Fm 2008 in bu sezon devre arası yapılan transferlerin yaması çıktımı..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
Manisaspor'dan Soner Sakarya'yı aldım forvete.
Hoffenheim'den İbiseviç-Salihoviç ikilisini Bank Asya'ya çıktığım takdirde renklerime bağlayacağım.
Şota Arvaladze'ye teklif yaptım,şimdilik pazarlığa girmeyeceğini daha sonra görüşmemiz gerektiğini söyleyerek kibarca defol dedi banaDenizlispor'dan Selahattin Kınalı'ya bir teklif götürdüm.Aynı zamanda Hüseyin için de kiralama istediğimi belirttim Trabzonspor'a.
Bu arada üçüncü hazırlık maçımda Hollanda'dan AGOVV diye bir takımla 1-1 berabere kaldım.Şuanda son hazırlık maçımda Rusya Premier Lig takımlarından Amkar Perm karşısında 1-0 gerideyim.
Edit : 1-1 oldu Ümit Algür penaltıdan beraberliği getirdi .
Edit : Maçı 5-1 kaybettimEn son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 01.08.2009, 01:09.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 HAfta Oluyor oynamadim PC yi Cook kasiyor
- Alıntı
Yorum
-
benim fmde 4. senem ve fenerbahçe ligde 4 puan fark attı bana 25. hafta
ben 3 kulvarda gidiyorum fener sadece lig
şmpden elenince uefa ya kalmıştım
ilk rakibim aston villaydı onu rahat geçtim ama 3 sakat verdim
allahtan 3 sakatımda hemen toparlandı
sonraki rakip milandı ilk maçı deplasmanda 0-0 içerde 3-2 yenip saf dışı bıraktım
şimdiki rakip ya leverkusen yada schalke
schalke ile sezon başında hazırlık maçı yapmıştım 5-1 yenmişlerdi
bakalım şimdi ne olacak eğer yenersem yarı finale kalıcam
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Hasan Ayvenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHasan'ım kayseriyi beslemedin bilerek dimi
Ama bu sezon şeytanın bacağını kıracağım gibi
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlihan Araklispor ile Mi basladin Ilginv varmiki 2009 dA ARAKALISPOR
Birazdan devam edeceğim.Sezonun ilk maçı Erzurumspor'la Araklı'da
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Hasan Ayvenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!
7 7 7 7 7 7 7 7 7....
- Alıntı
Yorum
Yorum