Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fb ile nasıl zevk alacaksın yahu...
    Her takıma karşı kaleciye ileriye doğru koş taktiği vererek oyuncuları kanatlara cekip 10-15 gol yiyerek
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• FM 2009 güncel çıkan yama/yazılım varmı ?
      Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
      Real Madrid
      Manchester United
      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• trabzonspordayım. 2012-2013 sezonunda. bu sene öncesinde hemen hemen 10 oyuncuyu gönderdim büyük bi revizyon var yani
        şu anki kadroma gelince
        kaleciler.
        sinan bolat, onur kıvrak
        defans
        orhan şam, egemen korkmaz, mickael chretien, gerson(çok genç ve çok iyi bir adam, oyun üretimi değil tavsiyemdir),zsolt kalman(oyun üretimi oyunun en iyi defansı olacak eminim ), ergün teber, birkaç tane daha oyun üretim türk genç defanslar var çok iyiler
        orta saha
        fellaini,caner erkin,diego souza,diego buonanotte,arda turan,mehmet topal,barış memiş, ilsinho,marquinhos(kanatta kullanıyorum), birkaç tane de yine oyun üretimi gençler
        forvet
        mevlüt erdinç,keirrison,hulk,sercan yıldırım,yaser yıldız veeee fatih tekke. futbolu trabzonda bırakacak!!

geçen sezon giden oyuncular
        diego - bedavaya almıştım önceki sezon 18.5'e liverpool'a sattım
        van der vaart - 4.5 almıştım 15'e hamburga sattım
        mascio - 40K'ya almıştım 14'e sevillaya sattım
        alex teixera - 13.5'e alıp 9'a sattım yediğim kazıklardan
        mata - 1.3'e alıp 12.5'e sattım
        selçuk inan - 8.75'e sattım
        giray kaçar - fener'e 8.25'e kakaladım
        naldo - 8'e almıştım 11'e milana sattım
        jo - bedavaya aldım 2 hafta sonra bayern'e 17.5'e sattım
        bikaç tane de ufak tefek sattığım adamlar oldu..

gelenler
        mevlüt - 13.5
        diego souza - 12.75 pişman oldum
        mickael chretien - 13.75
        gerson - 11
        buonanotte - 11.5
        şaban özdoğan - 9.5 bursadan
        fellaini - 6.5
        caner erkin - 11
        sinan bolat - bedava
        arda turan - bedava
        yaser yıldız - bedava
        hulk - bedava

bir sonraki sezonda da bedavaya gelecek iki oyuncu : marek hamsik, thiago neves

birkaç gün önceki durum buydu

son halinde birkaç değişiklik daha oldu.
        2013-2014 sezonuna başladım.
        mesut özil'i aldım. hulk u 7ye, diego souza'yı 12.5e sattım. yaseri 7ye sattım.

Yorum

• Yorum

• CmFmFaN FM 2009 Super Update 7.0

CmFmFaN FM 2009 Super Update 7.0 İle Gelen Yenilikler Neler?
            --------------------------------------------------------------------------------------------------
            • Oyunda Oynalınabilir Konumdaki Ülkelerin Liglerinin %75'inde 2009-2010 Sezonu için Düşen Çıkan Ekipleri ayarlandı. (AVUSTURYA, İNGİLTERE, FİNLANDİYA, FRANSA, ALMANYA, YUNANİSTAN, HOLLANDA, İZLANDA, İTALYA, POLONYA, ROMANYA, RUSYA, İSKOÇYA, SLOVAKYA, SLOVENYA, İSPANYA, İSVEÇ, İSVİÇRE, TÜRKİYE, UKRAYNA, BREZİLYA Liglerinde bu oran %100)

• 2009/2010 Sezonu TÜRKİYE'den AVRUPA Kupalarına Katılan Ekipler düzenlendi.

• Şampiyonlar Ligi, Uefa Kupası ve Türkiye Kupası Şampiyonları en son Kazananları itibariyle Güncellendi.

• Manchester City Takımına SUGAR DADDY Modu eklendi.

• Ligimizdeki Ekiplerin İtibar Oranları Güncellendi (Sivasspor, Bursaspor gibi)

• Birçok Oyuncunun Millilik Sayıları Güncellendi ve eklendi.

• En Son Klüp Başkanlari Değişiklikleri Ayarlandı. (Florentino Perez, Jean-Claude Dassier, Çetin Sümer gibi)

• TÜRKIYE Milli Takımının ve Birçok Ekibin Rakipleri düzenlendi, eklendi. (Bunyodkor - Pakhtakor, Çad - Eritre gibi)

• Birçok Yerli ve Yabancı Futbolcunun Dogum Yeri Hataları düzenlendi. (Serkan Akın'ın Karlsruhe doğumlu olması gibi)

• Avrupa ve Diğer Kıtalardan 400 Transfer Eklendi. (En Son MARESCA)

• Türkiye Liglerinden 262 Transfer Eklendi. (En Son Şadi ÇOLAK)

• Türkiye Liglerinde Geçen seneden Kalan Kiralık Sözleşmeler %100 Oranında İptal edilerek düzenlendi.

• Data'da Olmayan Oyuncular Eklendi. (Tahir Kurt, Bilal Gülden gibi)

• Gelişim gösteren Oyuncuların CA ve PA'larında Değişiklikler Arttırımlar yapıldı. (Oguzhan Özyakub, Emre Çolak, Erçağ Evirgen, Onur Bayramoğlu, Gianmarco Zigoni gibi)

• Oyuncu İtibarları Ayarlandı. (Stephane Sessegnon, Edin Dzeko, Federico Macheda, Aly Cissokho gibi)

• Birçok Oyuncunun Boy - Kilo Bilgileri girildi. (Göksu Hasancık'ın Boyunun 1.92 olması gibi)

• Birçok Oyuncunun Mevki Bilgileri düzenlendi. (Charley Fomen'in Kaleci olmaması gibi)

• Oyuncuların Sevdiği Klüpler ve Kişiler ayarlandı. (Ali Güneş'in FB, Mevlüt Erdinç'in GS'yi sevmesi, Rıdvan Şimşek'in Karşıyaka Aşığı olması, Karim Benzema'nın Zidane Hayranı olması gibi)

• Stadyumlarda düzenlemeler yapıldı. (Manisa 19 Mayıs stadının Kapasitesinin Arttırılması, Kayserisporun Maçlarını Kadir Has'ta Oynaması, Hoffenheim'ın Yeni Stadına geçmesi gibi)

• 140 adet Teknik Ekip Değişikliği eklendi.

• Futbolu Bırakan Oyuncular Ayarlandı. (Nedved, Tugay, Montella, Smertin, Pedro Emanuel, Fevzi Layiç)

• Geçmişten Kalan Sakatlıklar iptal edildi.

• Günümüzdeki Sakatlıklar eklendi (M.Landreau, Alex Silva, M.Delgado gibi)

• Günümüzdeki Oyuncuların Oynamasını etkileyen Etkenler eklendi. (Nihat'ın Askerde olması gibi)

• Geçmişten Kalan Cezalar ve Problemler iptal edildi (Emre Belözoglu'nun Askerden Dönmesi, Francesco Flachi'nin cezasının bitmesi gibi)

• Takımların Lakapları ayarlandı. (Karabük - Mavi Ateş, Adanaspor - Toros Kaplanları gibi)

• Uyruk Hataları düzenlendi (Ugor Nganga, İsa İzgi gibi)

• Birçok Oyuncunun Tam İsimi Oyuna Eklendi. (Gábor Ferenc Király, Ismail Hakki Hacihafizoglu gibi)

• Hayatını Kaybedenler Data'dan Kaldırıldı. (Robert-Louis Dreyfus gibi)

• Yeni FİFA Kuralları çerçevesinde Milli Takım Seçme Olanakları düzenlendi. (Barış Özbek ve Turgay Bahadır'ın TÜRKİYE, Jermaine Jones'un ABD Milli Takımını Seçme Haklarının yeniden doğması gibi)

• Milli Takımlarında Oynamayacaklarını duyuran Oyuncular Ayarlandı. (Makelele, McCulloch, Nistelrooy gibi)

• Pilot Takımlar ayarlandı. (Trabzonspor - MVV Maastricht gibi)

• Türkiye Liglerindeki Ekiplerin Finansları ve Transfer Bütçeleri ayarlandı. (TSL ve Bank Asya gözden geçirildi.)

