Oyunun boyutu kaç gb acaba?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak Ba®ış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene sıkıntın var editör konusunda?
Editörde bütün transferleri yapıyorum kaydediyorum bir yere ama oyunu acınca olmuyor abii bu sıkıntım...S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEditörde bütün transferleri yapıyorum kaydediyorum bir yere ama oyunu acınca olmuyor abii bu sıkıntım...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Tolga Başman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni oyun açtığında database seçerken en altta bir boşluk var orayı işaretle. Onayladıktan sonra ekrana kurduğun config dosyasının ismi gelir, büyük ihtimalle işaretli olarak, değilse sen işaretle. Onu seçip oyuna başladığında yaptığın değişikliklerin oyuna yansıması lazım.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar bende editör calismiyor yada ben kullanamiyorum.. editörde herseyi yapiyorum ama save edince yanlis yeremi save ediyorum bilmiyom ama oyun kurunca yaptigim degisikler yapilmamis gözüküyor napacam??
Buraya kaydetmelisiniz.
- Alıntı
Yorum
-
slm
İlk olarak Tolga Başman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2010\editor data
Buraya kaydetmelisiniz.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOraya kaydetmek için ne yapacagım ama...........
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Tolga Başman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaydederken verdiğim yolu izleyeceksin o editor data içine kaydediceksin. Aslında bunlarla uğraşmana gerek yok. 10.3.0 güncellemesi çıktı. Güncelleyip yeni transferler ile oyuna başlayabilirsiniz.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnu nerden indirebilirim kardes yardımcı olursan sevinirim.........
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Tolga Başman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleS.V.A.K.O
FATİH TEKKE
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardes 10 3 0 yükledim ama ACTİVATİON KEY DİYE BİRSEY İSİTYO OYUNU ACARKEN O NE Kİ oyun acılmıyor bunun yüzünden....
Google'a "Fm 2010 10.3.0 nodvd crack" yazıp, ilk çıkan siteden crack temin edebilirsin.
- Alıntı
Yorum
Yorum