Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• no dvd crack dosyası olan arkadaş özelden yardımcı olabilirmi acaba?

Yorum

• bu türkçe dil paketini 2009'u 2010'a uyarlayarak yapmışlar sanırım. hata veriyor ikide bir zaten 1 haftada çıkmasından belliydi bir sorun olduğu
      ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• İlk olarak psikopat_hamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu türkçe dil paketini 2009'u 2010'a uyarlayarak yapmışlar sanırım. hata veriyor ikide bir zaten 1 haftada çıkmasından belliydi bir sorun olduğu
        Evet bendede hata veriyor sürekli artık v2 çıkana kadar bununla idare edicez..
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Oyunu kaydedince cd istiyor.Çıkıp girince düzeliyor.
          Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Oyunu kaydedince cd istiyor.Çıkıp girince düzeliyor.
            Aynen....
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Oyunu Deamon Tools ile oynayanlar Cd isteyince çıkıp girmenize gerek yok,Deamon Toolsda Kalıp Dosya geçmişinden Fm'e tıklayın,Retry deyip oyuna devam edin...

Yorum

• Nott.Forest ile başladım ikinci ligden.Kadrom çok yetersiz şuanda.Alternatif oyuncu sıkıntısı çekiyorum.3 tane kiralık oyuncu transferi yaptım, bir oyuncuyu genç takımdan çıkardım ve takımda ciddi sistem değişiklikleri yaptım:-)Elimdeki oyuncu yapısına göre şuanda bir sistem oturttum diyebilirim.Bu seneki hedefim ligi ortasıralarda bitirmek.Fa Cup'a çok önem veriyorum.İlk turda Coca Cola Ligue 1 temsilcisini yendim, sonrasında 2-0 geriye düştüğüm maçta Cardiff'i eledim deplasmanda.Şimdiki rakibim Everton

Yorum

• Trabzonspor İle Oynayan Arkadaşlar. Alanzinho Nasıl Takıma Katkısı Var Mı ?

Yorum

• forvete Mohammed Abdellaoue adlı oyuncuyu tavsiye edebilirim.

Yorum

• yatabare (amc - fc )

cristaldo ( st )

tavsiye ederim arkadaşlar.
                      “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• çok kötü bir fikstürüm var. toulouse maçından sonra febe, lazio maçından sonra gese, benfica maçından sonra da bejeke ile oynayacağım. bütün derbiler avrupa maçlarından sonraya denk geldi bakalım ne olacak

Yorum

• Son Dakika: Rekarte, Mark Viduka, Christian Vieri, Henri Camara, Ezquerro, Alvaro Novo, Ivan Campo transferin son gününde Nottm.Forest'lı oldular

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzonspor İle Oynayan Arkadaşlar. Alanzinho Nasıl Takıma Katkısı Var Mı ?
                            hazırlık maçlarında 7 maçta 2 gol 3 asistle oynadı ama lig başladı başlayalı pek varlık gösteremiyor. şimdi de sakatlandı 4 hafta yok transfer döneminde satabilirsem satarım.

Yorum

• Arkadaşlar fm 09 benim pcde biras donuk oluyordu, özellikle 3 boyutlu maç izlersem akıcı olmuyordu maç.
                              acaba 2010 'un minimum gereksimleri nelerdir?

Yorum

• İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar fm 09 benim pcde biras donuk oluyordu, özellikle 3 boyutlu maç izlersem akıcı olmuyordu maç.
                                acaba 2010 'un minimum gereksimleri nelerdir?
                                İşletim Sistemi - Windows XP/Vista/Windows7
                                İşlemci - XP - 1.4ghz veya daha hızlı Vista/W7 - 2.0hgz veya daha hızlı
                                Bellek - XP-512MB Ram, Vista/W7 - 1GB Ram
                                Grafik Kartı - 128MB minimum. Nvidia FX 5900 Ultra veya daha yenisi; ATI Radeon 9800 veya daha yenisi; Intel 82915G/82910GL veya daha yenisi
                                Daha eski grafik kartları sadece 2D maç motorunu gösterebilir ve desteklenmemektedir.
                                Bu kartların dizüstü bilgisayarlar için üretilmişleri çalışabilir ancak desteklenmemektedir.
                                Més Que Un Club

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X