Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 4 numarayla yolları ayırmaya bak

Yorum

• aslında bende ilk aldığımda devre arası gönderceğimi düşünmüştüm ama öyle olmadı çok iyi işler çıkardı bende sürekli ilk 1 de oynatıyorum bedava ya geldi trabzona
      ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
      ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        6 sene oldu aldığım kupaları tekrar saymama gerek yok herhalde neden büyütmüyorlar anlamıyorum stad her maç full dolu..
        Yıldız oyuncu almaya bak.Bi kariyerimde senin gibi birçok kupa kaldırdım ama bi türlü stad yapmadılar bende takıma 2-3 tane yıldız oyuncu aldım ve o sezon neredeyse her maçımda en fazla seyirci rekorunu kıldım.Sezon sonuna doğru yönetim yeni stad yapacağına dair mesaj yolladı. Ama birazda şans tabi bazen adam gibi bi başarı sağlayamasan bile stadı yeniliyorlar.

Yorum

• Transfer sezonu sonrasında son Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Trabzonspor'un kadrosu;

Sinan Özcan
          Oktay Közen
          Garry Bocaly
          Ceyhun Gülselam
          Hakan Bayraktar
          Russel Clark
          Sandro
          Dan Brand
          Willians
          Balotelli
          Deniz Naki

Yedekler;

Mehmet Yıldırım
          Uğur Uçar
          Selçuk İnan
          Jem Karacan
          Caner Erkin
          Carlo Corno
          İbrahim Kuyumcu
          Mehmet Ekici
          Sercan Yıldırım
          Ramazan Selvi
          Onur Kıvrak
          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
          İşte BMN!*

Yorum

• Evet sonunda aradığım yardımcı antrenörü Napolide buldum..Kerslakeyi kovup Napoliden Vivianiyi getirdim bakalım ne gibi farklıklar olacak..
            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Bu arada aklıma gelmişken benim yardımcı antrenörüm Pavel Nedved.
              İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak Miraç Çiftçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu arada aklıma gelmişken benim yardımcı antrenörüm Pavel Nedved.
                Benimde Fatih Tekke

Yorum

• İlk olarak nekop tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yıldız oyuncu almaya bak.Bi kariyerimde senin gibi birçok kupa kaldırdım ama bi türlü stad yapmadılar bende takıma 2-3 tane yıldız oyuncu aldım ve o sezon neredeyse her maçımda en fazla seyirci rekorunu kıldım.Sezon sonuna doğru yönetim yeni stad yapacağına dair mesaj yolladı. Ama birazda şans tabi bazen adam gibi bi başarı sağlayamasan bile stadı yeniliyorlar.
                  Bende şasn yok demekki kadromda Caceres,Rakitic,Barnetta,Keirrison,Srna var çünkü..
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Ligin bitimine 4 hafta kaldı 7. sıradayız hedefimiz uefa.. Bu sezon böyle geçti fakat önümüzdeki sene şov var şov..Efsane geri dönüyor..

........Nottingham Forest..........

Yorum

• Ligi 7. olarak bitirdik..İlk 4 şampiyonlar ligine, 5-6 uefaya, bizde inter totoya gittik güzel transferler var sadece kaleci eksik Akınfeevin kontratı bitmişti onun peşine düştüm ama adam gelmiyo ne biçim iş anlamadım gitti bu sezon kadro daha bi güzel oldu şampiyonlukda iddialıyız..İşin kötü tarafı oyunu kaydetmeden çıktım 15 temmuz yerine 26 hazirandan başlayacağız...

Yorum

• 9 3 0 sürümüyle 2009-2010 güncellemesini yükledim.

Ofsporla yeni bir kariyer açtım

Transfer yapacak para olmadığı için serbest oyunculara yöneldim.

Metin Aktaş,Fatih Sonkaya,Mehmet Polat,Hamza Mutlu,Erkan Özbay,Selahattin Kinali ve Serhat Akin ile sözleşme imzaladım.Mevcut takımdanda 6-7 oyuncuyuda takımda tuttum.

Teklif yaparken geleceklerini ummuyordum ancak sözleşmeyi kabul ettiler.Oyunu açar açmaz sözleşme önerdim başka teklif yoktu sanırım bu yüzden kabul ettiler.Bir tek Ahmet Dursunla anlaşamadım yabancı bir takıma gitti.

İlk maçta Serhat Akın ve Hamza Mutlunun golleriyle Çorumu 2-0 la geçtik.

Hedef Bank Asya Ligi.
                        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• bu oyunda hile yapmadan oynayınca zevkine varıyorsun.

1 yıl olacak oynamıyorum managerzone varken sarmıyo zaten

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu oyunda hile yapmadan oynayınca zevkine varıyorsun.

1 yıl olacak oynamıyorum managerzone varken sarmıyo zaten
                            cogunlugında hile yaptıgı görüşündeyim yoksa 4-5 sene ilerlemeden avrupada başarılı olmak çok zor oynayınca belli oluyor zaten........
                            S.V.A.K.O
                            FATİH TEKKE

Yorum

• Yeni sezonda aldığım İngilizlerin yararını görüyorum. Gr. Kacar yine harikalar yaratıyor. İbrahim Kuyumcu 19'una geldi. O da çok iyi gidiyor. Karadenizspor'a da yolladıklarımla kardeş takımımız Süper Lig'de tutunuyor ve ara ara sükse yapıyor
                              İşte BMN!*

Yorum

• Trabzonumla ilk yılda Lig şampiyonluğu ve süper kupayı aldık.İlk yılda giden oyuncular Alanzinho ve Tolga oldu.Gelenler ise birkaç iyi regen ve İnternacionaldeki sol açık alex oldu.Alexi Alanzinho yerine aldım.

Alex geldi 10 gol 10dan fazla asist yaptı Yattara asist kıralı oldu.

İkinci yıl Herthadan Gaiko kacar Bocadan Palacio çağlar vs isimleri takıma kattım.

Ş.lde gurubumda Hsv,spartak moskova.real var ilk iki maçım hsv ve spartak ileydi ikisinide aldım.şimdi üst üste realle oynucaz.

Ligdede 6da6 yaptık.

Kadroda bu seneye DC ve mc almayı planlıyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim