Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 4-4-2 oyunuyorum. Kanatlar full ileri cikiyor

----------Sercan--------Gokhan-----------
    Alex------Colman---Selcuk----------Serkan
    Cale----------Giray-----Egemen---Tayfun(C)
    --------------------Sylva------------------

Gokhani 1 direye koyuyorum. Selcuk orta Gokhan kafa gol. 5 macta 3 galibiyet 1 beraberlik 1 maglubiyet.
    1

Yorum

• FM 08'de transfer nasıl oluyor

Yorum

• İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        FM 08'de transfer nasıl oluyor
        2009'dan farkı yoktur heralde .

( 2009 oynamadım hiç ama tahminim böyle )

Yorum

• Şuan Boştayım , Karadenizspor'un BankAsya'ya Çıkmasını Bekliyorum

13 Maçları Kaldı , Bide Aksilik Olur Çıkamazlarsa O Zaman Ne Yapacağıma Karar Veremedim.

Yada O Zaman Trabzonspor İle Yeni Bir Macera'ya Atılırım

Yorum

• İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Alihan bende FM 2008 ' i oynamaya başladım ama çok karışık yav. Trabzonspor'u aldım Vllaznia'yla 1-1 berabere kaldım .

FM2008'de transfer nasıl yapılıyor
            Aynı şekilde yapıyosun hiçbir farkı yok..
            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Araklıspor maceramı talihsiz bir şekilde sonlandırdığımı söylemiştim.Liverpool'la yeni bir kariyer açtım.
              İlk hazırlık maçımda Roma'yı deplasmanda Mascherano'nun golüyle 1-0 yendim.

Kaleci İtandje'ye gelen kiralama tekliflerinin hepsini kabul ettim,aralarından birini seçip gidecek.Skrtel'i de Bordoeux'e kiraladım sezon sonuna kadar.

Psg takımının yeni sözleşme teklifini kabul etmeyen Mamadou Sakho'yu renklerime bağladım,17 yaşında olmasına rağmen şans verdiğim zaman çok iyi oynuyor.Daha sonra Alman oyuncu Marko Marin'i de transfer ettim.
              Downing,Banega,Coltorti'ye teklif yaptım.Wijnaldum,Di Maria ve Antonio Valencia da transfer listemde bulunuyorlar.

Yorum

• Ne Olur Ne Olmaz Karadeniz BankAsya'ya Çıkamaz İse , Trabzonspor İle Başlayacağım İçin Trabzonspor Kariyerimin Hazırlıklarını Ufak Ufak Başlattım

Yorum

• ya yok arkadaş hala 5ten fazla atamadı takım. şuraya bak delirecem 44 dakikada 5 gol. sonra yatış.

Yorum

• 5 atmışın işte.Daha ne istiyorsun.
                    Més Que Un Club

Yorum

• 44 dakikada 5 gol. neden 6.yı atmıyorlar daha fazlasını iste diye bir slogan var ama değil mi? şimdiye kadar kaç kez oldu aynısı 5i atınca duruyorlar.

Yorum

• Hami mandıralı'da emreyi takip ediyormuş
                        Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                        **Latocan**

Yorum

• bizim altyapıdan yetişme genç bi uşak ibb'de hami de. verdim ama gitmiyor çocuk

Yorum

• Önerebileceğiniz birinci sınıf Asistan Menejer var mı arakdaşlar?
                            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                            Ali Kemal Denizci

Yorum

• Ben Fifa Maneger oynarım arkadaş bu oyun beni bozar

Yorum

• Fernandez leri falan nasıl alıyorsunuz yahu o kadar para mı var Ts de..
                                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X