Pilot takımlarımdan Karadenizspor ve Ofspor geçen sezon bank asyaya yükseldiler.Şuan zirve yarışındalar.Diğer pilot takımlarımdan sebatspor küme düştü
Bu yılda arsinspor çok kötü gidiyor ve dibe demirlemiş durumda devre arası Göksu ve diğer paf oyuncularından arsinspora takviye yapmayı planlıyorum.
Ligde 9 hafta itibariyle 23 puanla 2.sıradayım.ilk 7 maçı kazanarak 21 puan topladım.Son iki haftada Şampiyonlar Ligini düşünerekten asları dinlendirmek istedim ancak Kasımpaşaya 2-0 öndeyken 2-2 ile Antepede 3-0 dan 3-3 ile puan verdim.
Şampiyonlar liginde Deplasmanda R.madrid ile 0-0 İnterlede 1-1 barabere kaldım.Zeniti 3-0 la geçtim.Rövanş maçları öncesi 5 puanla 3.sıradayım.
Bu yılda arsinspor çok kötü gidiyor ve dibe demirlemiş durumda devre arası Göksu ve diğer paf oyuncularından arsinspora takviye yapmayı planlıyorum.Ligde 9 hafta itibariyle 23 puanla 2.sıradayım.ilk 7 maçı kazanarak 21 puan topladım.Son iki haftada Şampiyonlar Ligini düşünerekten asları dinlendirmek istedim ancak Kasımpaşaya 2-0 öndeyken 2-2 ile Antepede 3-0 dan 3-3 ile puan verdim.
Şampiyonlar liginde Deplasmanda R.madrid ile 0-0 İnterlede 1-1 barabere kaldım.Zeniti 3-0 la geçtim.Rövanş maçları öncesi 5 puanla 3.sıradayım.

yeni yabancı alacağız kontenjan açamıyoruz
Yorum