Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arama filtresinden satılık oyuncuları listeleyip satılık listesinde olan isimlere bakabilirsin.muhakkak üst düzey bir oyuncuyu gerçek değerinin yarısı fiyatına alabilirsin.

Yorum

• Stad konusunda yönetimden istek yapmayın,Kendileri istedikleri zaman yapıyorlar..
      Son 4 senemde 300 Milyon Pound civarı transfer bütçesi verdiler Hiçbirini harcamadım ve Çok yüksek meblağlara oyuncular sattım,Sadece Agueroya 50 Milyon Sterlin harcadım...
      Bütçem aşırı iyi olmasına ve Takımı aşırı iyi yönetmeme rağmen Stad konusunda Ültimaton verince Görevime son veriyorlardı...
      Anlıcağınız Stadı yönetim isterse yapar Sizin isteğinizi dikkate almıyolar..

Yanılmıyorsam 2013 yılında Stadı 39000 Kişilik yaptılar,Adını da Aydın Arena olarak değiştirdiler,Ve 2 Yıl sonra 54.000'e yükselttiler...

Önceki oyunumda ise Yine 2013'lü yıllarda Stadı yenilemişlerdi,Ama Stadın Adını Hami Mandıralı Arena yapmışlardı...

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Stad konusunda yönetimden istek yapmayın,Kendileri istedikleri zaman yapıyorlar..
        Son 4 senemde 300 Milyon Pound civarı transfer bütçesi verdiler Hiçbirini harcamadım ve Çok yüksek meblağlara oyuncular sattım,Sadece Agueroya 50 Milyon Sterlin harcadım...
        Bütçem aşırı iyi olmasına ve Takımı aşırı iyi yönetmeme rağmen Stad konusunda Ültimaton verince Görevime son veriyorlardı...
        Anlıcağınız Stadı yönetim isterse yapar Sizin isteğinizi dikkate almıyolar..

Yanılmıyorsam 2013 yılında Stadı 39000 Kişilik yaptılar,Adını da Aydın Arena olarak değiştirdiler,Ve 2 Yıl sonra 54.000'e yükselttiler...

Önceki oyunumda ise Yine 2013'lü yıllarda Stadı yenilemişlerdi,Ama Stadın Adını Hami Mandıralı Arena yapmışlardı...
        Benim oyunumda da stadı büyültüp Miraç Çiftçi Arena yapmışlardı
        Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
        İşte BMN!*

Yorum

• 2013 çok geç ya..

Yorum

• Ben size yapıcağınız en hayırlı işi söylüyorum..
            CCcleaner programını indiriyorsunuz,Football Manager ile ilgili her şeyi Bilgisayarınızdan tamamı ile kaldırıyorsunuz;
            Kaldırdıktan Sonra bakıyorsunuz ki Bir sürü boş zamanınız var;
            Bu zamanı Film izleyerek ve ya İnternetten Herhangi bi dalda Eğitim seti indirerek değerlendiriyorsunuz(İngilizce olabilir)..
            En mantıklı yol bu,Oyunun Cd'sini kırmayı da unutmayın...
            Zaten sıkıyor oyun belli bir yerden sonra....

Yorum

• İlk olarak Ba®ış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arama filtresinden satılık oyuncuları listeleyip satılık listesinde olan isimlere bakabilirsin.muhakkak üst düzey bir oyuncuyu gerçek değerinin yarısı fiyatına alabilirsin.
              Barış bunu nasıl yaptığının fotoğrafını koyar mısın

Buldum
              En son Cem Akyüz tarafından düzenlendi; 22.02.2010, 02:49.
              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
              As Roma
              Francesco Totti "10"
              Twitter:cemtotti61

Yorum

• 2010 pek oynamadım 2009 fenaydı..2010'a da sararım yine yakındır.
                "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Ba®ış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu oyunun ismi ne??? benim oynadigim FM'ye benzemiyor.
                  https://twitter.com/Alika87

Yorum

• FM tarzı oyunlara inanmayın ! Ben inanmıyorum ! sadece Siz inansanız ne olur ki ?
                    Yar o gözlerin kanlı yaş döksün
                    Bu dünyada ben yandım sende yanasın.

Yorum

• İlk olarak ali osman karbuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu oyunun ismi ne??? Benim oynadigim fm'ye benzemiyor.
                      fm 2010

Yorum

• İlk olarak Ali Osman Karbuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu oyunun ismi ne??? benim oynadigim FM'ye benzemiyor.
                        fm 2010 .
                        Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Alanzinho , Colman , Gabric , Rakitic , Salihovic ve Mandzunikic'i sattım , yerine beleşe olarak aldığım Aissati , Ben Arfa , Baptista , Servet'i ve Kuscazs mı neyse onu kullanıyorum kaleci olan
                          Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• 2009-2010 sezonunu Türkiyede Çifte Kupayla tamamladım.Şampiyonlar ligi çeyrek finalinde avni akerde chelsea ile 0-0 berabere kalıp deplasmanda 1-0 yenilince elendim.Önümüzdeki yıl için iyi bir avrupa tecrübesi oldu.

2010-2011 sezonu hazırlıklarına başladım.Yeni sezon öncesi ilk işim huzur operasyonu oldu.

Sürekli forma şansı bulamayıp isyan çıkardıkları için Tolga,Tayfun,Giray,Gabriç,Murat Tosun ve İsaac ı sattım.Colman ve Enginide satmaya çalışıyorum.colmana istediğim parayı vermiyorlar engine ise değirinin yarısı fiyat biçiyorum teklif yok.

Cale ve Umuta gelen teklifleri başkan kabul etti

Transfere Hızlı Girdim.

Yılıray Başturk ve Halil Altıntopu serbest olarak kadroya kattım.Savunmayı ise Orhan Şam ve Eren Güngör ile güçlendirdim.

Pilot Kulüplerim Karadenizspor ve Ofspor Süper lige yükseldi.2 sezondur tespit ettiğim 20ye yakın genç yeteneği transfer edip bu kulüplere kiraladım.

Oyuncu keşfedip satmak 20 Şampiyonlar ligi şampiyonluğu ,nu değer benim gözümde.Oyunun en zevkli yanı bu.
                            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              fm 2010
                              anladim simdi, sizin dediginiz FM, seganin football manageri, benim oynadigim FM, EA-SPorts'un FMi, sizce hangisi daha iyi?
                              https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Win7 de oyunu Türkçe oynama sorununu halleden var mı?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X