Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fm Genie Scout kullanıyorum. 200 üzerinden oyunculara verdikleri değer çoğu zaman gerçeği yansıtmıyor sinirlerimi bozdu. CA olarak 170 verdiği oyuncu 150 den kötü olabiliyor neye göre veriyorlar o değerleri anlamadım.

Yorum

• Data editör indirdim eğleneyim bari biraz Karadenizspordaki oyuncuları 20 licem

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Data editör indirdim eğleneyim bari biraz Karadenizspordaki oyuncuları 20 licem
        Nasıl kullanıyoruz bu data yı...
        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• www.fmgraphics.net e gir Gökhan Abi. Orda forumda fm 2009 dosyalar bölümü var indirebilirsin ordan orda kullanım videosuda var.

Yorum

Fm Genie Scout kullanıyorum. 200 üzerinden oyunculara verdikleri değer çoğu zaman gerçeği yansıtmıyor sinirlerimi bozdu. CA olarak 170 verdiği oyuncu 150 den kötü olabiliyor neye göre veriyorlar o değerleri anlamadım.
            Benim ilk oyunumda Toni Kroos 199 PA ile birinciydi.

Yeni oyun açtım 180 PA gözüküyor.

Yani oyundan oyuna değişiyor anlayacağın. Çoğu oyuncularınki değişik çıktı.

Yorum

• Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
              İşte BMN!*

Yorum

Trabzonspor ile ilk 5-10 sezon içinde Şampiyonlar Liginde başarılı olana inanmam zaten yarı final yada final gibi. Ancak eğer sabırlı olunup Türkiye liginde başarı devam ederse bütçe gittikçe büyür şampiyonlar liginden katılım paralarıyla vs 10 sezon sonra Dünya'nın en iyi takımlarından birisi olunabilir.
                1-Oh be Bu oyunun harbiden mantığını anlamışsın.. Bi daha yazmıcam demiştim bu konuya ama gerçeği anlıyabilen birileride varmış.. Ne kariyerler gördüm burda 4-5 yılda bir tek dünya kupası almayan.. Neyse... Birde genie scout taki bir olay var bak sana onu anlatim.. Üste bi tuş var hani basınca gelecekte neleri yükselicek diye gösteren. O tuş o anki takımında gelebileceği seviyeyi gösterir.. Yani Adamın sallıyorum PA sı 195 gözüküyor ama tıklayınca 175 lerde kalıo.. Eğer Antrenman Hocaların İyi se O 195 lik pa ya Ulaşabiliyorsun.. Bende o hataya düşüyordum önceden ama bi tane 17 yaşında 180 pa lık Dm aldım CA sı 108 di PA 182 Adam 24 yaşında Patrick Vieria Gibi oldu.. Genie Scouta bakma sen PA sı Kaçsa adamın o PA ya çıkıyor..

2. si İyi Fiyata Satamıyorum Demişsin Onun yöntemide Şöyle. Satmak İstedeğin Futbolcuyu Transfer Listesine Koy ama Kimseye Önerme Oyuncuyu Bir kaç Maçta Oynat Eğer 7.0 üzeri bir Form Grafiği Yakalarsa Öner O zaman Güzel Bir fiyata Satabilirsin..

3- Özelliklerinin Yanındaki Kutucuğu Sormuşsun Onun İçin Oyuncu Profilinin Sağ Üst Köşesinde Görünüm Var ona Bas Orada Antrenman Grafiği Gibi bişey Yazıordu ona basınca Futbolcunun HAngi Özelliklerinin Geliştiğini Görebilirsin..
                En son Ahmet Pulusoğlu tarafından düzenlendi; 21.07.2009, 03:50.
                Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
                Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

• arkadaşlar bu oyuncuların PA diye bişeyden bahsediyorunuz bu PA yı nereden görücez
                  ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                  ~Twitter ~

Yorum

• dün gece saat 03:00 sularında şampiyonlar ligi şampiyonu oldum klüp 4 yıllık sözleşme önerdi ...Sadri başkan çok akıllı...
                    Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaşlar bu oyuncuların PA diye bişeyden bahsediyorunuz bu PA yı nereden görücez
                      Fm Genie Scout kullanıcaksın. Google'dan arat bulursun bu programı

Yorum

• Yeni sezon başlıyor. Sadece 2 transfer yaptım. Gökhan Varlık ve Serkan Bodur'u aldım. 2 yabancı hakkım var. Kullanmayacağım su an. Belki iki genç alıp LigA'ya çıkan Karadeniz'e yollarım.

