Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonspor'dayım ..

Giray - Selçuk - Veli Kavlak - Arnautoviç - Gaizka Mendieta - Diego Buonanotte ve Shakhtar'dan Razvan Rat'ı Trabzonsporlu yaptım

Valencia'dan Ever Banega'yı kiraladım .. Mehmet Batdal'ı da aldım ama o birdahaki sezon gelecek.

Arsenalli Song'u da kiralamıştım ama yabancı kontenjanında sorun olunca ve takımdaki tüm solbekler 3-4 ay sahalardan uzak olacağı için yabancı bir solbek aldım ( Razvan Rat ) bu yüzden Song'u Arsenal'e geri yolladım.

Tatil modunda oynuyorum Sezon sonu tatilden geri döneceğim .. Bakalım şampiyon olabilecekmiyim !
    Ek olarak Gençlerbirliği'nden Hakan Aslantaş , Manisaspor'dan Güven Varol , Kartalspor'dan Yaser Yıldız da kadromda ..

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İnvicible nedir ?
      Yanlıs yazmısım invincible olucak...
      Bence Fm 2009'un en iyi taktigi..http://www.fmformation.net/tactics-t...s-9-0-3-a.html
      Bu linkten detaylı bilgi alabilirsiniz

Bu da indirebileceginiz link

Yorum

• Sagol abi.
        1

Yorum

• Verdigim taktik ile yaptıgım son mac...Herkese taktigi denemesini oneriyorum..
          Ş.ligi Ceyrek Final macında Chelseayi 4-2 yendim..
          Yedigim gollere bakmayın 5'i as takım olmak üzere 6 tane eksigim vardı

Bu arada Türk defas arayanlar Omer Toprak'ı alın 10 sene stoper sıkıntısı yaşamazsınız...

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yenmen gayet normal : Lampard defansta ççç

Ha bu arada bir birinize oyuncu tavsiye edince ne zevki kalıyor ki ALLAH aşkına

Yorum

• İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yenmen gayet normal : Lampard defansta ççç

Ha bu arada bir birinize oyuncu tavsiye edince ne zevki kalıyor ki ALLAH aşkına
              Maca o şekil baslamadılar 4-4-2 diamond taktigi ile oynuyolardı,mac sonu gol lazım oldugu için o şekil bi taktik denediler,o görüntü de mac sonundan
              Oyuncu da tavsiye etmekten ben zevk alıyorum,isteyen yazdıgım adama bakar begenir alır,isteyen almaz...

Bu da macın başındaki dizilişler

Şimdi anlamıssındır Lampard neden defansta...

Yorum

• Ligin İlk Yarısını 4. Bitirdik . Devre Arasında Lewandowski'yi Aldık Forvet Hattına .
                Hersene Takımı Üst Sıralara Taşıyan Seleznyov Bu Sene Ligin ilk Yarısında 4 Gol Atabildi , Onun İçin Lewandowski'ye Başvurduk .

Yabancı Kontejanında Sıkıntı Olduğu İçin Ligin'de 12. Sırada Bulunan Stutgart Seleznyov'u Kiralık İstedi Bizde Verdik .

Türkiye Kupasında Egemen Yüzünden Bursaspor'a Mağlup Olduk . Bu Kadar Kırmızı Kart Görürmü Bi Adam !

20 . Dakika'da 10 Kişi Kaldık , Biraz Kontra Atak'a Yatkın Bir Sistem Yaptık , Gel Gör ki 45. Dakika'da Eduardo Direk Kırmızı Yiyor
                Maç O Dakika'dan İtibaren Koptu Zaten ..

Ligin İlk Yarısı Sonucunda Dedim Bakayım Karadenizspor Ne Yapıyor Durumları Gayet İyi .. Dikkatimi Çeken Başka Bir Olay Yabancı Forvetleri Var . 2 Uyruklu Azeri Ve Brezilyalı.

Yabancı ynatılmıyor Diye Biliyordum Ama Oyuncu Karadenizspor'u Tek Başına Götürüyor ..

Brezilya'da Önceki Yazımda Bahsettiğim Gibi Kontratı Elinde Genç Oyuncular Bulmuştum . Bitanesi'ni Mvv'ye Yolladım .

