Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Benim oyuna başlarken seçtiğim ligler bunlar.Bunlasrın dışında gözlem yaptırdığım zaman pek oyuncu bulunmuyor
    Ben de İspanya'da araştırma yaptırıyorum ama pek biri çıkmıyor ya da ben beğenmiyorum Sıradan oyuncular geliyor bana
    Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• yahu ben hala daha CM 2001/2002 oynuyorum, bence onun gibisi daha gelmedi

trabzonsporla 2018 sezonuna kadar geldim, şampiyonlar ligi şampiyonluğum bile var

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Oyunculara özel komut nasıl veriliyordu. Mesela defans oyuncularından birine ön direğe koşu yap gibi.
        Cevap lütfen...
        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Cevap lütfen...
          Öyle komutları duran toplarda verebiliyorsun sadece..

Bir de topçunun tipini seçersen ona göre davranıyor mesela stoppper dersendaha defansif oynuyor vs gibi..
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Arkadaslar fm 2010 için facepack indirecegim nerden indirebilirim yardımcı olursanız sevinirim....
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• 2014'e gireceğim parlayacak santrafor lazım ...
              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                2014'e gireceğim parlayacak santrafor lazım ...
                Bende 2015'e girdim. 4 gün önce kariyer açtım 7 sene ilerledim 4 günde.

Yorum

• Ceyhun Gülselam ilerde müthiş bir stoper oluyor.

Yorum

• İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ceyhun Gülselam ilerde müthiş bir stoper oluyor.
                    2 sene stoper 2 senedir de ön libero oynatıyorum çok iyi,

Yorum

• sandro sandro sandro.....13 mılyon euroya aldım...38 sattım real madrıde..en ıyı orta saha oluyor arkadaslr dıkket edın....xavi gıbı adam

Yorum

• Arkadaşlar editörde güncelleme yapıyorum açılıdğı zaman hiç bir değişiklik yok sebebi ne ola ki ?
                        Twitter Adresim

Yorum

• Farklı olarak kaydettiğin database'i seçmen lazım sanırım oyunu açarken
                          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Farklı olarak kaydettiğin database'i seçmen lazım sanırım oyunu açarken
                            Dayı sadece Defaul çıkıyor .... Ben mi yanlış yapıyorum ... ..

Bir dosya kaydettim Belgelerim --> Sport and Interactive > Editör data

İçinde kaydettiğim dosya ve config var ..
                            Twitter Adresim

Yorum

• Ahmet boşver bu oyunu Football Tycoon oyna, keyfine bak

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ahmet boşver bu oyunu Football Tycoon oyna, keyfine bak
                                Aga ben oynamıyorum zaten abim oynuyo ...
                                Twitter Adresim

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X