Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bakacaz Murathan , Kasımpaşa Çıktı Süper Lig'e Onların Başına Geçecektim Ama Hevesli Değildim .
    Karadeniz'de , PlayOff'da Elendi .

Heralde , Trabzonspor İle Gireceğim .

Ben Boşta Beklerken , Broos Trabzonsporun Başındaydı , Orayıda Takip Etmeye Çalıştım Broos 4-1-4-1 Oynattı Hep .
    Sene Başında Sol Açık Aldırdı Radek Sirl Diye .

Yorum

• bu fmde kesin bir şike var
      yine son haftada şampiyon oldum
      fb nin denizliye yenileceğini ummazdım ama berabere kalır diye düşünürdüm
      denizli daha 5. dk gol yiyince aha gitti şampiyonluk dedim maçı denizli 2-1 aldı
      son hafta deplasmanda kayseriyi 7-1 yendim
      uefa kupasını man citye karşı 4-3 aldım
      finalde dk 90 iken 2-1 yeniliyordum mata uzatmalarda 2-2 yaptı
      sonra ekstra zamanların hemen başında gol attım ardından yedim
      ilk ekstra zaman bitimnde egemenin kornerden gelen golüyle 4-3 öne geçtim ve skorun üstüne yattım aldım kupayı
      bir hafta sonra sadri şener stadın kapasitesini 33.000 ne çıkaracağını söyledi
      kadromuza tarta,zafer yelen,m.sözgelmez,jem karacanı kattım
      gökhanı sattım diğer yabancıları satmaya hiç niyetim yok
      türkiye kupasında yarı finalde fb ye elendim kupayı gs aldı
      ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
      ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaslar bir ricada bulunacagım yardımcı olursanız çok sevinirim benim oyun vardı fm de oynuyordum ama 2 gündür acamıyorum kayıtlı oyunumu acarken şöyle bir yazı geliyor yani uyarı geliyor yazı şu: ''The save game could not be loaded''... NE demek oluyor bu arkadaslar nasıl düzeltebilirim bir yardımcı olun lütfen........

Bu hatayı aldığın an o oyunu düzeltme şansın yok; açmaz bir daha. Aynı hataya iki kere yakalandım; 2020'lere kadar getirdiğim kariyerlerime yazık oldu.

Yorum

• Daha önce Mamadou Sakho'yu bedavaya almıştım.

Dün akşam Wijnaldum'un profiline baktım bonservissiz gözüküyordu.İzleme komitesinin de görüşünü alayım daha sonra imza attırırım dedim.

Neyse komiteden onay geldi imza attırmak üzere oyuncunun profiline girdim bir baktım ki 1,5 Milyom € bonservis bedeli var Feyenoordlular uyanık çıktı.Bedavaya getirecekken onlar benden daha önce imzaladılar.

Sormak istediğim şu.Benim Wijnaldum'u soruşturduğumu görüp de mi sözleşme imzaladılar acaba ?

Yorum

• İzlendiğini Gördüler İmzaladılar Heralde

Karadeniz BankAsya'ya Çıkamayınca Soluğu Trabzon'da Aldık . Takımın Gidecekleri'ni Belirlemeye Çalışıyorum Yavaş Yavaş ..

Engin , Zafer , Ferhat , Tji Kadromda , Kadro Kurmak Gerçekten Çok Zor .

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Daha önce Mamadou Sakho'yu bedavaya almıştım.

Dün akşam Wijnaldum'un profiline baktım bonservissiz gözüküyordu.İzleme komitesinin de görüşünü alayım daha sonra imza attırırım dedim.

Neyse komiteden onay geldi imza attırmak üzere oyuncunun profiline girdim bir baktım ki 1,5 Milyom € bonservis bedeli var Feyenoordlular uyanık çıktı.Bedavaya getirecekken onlar benden daha önce imzaladılar.

Sormak istediğim şu.Benim Wijnaldum'u soruşturduğumu görüp de mi sözleşme imzaladılar acaba ?
              oyun yuklenirken bilgi ekranına yazan yazılardan birisi şu:
              Kulupler izlenen oyuncuların sözleşmelerinde daha dikkatli davranırlar..
              Yani sen izleyince işi garantiye aldılar...

Yorum

• fenerbahçe üstüste 4 final oynadı türkiye kupasında. birini alamaz mı?

Yorum

• Daha oyuna yeni başlayabildim.
                  Şuanlık Newcastle ile süper gidiyoruz.
                  İnternacional'den Alex'i aldım.
                  Çok güzel oynuyor şuan.

Newcastle maçları:

Transferler: (Daha transfer döneminin bitmesine 5 gün var.Yapacağım transferler var)

Personelleri yeniledim.

Bu ana kadar Trabzonspor'un maçları:
                  Més Que Un Club

Yorum

• Atakan bu kullandığın yamanın herhangi bir download adresi var mı acaba? Bende oyunu sadece türkçeleştirme varda, güncellemelerden herhangi birisi yok. Yeni transferler falan filan.. Böyle bir yama bulabilirsem iyi olur gibi gözüküyor.

Yorum

• İlk olarak Süleyman Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Atakan bu kullandığın yamanın herhangi bir download adresi var mı acaba? Bende oyunu sadece türkçeleştirme varda, güncellemelerden herhangi birisi yok. Yeni transferler falan filan.. Böyle bir yama bulabilirsem iyi olur gibi gözüküyor.

En son çıkan data güncelleme. Sitedeki üye yapmış. Ben bunu kullanıyorum ve çokta memnunum şuan. Tavsiye ederim.

Yorum

Arkadaslar bir ricada bulunacagım yardımcı olursanız çok sevinirim benim oyun vardı fm de oynuyordum ama 2 gündür acamıyorum kayıtlı oyunumu acarken şöyle bir yazı geliyor yani uyarı geliyor yazı şu: ''The save game could not be loaded''... NE demek oluyor bu arkadaslar nasıl düzeltebilirim bir yardımcı olun lütfen........
                        aklıma geldi ama işe yarar mı bilmiyom sistemi geri yuklesen en son oyununu kaydettigin tarihe falan ya da daha geriye.hiç denemedim ama soliyim

Yorum

Bununla karşılaşmamak için oyunu kapattıktan sonra, bilgisayarı kapatırken görev yöneticisinde çalışan programlar arasında fm.exe olmadığına emin olun.
                          Şayet oyunun kapanırken simgesi gitsede kendi tamamen kapanmamış olabiliyor. Kayıtlı oyun da gümlüyor. 2-3 defa oldu bana 1 kerede save sırasında elektrikler gidince oldu. Bununla karşılaşmamak için 2-3 fakrlı save kullanıyorum ve farklı farklı saveleyerek devam ediyorum.
                          Ey Türk Gençliği!
                          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            CmFmFaN FM 2009 Super Update 7.0

CmFmFaN FM 2009 Super Update 7.0 İle Gelen Yenilikler Neler?
                            --------------------------------------------------------------------------------------------------
                            • Oyunda Oynalınabilir Konumdaki Ülkelerin Liglerinin %75'inde 2009-2010 Sezonu için Düşen Çıkan Ekipleri ayarlandı. (AVUSTURYA, İNGİLTERE, FİNLANDİYA, FRANSA, ALMANYA, YUNANİSTAN, HOLLANDA, İZLANDA, İTALYA, POLONYA, ROMANYA, RUSYA, İSKOÇYA, SLOVAKYA, SLOVENYA, İSPANYA, İSVEÇ, İSVİÇRE, TÜRKİYE, UKRAYNA, BREZİLYA Liglerinde bu oran %100)

• 2009/2010 Sezonu TÜRKİYE'den AVRUPA Kupalarına Katılan Ekipler düzenlendi.

• Şampiyonlar Ligi, Uefa Kupası ve Türkiye Kupası Şampiyonları en son Kazananları itibariyle Güncellendi.

• Manchester City Takımına SUGAR DADDY Modu eklendi.