Bu arada Egemen'in kaptanlığında sorun çıktı sanırım. Zira kendisinin de özelliklerinde Seleznyov'un iyi bir lider olduğunu düşünüyor yazıyordu. Bunun üstüne Sele'yi kaptan yaptım, abartısız tüm takım mutlu oldu. İlk hazırlık maçında Randers'e 7 attım. Sele 3 gol atıp, 9.4 ile oynadı.
                        Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                        İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          dün gece saat 03:00 sularında şampiyonlar ligi şampiyonu oldum klüp 4 yıllık sözleşme önerdi ...Sadri başkan çok akıllı...
                          Kimse kusura bakmasın inanmıyorum arkadaş Türkiye liginde +90 puan toplayan takım yarattım ama Şampiyonlar liginde çeyrek finalden ötesine Trabzonspor ile gelenlere inanmıyorum. Ne yaparsanız yapın Şampiyonlar Ligindeki takımları yenebilecek bir kadroya ulaşamıyacaksınız. Benim kadromda alex,keirrison,marquinhos,ramires,leo,diakhate gibi oyuncular vardı ona rağmen çeyrek finalden yukarısına çıkamadım.

Yorum

Kimse kusura bakmasın inanmıyorum arkadaş Türkiye liginde +90 puan toplayan takım yarattım ama Şampiyonlar liginde çeyrek finalden ötesine Trabzonspor ile gelenlere inanmıyorum. Ne yaparsanız yapın Şampiyonlar Ligindeki takımları yenebilecek bir kadroya ulaşamıyacaksınız. Benim kadromda alex,keirrison,marquinhos,ramires,leo,diakhate gibi oyuncular vardı ona rağmen çeyrek finalden yukarısına çıkamadım.
                            benim kadrom seninkisinden daha iyi ben çekrek finale bile gelemedim
                            keirison,marquinhos,santana,mata,ramires,leo,guilh erme,elder granja
                            8 yabancı 8 ide brezilyalı
                            guilherme ye inter talip 20 önerdiler satmadım 2 senelik sözleşmesi var
                            santana ya benfica talip 15 önerdiler satmadım 4 senelik sözleşmesi var hala
                            marquinhosa milan talip 20 önerdiler satmadım 2 senelik sözleşmesi var
                            ben bu sene bu takımla en kötü yarı finale gitmeye çalışıcam
                            ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              benim kadrom seninkisinden daha iyi ben çekrek finale bile gelemedim
                              keirison,marquinhos,santana,mata,ramires,leo,guilh erme,elder granja
                              8 yabancı 8 ide brezilyalı
                              guilherme ye inter talip 20 önerdiler satmadım 2 senelik sözleşmesi var
                              santana ya benfica talip 15 önerdiler satmadım 4 senelik sözleşmesi var hala
                              marquinhosa milan talip 20 önerdiler satmadım 2 senelik sözleşmesi var
                              ben bu sene bu takımla en kötü yarı finale gitmeye çalışıcam
                              Bende gruplarda şansmıdır nedir ilk sezonumdan beri çok rahat çıkıyorum gruplardan. Taktiğim iyi sayılır. Her kornerim gol gibi bişey Defansımdaki Leo yılda 15 gol atıyordu kornerlerden.

Yorum

Bende gruplarda şansmıdır nedir ilk sezonumdan beri çok rahat çıkıyorum gruplardan. Taktiğim iyi sayılır. Her kornerim gol gibi bişey Defansımdaki Leo yılda 15 gol atıyordu kornerlerden.
                                bende asist bile yapmıyor ççç
                                ~Twitter ~

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X