Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Pilot takımlarımdan Karadenizspor ve Ofspor geçen sezon bank asyaya yükseldiler.Şuan zirve yarışındalar.Diğer pilot takımlarımdan sebatspor küme düştü Bu yılda arsinspor çok kötü gidiyor ve dibe demirlemiş durumda devre arası Göksu ve diğer paf oyuncularından arsinspora takviye yapmayı planlıyorum.

Ligde 9 hafta itibariyle 23 puanla 2.sıradayım.ilk 7 maçı kazanarak 21 puan topladım.Son iki haftada Şampiyonlar Ligini düşünerekten asları dinlendirmek istedim ancak Kasımpaşaya 2-0 öndeyken 2-2 ile Antepede 3-0 dan 3-3 ile puan verdim.

Şampiyonlar liginde Deplasmanda R.madrid ile 0-0 İnterlede 1-1 barabere kaldım.Zeniti 3-0 la geçtim.Rövanş maçları öncesi 5 puanla 3.sıradayım.
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• ilk sezonumda ikinci oldum

işte maçlarım

uefa kupasında heerenveni eleyerek gruplara kaldık.grubumda arsenal, club brugge ve slavia prag vardı.arsenalin ardından ikinci olarak gruptan çıktık sonra bordeaux ile eşleştik ilk maç trabzonda 0-0 bitti ikinci maç fransada 83.dakikada golü yiyince hemen oyuna gökhan ünalı aldım 88.dakikada gökhanın golüyle eledik.sonra werder bremen ile eşleştik ilk maçı almanyada 1-0 kaybettik ikinci maç trabzonda 1-1 bitince elendik

Yorum

• 2015 e kadar oynadım. En iyiler Listesin de bir an en geriye düştüm onca başarılarıma rağmen. Aldığım kupaların çoğu silindi nedense?
        yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• 4 sezon oynadıktan sonra emekliye ayrıldım.
          I am titanium

Yorum

• İlk olarak SpiKeTowN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ilk sezonumda ikinci oldum

işte maçlarım

uefa kupasında heerenveni eleyerek gruplara kaldık.grubumda arsenal, club brugge ve slavia prag vardı.arsenalin ardından ikinci olarak gruptan çıktık sonra bordeaux ile eşleştik ilk maç trabzonda 0-0 bitti ikinci maç fransada 83.dakikada golü yiyince hemen oyuna gökhan ünalı aldım 88.dakikada gökhanın golüyle eledik.sonra werder bremen ile eşleştik ilk maçı almanyada 1-0 kaybettik ikinci maç trabzonda 1-1 bitince elendik
            Şu logo yamasını nasıl bulabilirim ?
            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu logo yamasını nasıl bulabilirim ?
              valla ben bu siteye üye oldum indirdim

Yorum

• Bir sorum olacak..Kamerun milli takımından teklif geldi bende kabul ettim bir türlü olmuyor..Bir kaç kişiye daha sordum onlardada aynı sorun var..Bir çözümü var mı??

Ayrıca genç yetenek önerileriniz var mı?..Birde iyi bir gözlemci arıyorum..Roma ile çok iyi işler yapmalıyım
                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                As Roma
                Francesco Totti "10"
                Twitter:cemtotti61

Yorum

• Yoldaş eğer oyuna başlarken kamerun ligini seçmediysen olamyabilir tam emin değilim yanlışta olabilir

İsim olarak bilmiyorum ama alman kulüplerinde iyi gözlemciler var düşük maaşla geliyorlar bir göz at.

Federico Fazio,Marguinhos,Mehmet Ekici,Alex Teixeira bu oyuncularada bir göz at.Hem genç hemde roma bütçesine göre ucuz oyuncular
                  Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                  Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Giresunlu arkadaşlara benden hediye olarak gitsin
                    En son Ba®ış tarafından düzenlendi; 17.02.2010, 23:50.

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bir sorum olacak..Kamerun milli takımından teklif geldi bende kabul ettim bir türlü olmuyor..Bir kaç kişiye daha sordum onlardada aynı sorun var..Bir çözümü var mı??

Ayrıca genç yetenek önerileriniz var mı?..Birde iyi bir gözlemci arıyorum..Roma ile çok iyi işler yapmalıyım
                      Herhangi bir hata mesaji veriyor mu ?
                      Ben Trabzonspor'un basindayken hem de Fildişi Sahili milli takımının başındayım. Bir sorun olmadı.

Genç yetenekler çok :=)
                      "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
                      Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
                      Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Fatih YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Herhangi bir hata mesaji veriyor mu ?
                        Ben Trabzonspor'un basindayken hem de Fildişi Sahili milli takımının başındayım. Bir sorun olmadı.

Genç yetenekler çok :=)
                        Hayır hiç hata mesajı vermiyor sadece takımın başına geçemiyorum..Başvuruyorum teklif ediyolar kabul ediyorum ama olmuyor
                        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                        As Roma
                        Francesco Totti "10"
                        Twitter:cemtotti61

Yorum

• yabancıları nasıl satacağız yahu,gitmiyorlar bir türlü yeni yabancı alacağız kontenjan açamıyoruz

Yorum

• İlk olarak Ba®ış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yabancıları nasıl satacağız yahu,gitmiyorlar bir türlü yeni yabancı alacağız kontenjan açamıyoruz
                            Oyuncular gitmek istemiyorsa gereksiiz statüsüne koy satılacaklar listesine koy öyle gider. Satıcak kulüp bulamıyorsan bilemem..

Yorum

• 4. sezonumda Şampiyonlar Ligini kazandıktan sonra oyunculardan kontrant yenileme istekleri geldi iyi tamam görüşelim dedik Ama yıllık 500.000€ alan Necip Uysal 4.000.0000€ dan 5 yıllık kontrat isteyince oyundan soğudum.
                              I am titanium

Yorum

• oh bee.
                                sonunda yeni laptopum sayesinde tekrar fm oynayabileceğim
                                en son 2008 oynamıştım sonrasına bilgisayarım izin vermemişti...
                                Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
                                Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim