no dvd crack dosyası olan arkadaş özelden yardımcı olabilirmi acaba?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak psikopat_hamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu türkçe dil paketini 2009'u 2010'a uyarlayarak yapmışlar sanırım. hata veriyor ikide birzaten 1 haftada çıkmasından belliydi bir sorun olduğu
I am not in danger , I am the danger..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyunu kaydedince cd istiyor.Çıkıp girince düzeliyor.I am not in danger , I am the danger..
- Alıntı
Yorum
-
Nott.Forest ile başladım ikinci ligden.Kadrom çok yetersiz şuanda.Alternatif oyuncu sıkıntısı çekiyorum.3 tane kiralık oyuncu transferi yaptım, bir oyuncuyu genç takımdan çıkardım ve takımda ciddi sistem değişiklikleri yaptım:-)Elimdeki oyuncu yapısına göre şuanda bir sistem oturttum diyebilirim.Bu seneki hedefim ligi ortasıralarda bitirmek.Fa Cup'a çok önem veriyorum.İlk turda Coca Cola Ligue 1 temsilcisini yendim, sonrasında 2-0 geriye düştüğüm maçta Cardiff'i eledim deplasmanda.Şimdiki rakibim Everton
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor İle Oynayan Arkadaşlar. Alanzinho Nasıl Takıma Katkısı Var Mı ?transfer döneminde satabilirsem satarım.
ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar fm 09 benim pcde biras donuk oluyordu, özellikle 3 boyutlu maç izlersem akıcı olmuyordu maç.
acaba 2010 'un minimum gereksimleri nelerdir?
İşlemci - XP - 1.4ghz veya daha hızlı Vista/W7 - 2.0hgz veya daha hızlı
Bellek - XP-512MB Ram, Vista/W7 - 1GB Ram
Grafik Kartı - 128MB minimum. Nvidia FX 5900 Ultra veya daha yenisi; ATI Radeon 9800 veya daha yenisi; Intel 82915G/82910GL veya daha yenisi
Daha eski grafik kartları sadece 2D maç motorunu gösterebilir ve desteklenmemektedir.
Bu kartların dizüstü bilgisayarlar için üretilmişleri çalışabilir ancak desteklenmemektedir.Més Que Un Club
- Alıntı
Yorum
Yorum