Bitane Kırgızistanlı Samsunspor'da Diğerleri Hangi Takımda Hatırlayamadım Ama Her Lig'den Genç Oyuncu Tarıyoruz .
                Tüm Karadeniz Takımlarına Elimden Geldiğince Destek Olmaya Çalışıyorum..

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Verdigim taktik ile yaptıgım son mac...Herkese taktigi denemesini oneriyorum..
                  Ş.ligi Ceyrek Final macında Chelseayi 4-2 yendim..
                  Yedigim gollere bakmayın 5'i as takım olmak üzere 6 tane eksigim vardı

Bu arada Türk defas arayanlar Omer Toprak'ı alın 10 sene stoper sıkıntısı yaşamazsınız...
                  Suç atmak gibi olmasın ama Chelsea taktiğini sen yapmışsın.
                  Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Suç atmak gibi olmasın ama Chelsea taktiğini sen yapmışsın.
                    Chelsea taktigini sen yapmışsın derken hangi manada ben yapmışım??

Yorum

• Bu Şampiyonlar Ligi Yarı Final 2. macı

Bu da Ş.Ligi Final Macı

Atakan sen de ne demek istedigini söylesen iyi olcak..
                      Eger Chelseanin taktiklerini benim ayarladıgımdan bahsediyosan Oyunda İngiltere Ligi secili degil,sadece İspanya veTurkiye var seçili olsa bile farklı ligden 2 takım secilmiyor,alıntıladıgın taktik ise mac sonu taktigi idi gol lazım oldugu için 4-2-4 oynuyodular...

Yorum

• Chelsea taktiği adsız olarak gözüküyor.Yani başka bir kullanıcı yapmış.

Ben öyle bildiğim için öyle söyledim.

Başka bir yerde daha görmüştüm de.

Baştada söyledim.Suç atmak gibi olmasın.Sadece benim bildiğim.Yanlış olabilir.
                        Més Que Un Club

Yorum

• Bekir az önce senin İnvincible taktiği ilk defa FB karşısında denedim..Bundan önceki maçlarımız hep gollü biterdi bir dünya pozisyon verirdim şimdi tek pozisyon verdim ve onuda yedim.. Resmen tek kale maç yaptım ama FB nin kalecisi Ustari devleşti..Taktikle biraz oynadım..Kornerlerde en iyi kafa vuranları ayarladım...Çünkü bende Spiranovic denen bir defans oyuncusu var senede 20 gol atıyor..
                          Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Chelsea taktiği adsız olarak gözüküyor.Yani başka bir kullanıcı yapmış.

Ben öyle bildiğim için öyle söyledim.

Başka bir yerde daha görmüştüm de.

Baştada söyledim.Suç atmak gibi olmasın.Sadece benim bildiğim.

Galiba hiç Fm2009 oynamadın..
                            Rakiple mac yaparken her zaman taktik adsız olarak gösterilir..
                            Oyunu yonuyorsan bi bakmayı dene istersen...

Zaten farklı Liglerden 2 takım secilmez ve İngiltere Ligi yok benim oyunumda...

Yorum

• Fm 2009'u senden çok oynamışımdır bu 1.

Zaten farklı liglerden 2 takım seçilmez demenle oyunu fazla bilmediğinin göstergesi olmuş.

Bu arada taktik konusunda haklısın.
                              En son Atakan tarafından düzenlendi; 15.08.2009, 14:11.
                              Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bekir az önce senin İnvincible taktiği ilk defa FB karşısında denedim..Bundan önceki maçlarımız hep gollü biterdi bir dünya pozisyon verirdim şimdi tek pozisyon verdim ve onuda yedim.. Resmen tek kale maç yaptım ama FB nin kalecisi Ustari devleşti..Taktikle biraz oynadım..Kornerlerde en iyi kafa vuranları ayarladım...Çünkü bende Spiranovic denen bir defans oyuncusu var senede 20 gol atıyor..
                                Benim bu taktikle oynadıgım maclarda gol atamadıgım hiç olmadı galiba
                                Taktik gercekten cok iyi,ama Sol ve Sag acıkların cok iyi olmalı ona biraz dikkat et..Sol ve Sagda Marquinhos ve Alex Teixira olsa cok iyi olur..
                                Bende kafa gölü neredeyse hiç atılmıyor...

Başka maclar yaparsan taktikle onları da paylaşırsan iyi olur,taktik sadece bende mi iyi merak ettim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim