Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çok iyi yardımcı antrenör lazım bana. Corcedo'yu kovucam. Gerizekalı adama uyuz oluyorum.
    Eski sürümde bir Giorgos Pomaski vardı, insan ötesi bir antrenör.
    Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• Football Manager'i Türkçe Oynamak Sizin Elinizde

Sevgili Football Manager tutkunu dostlarımız,

Bundan tam 10 yıl önce, oyunda Türkiye ligi dahil yokken yaptığımız kampanyalar ile 2000 yılı için çıkan sürümden itibaren oyuna Türkiye liginin eklenmesini sağlamıştık. Şimdi sıra oyuna resmi olarak Türkçe dil seçeneğini eklettirmeye geldi.

Yıllardır Football Manager'i Türkçe oynamak ve daha iyi anlamak için hazırlanan Türkçeleştirme yamalarını kullanıyorsunuz. Bu yamalar oyun çıktıktan sonra yayınlandığı için yeni oyun heyecanını yaşayamıyorsunuz ve sabırsızlıkla bu dosyaların çıkmasını bekliyorsunuz. Artık bu çileden kurtulmak, oyunu resmi Türkçe dil desteği ile oynamak, oyunu daha iyi anlamak istemez misiniz? Üstelik bunu Football Manager 2010'da yaşamak istemez misiniz?

Yıllardır haklı olarak bir çok arkadaşımız FM Türkçe olsun istiyor, yıllardır aynı tartışmalar bitmiyor. Oyun yapımcıları; "Korsan kullanım fazla, bu nedenle Türkçe FM yok" derken, Türk FM severler; "Önce Türkçe'yi eklesinler, biz sonra orijinal alacağız" cevabını veriyor.

Bu yazışmalar bu zamana kadar hiçbir yere varmadı. Ancak şu anda önümüzde somut bir söz bulunmakta!
      FM 2010 Türkçe olabilir! İşte bu söz Football Manager'in yaratıcı ve yapımcı firması Sports Interactive tarafından verildi.

Bu yıl 10 bin kişi Football Manager 2010'u korsan kullanmak yerine orijinal satın almayı kabul ederse, Sports Interactive, Football Manager 2010'a Türkçe dil desteği eklemeyi planlıyor.

Yani Türkçe'yi oyuna çok kısa bir sürede eklemek için gereken maliyetin altına girmeyi kabul ediyorlar. İstekleri FM 2010'u korsan kullanmak yerine orijinal satın almanız.

Bu sebeple bizlerden imza kampanyası başlatmamızı ve sizlerden oyunu orijinal olarak satın alma sözünü almamızı istediler. Bu sanal imzaları, Sports Interactive Genel Müdürü Miles Jacobson'a ileteceğiz.

Gelecek 3 hafta içerisinde eğer 10 bin imzaya ulaşılırsa Football Manager Demo'ya, Türkiye Ligi Quickstart eklenecek ve Türkiye liglerini erken deneme imkanına sahip olunacak. Eğer bu imzalar gerçek satışa dönüşürse (sözler tutulursa), Football Manager 2010 için Türkçe dil dosyası resmi olarak STEAM üzerinden ücretsiz indirilebilecek.

Amaç, Türkiye'de bu oyunu korsan oynayanların sadece %5'inin orijinal satın almasını sağlamak. Yani korsan oynayan her 100 kişiden 5 kişinin orijinal satın almasını sağlarsak oyuna Türkçe dil desteği gelmesi hedefleniyor

...............................................

Yorum

• Konuyu nereye açacağımı bilemediğim için buraya açtım bu oyun Türkçe olması için bir destek bekleniyor.Yanlız almıyacak olanlar İmca atmasınalr İmza atmak için link:

Yorum

• Bu konu taşınır

Yorum

• İlk olarak thehell61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Konuyu nereye açacağımı bilemediğim için buraya açtım
            Ganita bölümü

(UEFA)

Yorum

• Konuyu bu konuya bağlamasaydık daha güzel olurdu çünkü mesaj arkada kalacak ve unutulacak görülmeyecek.

Yorum

• Gerçekten önemli bir adım atmış SI.Bunda CM'nin Türkçe'yi oyuna eklemesinin de önemli bir payı olduğunu düşünüyorum.Umarım imzalar atıldıktan sonra imzalar havada kalmayıp verilen sözler tutulur ve yeni sezonda kendi dilimizde oynarız FM'yi..
                ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Benim böyle bir sorunum yok. Zaten İngilizce oynamak istiyorum umarım maddi durumu el verenler orjinal alırlar.

Yorum

• ben ps de oynuyorum
                    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• ben playstationda fifada oynuyorum olimpyc lyonla kadrom
                      -------------Cech----------------
                      S.Ramos---Vidic--Terry---Marcelo--
                      -------Toulanan----Mascherano----
                      Jesus Navas------------------Arda Turan
                      -------Eto'o---------Fenin(Gücü 91 oyundaki en iyi forvet 7 sezondur geliştiriyorum onu)
                      jesus navas da öyle şu an oyundaki en iyi sağ kanat gücü 97
                      ardanın da gücü 87
                      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak thehell61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Konuyu nereye açacağımı bilemediğim için buraya açtım bu oyun Türkçe olması için bir destek bekleniyor.Yanlız almıyacak olanlar İmca atmasınalr İmza atmak için link:

http://www.turksportal.net/turkcefm/
                        Şuana kadar 1000'e yakın imza atılmış eğer bu hızla imza atımı devam ederse 10.000 rakamına rahatlıkla ulaşılır ama aynı hızla devam edeceğini pek sanmıyorum.

Yorum

• SI'nin yanlış yaptığı konu oyunun fiyatıdır.Grafikleri müthiş, oynanabilirliği üst seviyede olan oyunlar bile taş çatlasa 60 YTL'den satılıyor.Çoğu 30-55 arasında.Grafikten yoksun olan bir FM'ye sırf veritabanı ve maç motoru için 80 YTL vermek bana mantıklı gelmiyor açıkçası.Ek olarak Türkiye şartları ve insanların ekenomik durumları da ortada.SI'nin bu kazık politikasından kurtulması lazım derhal.Fiyat konusunda haklı oldukları hiçbir taraf yok..
                          ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            SI'nin yanlış yaptığı konu oyunun fiyatıdır.Grafikleri müthiş, oynanabilirliği üst seviyede olan oyunlar bile taş çatlasa 60 YTL'den satılıyor.Çoğu 30-55 arasında.Grafikten yoksun olan bir FM'ye sırf veritabanı ve maç motoru için 80 YTL vermek bana mantıklı gelmiyor açıkçası.Ek olarak Türkiye şartları ve insanların ekenomik durumları da ortada.SI'nin bu kazık politikasından kurtulması lazım derhal.Fiyat konusunda haklı oldukları hiçbir taraf yok..
                            Steam ile 60 TL.
                            -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

SI'nin yanlış yaptığı konu oyunun fiyatıdır.Grafikleri müthiş, oynanabilirliği üst seviyede olan oyunlar bile taş çatlasa 60 YTL'den satılıyor.Çoğu 30-55 arasında.Grafikten yoksun olan bir FM'ye sırf veritabanı ve maç motoru için 80 YTL vermek bana mantıklı gelmiyor açıkçası.Ek olarak Türkiye şartları ve insanların ekenomik durumları da ortada.SI'nin bu kazık politikasından kurtulması lazım derhal.Fiyat konusunda haklı oldukları hiçbir taraf yok..
                              Tamamen arz-talep meselesidir bu. Grafikleri kötü olan bir oyun pahalıysa başka açılardan iyi demektir ve alıcı bulduğu fiyattan satılıyordur. Türkiye'de pahalı olması biraz da döviz kurlarıyla alakalı bir durum.
                              Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

Türkiye standartlarında 90 TL önemli bir para birde bu oyunu oynayanların çoğunun öğrenci olduğu gerçeği varken herkesin orjinal almasını beklemek pek gerçekci olmaz.Ama oyunu kargo dahil 45 TL'ye alabileceğin yabancı siteler var.5 arkadaş birleşip alabilirsiniz buda kişi başına 9 TL eder.Oyunu oynadığımız zamanı düşününce böyle bir oyun içinde bu para hiçbişey..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X