• Ligimizdeki Ekiplerin İtibar Oranları Güncellendi (Sivasspor, Bursaspor gibi)

• Birçok Oyuncunun Millilik Sayıları Güncellendi ve eklendi.

• En Son Klüp Başkanlari Değişiklikleri Ayarlandı. (Florentino Perez, Jean-Claude Dassier, Çetin Sümer gibi)

• TÜRKIYE Milli Takımının ve Birçok Ekibin Rakipleri düzenlendi, eklendi. (Bunyodkor - Pakhtakor, Çad - Eritre gibi)

• Birçok Yerli ve Yabancı Futbolcunun Dogum Yeri Hataları düzenlendi. (Serkan Akın'ın Karlsruhe doğumlu olması gibi)

• Avrupa ve Diğer Kıtalardan 400 Transfer Eklendi. (En Son MARESCA)

• Türkiye Liglerinden 262 Transfer Eklendi. (En Son Şadi ÇOLAK)

• Türkiye Liglerinde Geçen seneden Kalan Kiralık Sözleşmeler %100 Oranında İptal edilerek düzenlendi.

• Data'da Olmayan Oyuncular Eklendi. (Tahir Kurt, Bilal Gülden gibi)

• Gelişim gösteren Oyuncuların CA ve PA'larında Değişiklikler Arttırımlar yapıldı. (Oguzhan Özyakub, Emre Çolak, Erçağ Evirgen, Onur Bayramoğlu, Gianmarco Zigoni gibi)

• Oyuncu İtibarları Ayarlandı. (Stephane Sessegnon, Edin Dzeko, Federico Macheda, Aly Cissokho gibi)

• Birçok Oyuncunun Boy - Kilo Bilgileri girildi. (Göksu Hasancık'ın Boyunun 1.92 olması gibi)

• Birçok Oyuncunun Mevki Bilgileri düzenlendi. (Charley Fomen'in Kaleci olmaması gibi)

• Oyuncuların Sevdiği Klüpler ve Kişiler ayarlandı. (Ali Güneş'in FB, Mevlüt Erdinç'in GS'yi sevmesi, Rıdvan Şimşek'in Karşıyaka Aşığı olması, Karim Benzema'nın Zidane Hayranı olması gibi)

• Stadyumlarda düzenlemeler yapıldı. (Manisa 19 Mayıs stadının Kapasitesinin Arttırılması, Kayserisporun Maçlarını Kadir Has'ta Oynaması, Hoffenheim'ın Yeni Stadına geçmesi gibi)

• 140 adet Teknik Ekip Değişikliği eklendi.

• Futbolu Bırakan Oyuncular Ayarlandı. (Nedved, Tugay, Montella, Smertin, Pedro Emanuel, Fevzi Layiç)

• Geçmişten Kalan Sakatlıklar iptal edildi.

• Günümüzdeki Sakatlıklar eklendi (M.Landreau, Alex Silva, M.Delgado gibi)

• Günümüzdeki Oyuncuların Oynamasını etkileyen Etkenler eklendi. (Nihat'ın Askerde olması gibi)

• Geçmişten Kalan Cezalar ve Problemler iptal edildi (Emre Belözoglu'nun Askerden Dönmesi, Francesco Flachi'nin cezasının bitmesi gibi)

• Takımların Lakapları ayarlandı. (Karabük - Mavi Ateş, Adanaspor - Toros Kaplanları gibi)

• Uyruk Hataları düzenlendi (Ugor Nganga, İsa İzgi gibi)

• Birçok Oyuncunun Tam İsimi Oyuna Eklendi. (Gábor Ferenc Király, Ismail Hakki Hacihafizoglu gibi)

• Hayatını Kaybedenler Data'dan Kaldırıldı. (Robert-Louis Dreyfus gibi)

• Yeni FİFA Kuralları çerçevesinde Milli Takım Seçme Olanakları düzenlendi. (Barış Özbek ve Turgay Bahadır'ın TÜRKİYE, Jermaine Jones'un ABD Milli Takımını Seçme Haklarının yeniden doğması gibi)

• Milli Takımlarında Oynamayacaklarını duyuran Oyuncular Ayarlandı. (Makelele, McCulloch, Nistelrooy gibi)

• Pilot Takımlar ayarlandı. (Trabzonspor - MVV Maastricht gibi)

• Türkiye Liglerindeki Ekiplerin Finansları ve Transfer Bütçeleri ayarlandı. (TSL ve Bank Asya gözden geçirildi.)

• Telif Hakkı Sorunu Ortadan Kaldırıldı. (Almanya Milli Takımı gibi)

Peki Bu Yama Nasil Kurulur?

-----------------------------
                            Bilgisayarda kurulu olacak oynunuzun FM 2009 olduğunu unutmadan =))) resmi versiyon olarak 9.3.0 sürümü kullanmalisiniz. Oyundan tam verim almak için silip yeniden kurmaniz önerilir.

Eski sürümlerde de çalistirma sansiniz olan bu yamadan çok iyi verim alamama durumunuz söz konusu olabilir.

Sikistirilmis dosyadan çikacak olan klasörün içindeki CmFmFaN FM 2009 Super Update 7.0 isimli klasörü;

'C:\Documents and Settings\K.Adiniz\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2009\db içerisine atiniz.'

En iyi Verim Nasil Saglanir?
                            -------------------------------------
                            Oyun versiyonunuz 9.3.0 ise ve oyunu silip tekrardan kurduysaniz, yamadan en iyi verimi elde edebilirsiniz. Eski sürümlerde de oyunun çalisma sansi olmasina ragmen, oyun içerisinde çikabilecek sorunlarda hüküm kabul etmemekteyiz.

Kimdir Bu Yamayi Yapanlar?
                            -------------------------------------
                            Bu yama CFF yöneticileri tarafınan uzun süreli araştırmalar sonucunda yapılmıştır.

- Ekip Sorumlusu: Ender Cihan Ceylan & Burak Inan
                            - Arastirma: Ender Cihan Ceylan & Orçun Tarhan & Akın Tunç & Sezer Aytaç & Barış Karaca & Erman Şenolsun & Engin Dursun & Berkay Kavak & Mert Ayasava & Oğuzhan Sarıca
                            - Düzenleme-Test: Ender Cihan Ceylan
                            - Danisman: Burak Inan

Sürümler
                            ----------------------------
                            CmFmFaN FM 2009 SuperUpdate FM 2009 7.0

Yasal Sorumluluklar
                            ---------------------------
                            Bu yama genis bir ekip çalismasi ile 45 gün sürede tamamlanmistir. Yamanin herhangi bir sekilde degistirilmesi, bu okunan dosyanin silinmesi ve farkli amaçlarda kullanilmasi yasaktir. Izlerle takip edilen dosyanin önceki sürümü noter onayli
                            oldugu için yasal hak içermektedir. Yama testlerden geçirilip yayinlanmistir, sisteminizde olusacak sorunlari sitemiz kabul etmemektedir.

DOSYA LİNKİ:

Linki Şimdi Görebilirsiniz.http://www.zshare.net/download/62568623120b182d/

ALTERNATİF LİNKLER

Linki Şimdi Görebilirsiniz.http://rapidshare.de/files/47881437/...e_7.0.rar.html
                            Kullandığım yama.
                            Més Que Un Club

Yorum

• Bu skor ile sampiyonlugu garantiledim,3 kupayı da aldım....
                              Yahu 3 sezondur Ligde sampiyon oluyorum,Avrupada basarı yok
                              Hep cok zor takımlar geliyor 4. oluyorum,Uefaya bile gidemeden eleniyom...
                              Oyun bana gore lib bazında cok basit geldi ne zaman oynasam şampiyon oluyorum Ama avrupada basarım yok daha...

Yorum

• Bu söylenilen yamayı C:\Documents and Settings\masa-17\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2009\db buraya koydum.. Winrardan çıkardım ''CmFmFaN FM 2009 Super Update 7.0'' adlı klasörü direk koydum buraya. Ama herhangi bir değişim olmadı, takımlar hala eski lige çıkan takımlar falan yok. Neden böyle oldu acaba?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim