yap özelliğini. Her sezon gol kralı oluyor bende. Fakat geçen sezon bambaşka bir sezon geçirdi kendisi. 58 maç 77 gol. Aşağıdadır

Toplamda 296 Maç 285 Gol. Daha ne olsun yahu

Yorum

• İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Acele etme, ben çok memnunum kendisinden. Komple forvet yap özelliğini. Her sezon gol kralı oluyor bende. Fakat geçen sezon bambaşka bir sezon geçirdi kendisi. 58 maç 77 gol. Aşağıdadır

Toplamda 296 Maç 285 Gol. Daha ne olsun yahu

Özeliklerinide gösterebilir misin gelişimi nasıl bir göreyim 52 gol çok ciddi bir rakam her ne kadar Türkiye ligi olsa da..

Yorum

• İlk olarak MDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Özeliklerinide gösterebilir misin gelişimi nasıl bir göreyim 52 gol çok ciddi bir rakam her ne kadar Türkiye ligi olsa da..
                                Benim oyunumda 190CA - 191PA. Gelişimini 20 yaşındayken tamamladı. Wonderkiddi. 20 yaşından sonra World-Class Striker oldu

Bir de Aphonse Areola adlı kaleciyi tavsiye edeyim sizlere. 93 doğumlu. İsteyen olursa SS eklerim.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X