Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar fm 2010'u bugün kuracağım inşallah. Yalnız son çıkan resmi patch hangisi? 10.2 buldum bir tane bunu da kurunca son güncel halini oynamış olur muyum?
    Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
    Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• İlk olarak Atılay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Win7 de oyunu Türkçe oynama sorununu halleden var mı?
      sorun ne ki ? bende de win7 var türkçe de oynanıyor.
      Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
      Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

• İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar fm 2010'u bugün kuracağım inşallah. Yalnız son çıkan resmi patch hangisi? 10.2 buldum bir tane bunu da kurunca son güncel halini oynamış olur muyum?
        10.2 en son güncelleme. Bu martın başında yeni güncelleme daha gelicek bende bekle onunla başlarsın kariyere..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Pulusoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          10.2 en son güncelleme. Bu martın başında yeni güncelleme daha gelicek bende bekle onunla başlarsın kariyere..
          valla 1 gün daha bekleyemem

o güncelleme gelince yeni bir başlangıç daha yaparım artık...
          Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
          Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            2009-2010 sezonunu Türkiyede Çifte Kupayla tamamladım.Şampiyonlar ligi çeyrek finalinde avni akerde chelsea ile 0-0 berabere kalıp deplasmanda 1-0 yenilince elendim.Önümüzdeki yıl için iyi bir avrupa tecrübesi oldu.

2010-2011 sezonu hazırlıklarına başladım.Yeni sezon öncesi ilk işim huzur operasyonu oldu.

Sürekli forma şansı bulamayıp isyan çıkardıkları için Tolga,Tayfun,Giray,Gabriç,Murat Tosun ve İsaac ı sattım.Colman ve Enginide satmaya çalışıyorum.colmana istediğim parayı vermiyorlar engine ise değirinin yarısı fiyat biçiyorum teklif yok.

Cale ve Umuta gelen teklifleri başkan kabul etti

Transfere Hızlı Girdim.

Yılıray Başturk ve Halil Altıntopu serbest olarak kadroya kattım.Savunmayı ise Orhan Şam ve Eren Güngör ile güçlendirdim.

Pilot Kulüplerim Karadenizspor ve Ofspor Süper lige yükseldi.2 sezondur tespit ettiğim 20ye yakın genç yeteneği transfer edip bu kulüplere kiraladım.

Oyuncu keşfedip satmak 20 Şampiyonlar ligi şampiyonluğu ,nu değer benim gözümde.Oyunun en zevkli yanı bu.

Evet bende transferden zevk alanlardanım Transfer sezonlarını 4 gözle bekliyorum
            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Ben hiç güncelleme falan yapmadım kurdum oynuyorum
              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Benim basın toplantılarında bi sorun var. Sorular veya cevaplar bazen türkçe oluyor bazen ingilizce..

Yorum

sorun ne ki ? bende de win7 var türkçe de oynanıyor.

Sorun oyunun Türkçe olmaması roaming deki klasörü de sildim yok olmuyo ne yaptıysam Türkçe olmadı

Yorum

• İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Benim basın toplantılarında bi sorun var. Sorular veya cevaplar bazen türkçe oluyor bazen ingilizce..
                    Türkce yama oyunu %100 türkçe yapmıyor zaten. Birde sana tavsiyem (ingilizcenin çok iyi olmadığını varsayıyorum) yardımcı antrenöre bırak toplantıları. Ünal Karaman'a güven Yanlış bir cevap verirsen moralleri bozuluyor takımın. Sonra toparlayana kadar uğrasıp durursun düzeltmek için futbolculara yalakalık yaparak Birde bir futbolcu tavsiye edeyim size sebastian blanco diye. Sağ açıği otobana ceviriyor. 2,5 M€ ya aldım. 2 sezon sonra 13 e intere sattım

Yorum

• İlk olarak Atılay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sorun oyunun Türkçe olmaması roaming deki klasörü de sildim yok olmuyo ne yaptıysam Türkçe olmadı
                      Mesajını okuduğumda ilk aklıma gelen sorun bana gore yamayı yanlıs yere kurmus olabilirsin.
                      Oyunu c ye kurmadıysan yama otomatik oraya atıyor

Yorum

Türkce yama oyunu %100 türkçe yapmıyor zaten. Birde sana tavsiyem (ingilizcenin çok iyi olmadığını varsayıyorum) yardımcı antrenöre bırak toplantıları. Ünal Karaman'a güven Yanlış bir cevap verirsen moralleri bozuluyor takımın. Sonra toparlayana kadar uğrasıp durursun düzeltmek için futbolculara yalakalık yaparak Birde bir futbolcu tavsiye edeyim size sebastian blanco diye. Sağ açıği otobana ceviriyor. 2,5 M€ ya aldım. 2 sezon sonra 13 e intere sattım
                        Yok zaten ezberledim soruları sorun olmuyor.

Yorum

• Fm 11'i bekliyorum
                          Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Oscar diye brezilyali 18 yaşinda bi oyuncu aldım.Biraz tuzlu geldi ama harika bi oyuncu iyi para kazanacağım bu uşaktan
                            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Ben eskiden 1.8 Milyon Euro'ya oyuncu alıp sezon sonu 8 Milyon Euro'ya satardım.Piatti,Lulinha,Aaritalo gibi isimleri Süper oluyor.Seneye kesin şampiyonluğa oynuyorum o zaman
                              Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• 2016 yılındayım.Transfer döneminde takıma yıldız oyuncu alayım taraftarın gönlü olsun, yeni stadı tıklım tıklım doldursunlar dedim ve Pato'yu 60 Milyon Euro'ya kadroma kattım ama adam bi türlü gol atamıyor. Gökhan Ünal'a sezonda 40 golden fazla attırırken Pato'ya gol attıramamak insanı üzüyor. Verdiğim paradan dolayı baskı falan mı hissediyor acaba? Keşke oyunda ''Daha senin gibi 2 tane daha transfer yapacak paramız var sana verilen parayı biz şampiyonluk kutlamalarında 1 gecede harcıyoruz takma kafana..'' diyebilme şansımız olsa. Artık performans övme dışında böyle özel sohbet seçenekleride eklenmeli oyuna..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X