• Telif Hakkı Sorunu Ortadan Kaldırıldı. (Almanya Milli Takımı gibi)

Peki Bu Yama Nasil Kurulur?

-----------------------------
            Bilgisayarda kurulu olacak oynunuzun FM 2009 olduğunu unutmadan =))) resmi versiyon olarak 9.3.0 sürümü kullanmalisiniz. Oyundan tam verim almak için silip yeniden kurmaniz önerilir.

Eski sürümlerde de çalistirma sansiniz olan bu yamadan çok iyi verim alamama durumunuz söz konusu olabilir.

Sikistirilmis dosyadan çikacak olan klasörün içindeki CmFmFaN FM 2009 Super Update 7.0 isimli klasörü;

'C:\Documents and Settings\K.Adiniz\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2009\db içerisine atiniz.'

En iyi Verim Nasil Saglanir?
            -------------------------------------
            Oyun versiyonunuz 9.3.0 ise ve oyunu silip tekrardan kurduysaniz, yamadan en iyi verimi elde edebilirsiniz. Eski sürümlerde de oyunun çalisma sansi olmasina ragmen, oyun içerisinde çikabilecek sorunlarda hüküm kabul etmemekteyiz.

Kimdir Bu Yamayi Yapanlar?
            -------------------------------------
            Bu yama CFF yöneticileri tarafınan uzun süreli araştırmalar sonucunda yapılmıştır.

- Ekip Sorumlusu: Ender Cihan Ceylan & Burak Inan
            - Arastirma: Ender Cihan Ceylan & Orçun Tarhan & Akın Tunç & Sezer Aytaç & Barış Karaca & Erman Şenolsun & Engin Dursun & Berkay Kavak & Mert Ayasava & Oğuzhan Sarıca
            - Düzenleme-Test: Ender Cihan Ceylan
            - Danisman: Burak Inan

Sürümler
            ----------------------------
            CmFmFaN FM 2009 SuperUpdate FM 2009 7.0

Yasal Sorumluluklar
            ---------------------------
            Bu yama genis bir ekip çalismasi ile 45 gün sürede tamamlanmistir. Yamanin herhangi bir sekilde degistirilmesi, bu okunan dosyanin silinmesi ve farkli amaçlarda kullanilmasi yasaktir. Izlerle takip edilen dosyanin önceki sürümü noter onayli
            oldugu için yasal hak içermektedir. Yama testlerden geçirilip yayinlanmistir, sisteminizde olusacak sorunlari sitemiz kabul etmemektedir.

DOSYA LİNKİ:

Linki Şimdi Görebilirsiniz.http://www.zshare.net/download/62568623120b182d/

ALTERNATİF LİNKLER

Linki Şimdi Görebilirsiniz.http://rapidshare.de/files/47881437/...e_7.0.rar.html
            Més Que Un Club

Yorum

• Atakan bu yamanın yüklenmesi için oyunun orjinal olmasımı gerekiyo..?
              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Yoo.Öyle bir zorunluluk yok.
                Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yoo.Öyle bir zorunluluk yok.
                  iyi o zaman

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    iyi o zaman
                    Oyunun yedeğini al bi yere yamayı kur product key falan isterse yedeği tekrar oyunun olduğu yere at.
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Oyunun yedeğini al bi yere yamayı kur product key falan isterse yedeği tekrar oyunun olduğu yere at.
                      Eyvallah sağolasın...

Yorum

• copy protection has failed

Yardım edebilen yok muu ?

Yorum

• Galibiyet Oranı %61
                          Ey Türk Gençliği!

Yorum

• benimde galibiyet oranı %71
                            şu oranını bile yapmak zor
                            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                            ~Twitter ~

Yorum

• Benim galibiyet oranı da %75.
                              Son maçtan sonra, Ligede 24 maç yenilmeyen Trabzonspor rekorlar kitabına giriyor diye mesaj geldi
                              Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                              İşte BMN!*

Yorum

• İspanya beni pek sarmadı , o yüzden Fransa Ligi'ne girdim .

Lig 2'den Metz'i seçtim bakalım inşallah sıkılmam yine .

Bana ucuz ve 2.lige gelebilecek futbolcu önerebilirmisiniz ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim